نوشته شده توسط : آوا امینی

همانطور که می دانید کانتر گرم دستگاهی است که با دارا بودن یک وان یا لگن بزرگ و از طریق گرم شدن آب و ایجاد بخار می تواند غذاهای داخل بن ماری را گرم و تازه نگه دارد، از کانتر گرمکن آش و حلیم می توان در آشکده، حلیم فروشی، رستوران های سنتی و مراکز توزیع غذا مانند آش، سوپ، عدسی، خوراک لوبیا، حلیم و… استفاده کرد. کانتر گرمکن آش و حلیم دارای 5 لگن بنماری 1/1 دارای درب می باشد، کانتر گرمکن آش و حلیمابعادی به طول 190، عرض 75 و ارتفاع 85 سانتی متری دارد.

 

کانتر گرم 8 لگنه کابینت دار

همانطور که می دانید کانترهای گرم تجهیزاتی هستد که می توان به کمک آن ها غذاها را گرم و تازه نگه داشته و در زمان سفارش مشتری، غذاهایی گرم و با کیفیت به آن ها ارائه داد. کانتر گرم 8 لگن دو جداره دارای 8 لگن یا بنماری ½ به ابعاد 32*25 سانتی متر است و شما می توانید در داخل لگن های بنماری انواع سوپ، آش، حلیم، خورش و… را گرم و تازه نگه داری کنید. این کانتر گرم دارای ابعادی به طول 145 ، عرض 75 و ارتفاع 85 سانتی متر بوده و عمق لگن های بنماری نیز 15 تا 20 سانتی متر می باشد، از آنجایی که این دستگاه دارای تعداد لگن های بالایی است اگر منوی متنوعی دارید خرید کانتر گرم 8 لگن دوجداره برای شما مناسب می باشد.

 

تاپینگ گرم 3 لگنه کابینت دارمی توان در ادارات، سازمان ها، مجتمع های آموزشی، سلف سرویس به جهت توزیع غذا بین افراد استفاده کرد، از جمله ویژگی های این کانتر گرم وجود میله هایی در بخش جلویی دستگاه بوده که با نام ریل شناخته می شود و به مشتریان و کارمندان این امکان را می دهد تا سینی یا ظروف خود را بر روی ریل گذاشته و بتوانند از پشت شیشه ی کانتر غذاهای مورد نظر خود را انتخاب کرده تا آشپز غذاهای انتخابی را سرو و بر روی رف قرار دهد. این کانتر گرم طولی برابر با 130 سانتی متر بوده و عرض این دستگاه نیز 115 سانتی متر است (75 سانتی متر عرض دستگاه بدون ریل و 40 سانتی متر نیز عرض ریل) ارتفاع دستگاه نیز از آستانه ی دستگاه تا روی زمین 85 و از رف یا سینی اصلی تا زمین 115 سانتی متر می باشد.

 

کانتر گرم 2 لگن برقیدارای یک منبع، وان یا لگن آب است که با قرارگیری آب داخل این لگن و داغ شدن آن حرارت مورد نیاز برای گرم ماندن غذاهای داخل بنماری فراهم می شود. ابعاد کلی این دستگاه در حدود 70*70 در ارتفاع 45 سانتی متر می باشد و گنجایش قرارگیری 2 عدد بنماری 1/1 را دارد، ابعاد لگن ها 52.5*32.5 سانتی متر می باشد. از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به 1 عدد خروجی آب اشاره کرده که میتوان به کمک آن آب داخل لگن اصلی را خارج و تعویض کرد.

 

کانتر گرم 4 لگنه ایستاده

همانطور که می دانید گرم و تازه نگه داشتن انواع خوراکی ها و مواد غذایی مانند انواع خورشت، برنج، آش، سوپ، حلیم، شکلات داغ در حجم بالا نیاز به تجهیزات خاصی داشته و کانتر گرم یکی از بهترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی بوده که می توان از آن به جهت گرم و تازه نگه داشتن مواد خوراکی استفاده کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

سرخ کن پیاز صنعتی دارای 1 عدد اجاق پلوپز سه شعله ی کوره دار است که به گاز شهری متصل شده و با دارا بودن دستگیره ی کاردی برنجی و استاندارد به شما این امکان را می دهد تا بتوانید حرارت را افزایش یا کاهش دهید؛ این اجاق با ابعاد 70*70 سانتی متر و از پروفیل فلزی با رنگ کوره ای الکترواستاتیک ساخته شده است. بر روی این اجاق سه شعله ی کوره دار یک دیگ بزرگ با دهنه ای در حدود 90 سانتی متر و از جنس آلومینیوم یا روحی تعبیه شده است، مجموعه ی ابتکار استیل داخل این دیگ را به سفارش مشتری از جنس تفلون ضخیم کار کرده و همین امر باعث می شود موقع تفت مواد خوراکی مانند پیاز و سبزی به دیگ نچسبیده و کف دیگ به راحتی خراب نشود.

 

سبزی خردکن صنعتی

همان طور که اشاره شد سبزیجات بعد از شست و شو آب فراوانی به خود جذب میکنند و استفاده از سبزی برای تهیه ی غذا با آب جذب شده سبب کاهش کیفیت غذای طبخ شده خواهد شد برای همین استفاده از سبزی خشک کن صنعتی میتواند رطوبت موجود در سبزی را به سرعت خارج کرده و سبزیجات را آماده ی خرد شدن یا طبخ غذا نماید. این دستگاه در مدل های مختلف 1.5 اسب، 2 اسب و 3 اسب تولید و عرضه می شود، مدل 1.5 است قادر به خشک کردن 200 کیلوگرم سبزی در ساعت، مدل 2 اسب 300 کیلوگرم و مدل 3 اسب 400 کیلوگرم در ساعت را دارد.

 

آسیاب عطاری

گهواره ای بودن این آسیاب فلفل عطاری دهلی رومیزی بدین معنی است که می توانید آن را حول محور افقی تکان دهید یعنی در حین آسیاب آن را به صورت گهواره ای تکان داده تا تمامی ادویه های داخل دستگاه به صورت کامل پودر و آسیاب شوند. دستگاه آسیاب فلفل عطاری دهلی دارای موتور 220 وات بوده و بسیار قدرتمند است؛ پودر و آسیاب کردن انواع ادویه با با این آسیاب به سادگی و به صورت کاملا بهداشتی انجام می شود و برای همین از این آسیاب در مغازه های عطاری و ادویه فروشی ها بسیار استفاده می شود. از دیگر ویژگی های این محصول می توان به وجود یک ولوم بر روی دستگاه اشاره کرد، این ولوم دارای 5 شماره است که نشان دهنده ی سرعت چرخش تیغه از کم به زیاد است، قرار دادن این ولوم بر روی عدد 1 یعنی کمترین سرعت و می توانید برای افزایش سرعت و حرکت بیش تر تیغه ولوم را بر روی عدد 5 قرار دهید؛ با این آسیاب قدرتمند می توانید انواع زردچوبه، فلفل، سنگ نمک، هلیله، دارچین، زنجبیل، سنجد با هسته، هل، جوز هندی، سماق، لیمو، نشاسته و … را به راحتی آسیاب و پودر کنید. اگر قصد سفارش این محصول را دارید باید بدانید که آسیاب فلفل عطاری دهلی به همراه یک تیغه و ذغال یدکی عرضه می شود.

 

خشک کن میوه

خشک کن میوه 24 سینی نمای استیل داشته و به صورت چرخ دار ساخته شده برای همین به راحتی می توانید آن را جابه جا کنید، خشک کن میوه 24 سینی با ابعادی به طول 96، عرض 80 و ارتفاع 190 سانتی متر ساخته شده، این دستگاه که برای خشک کردن انواع میوه و سبزی مناسب است دارای 2 درب استیل بوده که به صورت لولایی باز و بسته می شود. خشک کن میوه به صورت گازی و برقی کار می کند؛ در این دستگاه 2 عدد مشعل در دو طرف دستگاه تعبیه شده که به وسیله ی 2 عدد فن سیرکولاتور دمای داخل دستگاه برای خشک کردن انواع مواد غذایی فراهم شده و می توانید میوه و سبزیجات مختلف را به خوبی خشک کرده و چیپس میوه های خوشمزه ای را آماده کنید. از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به وجود سینی هایی با کفی پانچ شده به صورت حفره دار اشاره کرد که با قرار دادن اسلایس میوه ها و سبزی، عمل خشک شدن بهتر انجام می شود در ضمن این سینی ها ریل دار بوده و قابلیت جابه جایی دارند.

 



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

علاوه بر این دورتادور دهانه ی فر با آجر نسوز یا استیل که انتخاب آن نیز بر عهده ی مشتری است پوشانده شده و این کار مقاومت فر پیتزا تنوری را در برابر حرارت افزایش خواهد داد.

فر پیتزا آلمانی levy دودکش بوده و به همین جهت استفاده از این فر به هیچ عنوان باعث پخش دود و بوی غذا در محیط آشپزخانه نخواهد شد علاوه بر این میتوانید در صورت کم و زیاد کردن حرارت به میزان دلخواه با استفاده از دستگیره ی دودکش آن را باز یا بسته نمایید. همچنین شما می توانید انواع پیتزا را با این فر آلمانی به روش های ذغالی، چوبی و هیزمی نیز آماده کنید در واقع آشپز می تواند در داخل تنور، این فر به دلخواه خود از ذغال یا هیزم استفاده نماید.

 

فر پیتزا N 2030 از جمله تجهیزاتی است که به شما امکان می دهد بتوانید در سریع ترین زمان ممکن پیتزاهایی ترد و خوشمزه برای مشتریان خود آماده کنید. اگر به تازگی کافی شاپ یا فست فود کوچکی راه اندازی کرده اید که تعداد مشتریان کمی دارید بهتر است اقدام به خرید فر پیتزا ریلی 2030N این فر با ابعادی به طول 106 ، عرض 81 و ارتفاع 60 سانتی متر مناسب برای آشپزخانه های کوچک و نوپا می باشد.

 

پخت ذغالی یا هیزمی قطعا شما را یاد کباب و جوجه های ذغالی خوشمزه می اندازد اما جالب است بدانید بسیاری از غذاهای فست فودی را نیز می توان به این شیوه آماده کرد. در واقع یکی از بهترین تجهیزات جهت آماده سازی و تهیه ی غذا به روش سنتی فر پیتزا هیزمی نام دارد.

این فر که توسط مجموعه ی ابتکار استیل به فروش می رسد مناسب برای پخت انواع پیتزا به روش سنتی می باشد معمولا پیتزاهای ایتالیایی را به شیوه ی ذغالی و دودی آماده می کنند،

برای جلوگیری از چسبیدن خمیر پیتزا به بشقاب پیتزا مستطیلی ، کف قالب پیتزا مستطیلی از تفلون پوشیده شده و این باعث می شود انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی به راحتی از کف ظرف جدا شده و به آن نچسبد.

برای استفاده از خمیر پهن کن پیتزا دهنه 40 نیاز به برق تک فاز شهری 220 ولت دارید، و می توانید با دستگاه خمیر پهن کن پیتزا دهنه 40 خمیرهایی با ضخامت 0.3 تا 5.5 میلی متر آماده کنید در واقع قابلیت جابه جایی و تنظیم فاصله ی غلتک ها به شما این امکان را می دهد تا خمیرهایی با ضخامت های مختلف برای انواع پیتزا تهیه کنید. همانطور که می دانید این دستگاه بدون نیاز به دخالت زیاد دست و به صورت اتوماتیک خمیرها را آماده می کند.



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

این یخچال آکواریومی به دلیل اینکه از هر 2 طرف نما دارد بیش تر در فروشگاه ها و هایپرمارکت ها به جهت نمایش و تازه و سالم نگه داشتن انواع خوراکی ها استفاده می شود.

 

یخچال آکواریومی مزه لند

می توان به وجود پایه های چرخ دار اشاره کرد که جابجایی را بسیار راحت تر کرده و شما می توانید به آسانی یخچال آکواریومی را جابجا نمایید؛ این یخچال دارای ظرفیت زیادی است و می توان در آن انواع خوراکی ها را نگهداری کرد.

 

میز کار زیر فریزری 150 سانت

میز کار زیر فریزری صندوقی ابعادی به طول 150، عرض 80 و ارتفاع 85 سانتیمتر دارد. مزیت این محصول نسبت به دیگر محصولات مشابه داشتن انباری در بخش بالای موتور خانه میباشد به نحوی که در بالای موتور خانه بخشی در نظر گرفته شده است تا آشپز بتواند از آن به عنوان انباری برای قرار دادن تجهیزات خود استفاده کند این بخش توسط یک درب مگنتی که به سهولت باز و بست میشود قابل دسترسی می باشد.

 

 

تفاوت یخچال صنعتی موتور مرکزی و پرتابل

 

همانطور که می دانید یخچال و فریزرهای صنعتی از جمله اصلی ترین و کاربردی ترین تجهیزات در فروشگاه ها و سوپرمارکت های بزرگ است که در این بین مدل های پرده هوا طرفداران زیادی دارد چرا که به مشتری امکان انتخاب راحت خوراکی ها را داده و علاوه بر این چیدمان محصولات باعث زیبایی و جذب مشتری خواهد شد؛ یخچال های پرده هوا با توجه به محل قرارگیری موتور به 2 گروه موتور مرکزی و پرتابل تقسیم می شوند و اگر بخواهید یخچال پرده هوا خریداری نمایید لازم است قبل از هر اقدامی اول با تفاوت های بین این دو آشنا شوید.

همانطور که می دانید کار یخچال صنعتی نگه داری انواع مواد غذایی به صورت سالم و خنک است و خرید آن برای کسب و کارهایی که قصد انبار کردن خوراکی های فاسد شدنی را دارند الزامی است اما آنچه اهمیت دارد شناخت صحیح انواع این محصول و انتخاب بهترین آن است.

محل قرارگیری موتور

قطعا اولین و مهمترین تفاوت بین یخچال های فروشگاهی موتور مرکزی یا سرخود محل قرارگیری موتور است؛ در یخچال های سرخود موتور همانند یخچال های خانگی در بخش بالا یا پایین یخچال قرار دارد و در مدل های مرکزی در بخشی جدا از کابین یخچال قرار می گیرد و این اصلی ترین تفاوت بین یخچال های موتور مرکزی و موتور سرخود است.

فریزر 200 لیتری سبزی

مجموعه ی کیچن سنتر می تواند این فریزر را در ظرفیت های 200، 300، 400، 500، 600 و 800 طبق سفارش مشتریان تولید نماید، این فریزر دارای 2 درب شیشه ای از نوع شیشه خم است که می توان آن را به راحتی باز و بست کرد و درب های شیشه ای این اجازه را به فروشنده و مشتری می دهد تا به راحتی موجودی و مواد داخل فریزر را مشاهده نماید.

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

تاپینگ سرد یکی از تجهیزات کاربردی در رستوران، فست فود و خطوط سلف سرویس است که علاوه بر کیفیت غذای آماده شده سبب افزایش سرعت آماده سازی غذا و در نهایت رضایت مشتریان خواهد شد؛ تاپینگ سرد صنعتی باعث می شود انواع مواد غذایی برای مدت طولانی با حفظ طعم و کیفیت باقی بمانند؛ تاپینگ های سرد به انواع مختلفی تقسیم می شود که مهمترین آن ها تاپینگ پیتزا و ساندویچ و تاپینگ سالاد نام دارد.

 

کاربرد تاپینگ سرد

 

در واقع تاپینگ سرد شامل یک میز استیل با بخش های مختلفی به صورت تفکیک شده است که در آن بخش ها لگن یا بنماری هایی قرار می گیرد و در زیر این لگن ها نیز سیستمهای سرمایشی تعبیه شده است؛ معمولا تاپینگ ها به صورت زیر فریزری، زیر یخچالی و تاپینگ سرد رو میزی تولید و عرضه می شوند.

شما می توانید با توجه به نیاز و ابعاد آشپزخانه ی خود نسبت به خرید تاپینگ سرد رومیزی یا مدل های دیگر اقدام نمایید.

 

 

 تاپینگ پروتئینی 2 متری تولید شده و برای همین هم مناسب کسب و کارهای بزرگ است، در این تاپینگ می توانید انواع محصولات پروتئینی، سبزیجات، لبنیات و ترشیجات را در معرض دید مشتری قرار دهید به طور کلی محصولاتی که می خواهید در دمای یخچالی تازه و سالم بمانند نه محصولاتی که نیاز به انجماد دارند!

همانطور که گفتیم دمای این تاپینگ یخچالی است و می تواند برودت و سرمای بالای صفر درجه را تولید کند؛ در واقع تاپینگ پروتئینی 2 متری دمای بین 0 تا 4 درجه ی سانتی گراد یعنی دمای بالای صفر را تامین می کند. در طراحی و ساخت این محصول از موتور 1 اسب استفاده شده چرا که تنها موتوری قدرتمند توانایی تولید سرما و برودت کافی برای تاپینگی به این طول را دارد ضمن اینکه درب این دستگاه دائما در حال باز و بسته شدن است پس نیاز به موتوری قوی دارد؛ برای این محصول از موتور دانفوس، سابکول یا امبراکو استفاده می شود و انتخاب موتور به درخواست شما بستگی خواهد داشت.

 

تاپینگ بستنی 120 سانت

 

این دستگاه در طول های مختلف 120، 150 و 190 قابل تولید بوده و شما می توانید با توجه به ابعاد مغازه ی خود مدل مورد نظر را سفارش دهید، موتوری که در این دستگاه تعبیه شده است موتور سابکول با قدرت 1 اسب می باشد.

از دیگر ویژگی های این محصول می توان به نمای لیزر شده ی ال ای دی اشاره کرد که طبق سفارش مشتری به رنگ ها و طرح های مختلف قابل تغییر است.

 

 

 

منبع: کیچن سنتر



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

 هودهای صنعتی معمولا از جنس آلومینیوم یا فولاد ضد زنگ ساخته شده و در ساخت آن ها از متریالی استفاده می شود که مقاومت بالایی در برابر رطوبت، حرارت و خوردگی دارد.

 یکی دیگر از تفاوت هود صنعتی و خانگی سرعت آن است، هودهای صنعتی معمولا دارای 2 سرعت high و low بوده و می توانید با توجه به نیاز خود آن را تنظیم نمایید.

 هودهای صنعتی به نوعی طراحی شده اند که دو طرف آن ها به صورت شیب دار است و این امر سبب عدم جمع شدن روغن و چربی خواهد شد.

 

ویژگی های آشپزخانه صنعتی استاندارد در واقع آشپزخانه ای با تجهیزات بزرگ و پرسنل بیش تر است که باید به نحوی طراحی و پیاده سازی شود که بتوان حجم زیادی غذا را در طول روز آماده کرد؛ اگر آشپزخانه به صورت استاندارد و اصولی طراحی نشده باشد قطعا نمیتوانید در آنجا غذاهایی باکیفیتی آماده کنید.

اصول طراحی آشپزخانه های صنعتی استاندارد

در واقع یکی از ضوابط و استانداردهای طراحی رستوران، فست فود و… داشتن آشپزخانه ای مناسب است پس اگر قصد راه اندازی آشپزخانه ی صنعتی با رعایت اصول استاندارد را دارید باید به نکات زیر توجه کنید:

ابعاد استاندارد آشپزخانه رستوران

یکی از نکات مهم وجود فضای مناسب برای آشپزخانه است و این به معنای بزرگ بودن بیش از اندازه ی فضای آشپزخانه نیست بلکه ابعاد استاندارد آشپزخانه باید به نحوی باشد که بتوان تمامی تجهیزات و لوازم را به خوبی داخل آن قرار داد. بطور کلی استاندارد ارتفاع سقف آشپزخانه صنعتی بین 2.5 تا 3 متر است و حداقل ارتفاع سقف آشپزخانه باید 2.5 متر باشد در واقع این ارتفاع باید به نحوی در نظر گرفته شود تا فضای کافی برای جابه جایی پرسنل و نصب تجهیزات مختلف وجود داشته باشد.

انواع ترولی آشپزخانه صنعتی

اجازه دهید پیش از آنکه به معرفی انواع ترولی بپردازیم ابتدا به این سوال پاسخ دهیم که ترولی چیست و چه کاربردی دارد؟ در واقع ترولی نوعی گاری یا چرخ دستی است که به جهت حمل و نقل ابزار و تجهیزات مختلف در مکان هایی مانند تالارهای پذیرایی، هتل، رستوران، بیمارستان و… استفاده می شود.

5 قدم برای تمیز کردن ماشین ظرفشویی صنعتی

همانطور که اشاره کردیم یکی از اقدامات مهمی که باید با آن آشنا باشید نحوه ی صحیح تمیز کردن ماشین های ظرفشویی است که در ادامه طی 5 مرحله به شما نظافت ماشین ظرفشویی های صنعتی را آموزش خواهیم داد.

نظافت و شستشوی صحیح ماشین های ظرفشویی می تواند به افزایش طول عمر بالای این دستگاه کمک کند، ظرفشویی های صنعتی در مدل های مختلف ماشین ظرفشویی صنعتی زیر کانتری، تونلی، ماشین ظرفشویی صنعتی ریلی تولید و عرضه می شود.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

نمی‌شود وارد یک رستوران یا فست فود شوید و لیستی از انواع پیتزاهای خوشمزه را در منوی آن ها نبینید، منوی یک رستوران زمانی کامل می شود که در آن انواع پیتزاها با شیوه های پخت متنوع سرو شود. پیتزا تنوری یکی از پیتزاهای پرطرفدار است که بسیاری از رستوران ها در منوی خود آن را قرار داده و رضایت مشتریان بسیاری را به دست آورده اند. شما می توانید فر پیتزا تنوری فلورانس را برای رستوران و فست فود خود سفارش داده یا در کنار باربیکیوی باغ، ویلا یا منزل خود این فر را قرار داده و پیتزاهای ذغالی را آماده کنید. فر پیتزا تنوری فلورانس ابعاد کوچکی داشته و به همین دلیل می توانید از آن در فضاهای کوچک استفاده نمایید از طرفی امکان سفارشی سازی و ساخت فر پیتزا تنوری با ابعاد دلخواه توسط مجموعه ی ابتکار استیل فراهم شده و شما می توانید این فر را در هر اندازه ای که میخواهید سفارش دهید.

 

فر پیتزا ایتالیایی میلانو

یکی از بارزترین تفاوت های پیتزا ایتالیایی و آمریکایی خمیر آن است، خمیر پیتزا ایتالیایی بسیار نازک، ترد و برشته بوده و به همین دلیل باید بر روی آتش یا داخل تنور پخته شود بطور کلی پیتزا ایتالیایی به روش سنتی طبخ می شود. فر پیتزا ایتالیایی میلانو مناسب برای پخت پیتزا ایتالیایی بوده پس اگر در منوی خود پیتزا ایتالیایی سرو می کنید حتما برای خرید این فر پیتزا اقدام کنید این فر دارای 2 مشعل بوده که می توانید آن را از کنار فر روشن یا خاموش نمایید، علاوه بر این به جهت اینکه تنور دائما گرم بوده و برای پخت به راحتی داغ شود در زیر سنگ نیز مشعل هایی تعبیه شده است.

 

فر پیتزا گردان تورین

استفاده از این فر بسیار ساده می باشد تنها کافی است آشپز پیتزاها را بر روی صفحه فر قرار داده تا با چرخیدن صفحه، پیتزاها به صورت کاملا یکنواخت پخته شود. بطور کلی پخت پیتزا با فر گردان باعث می شود تمامی بشقاب های پیتزا کاملا مغز پخت و به صورت یکنواخته آماده شوند. موتور تعبیه شده در فر پیتزا گردان تورین قادر است صفحه ی گردان این فر را بچرخاند در واقع این فر را می توان بدون موتور و به شکل ثابت یا گردان استفاده کرد، فر پیتزا گردان تورین دارای ابعادی به طول 170 و ارتفاع 180 سانتی متر می باشد. فر تورین وزن زیادی داشته و به همین دلیل پایه ها و کلاف دستگاه از فلز ساخته شده و قادر است وزن بالای فر را تحمل نماید. اگر فست فود یا پیتزا فروشی دارید که به رضایت مشتریان و ارائه ی پیتزاهایی با کیفیت به آن ها اهمیت می دهید خرید فر پیتزا تورین بهترین انتخاب است علاوه بر پیتزا شما می توانید پیده، هات داگ یا سیب زمینی تنوری را در این فر آماده کنید. با خرید این فر اصلا نگران وجود دود و بوی غذا در محیط آشپزخانه ی خود نباشید چرا که وجود لوله ی دودکش یا هواکش در این فر این امکان را می دهد تا آشپزخانه ای با هوای پاک داشته باشید

 

فر پیتزا ریلی S 4048

فر پیتزا ریلی مدل 4048 S یکی از محبوب ترین انواع فر پیتزا است که می تواند در هر ساعت 180 بشقاب پیتزا را به صورت همزمان آماده کند. پخت سریع، آسان و یکنواخت پیتزا از جمله مزیت های فر ریلی است که باعث می شود پیتزاهای طبخ شده کاملا مغز پخت شوند چرا که حرارت و گرما به صورت یکنواخت به تمامی سطوح پیتزا تابانده می شود.

این فر ابعادی به طول 185، عرض 120 و ارتفاع 125 سانتی متری دارد پس اگر فکر می کنید جای مناسبی برای قرار دادن این فر ریلی در آشپزخانه ی خود دارید برای خرید آن تردید نکنید، نکته ی مهمی که جزء مزیت های فر ریلی 4048 S به حساب می آید وجود موتور در زیر دستگاه است که این امر باعث می شود فضای کمتری در آشپزخانه اشغال شود.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

فر ساندویچی 7 کاره با هود دارای امکانات مختلفی میباشد که میتوان برای طبخ انواع غذا ها از آن ها استفاده کرد، فر ساندویچی 7 کاره با هود دارای 2 عدد شعله به ابعاد 20*20 بوده که میتوان از آن برای گرم و داغ کردن انواع مواد غذایی استفاده کرد، علاوه بر این وجود 2 بن ماری استیل ½ به آشپز کمک می کند

 

تنور پیتزا ایتالیایی دو طبقه

در هر طبقه از این فر میتوان به صورت همزمان 9 عدد بشقاب پیتزا ایتالیایی را قرار داد ظرفیت کل این تنور 18 بشقاب پیتزا می باشد، بر روی این فر میتوان ترموستات و درجه نصب کرد، همچنین این تنور قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد. محصول مرتبط: فر پیتزا صندوقی دو طبقه نمای تنور پیتزا ایتالیایی از جنس ورق استیل روکش دار و شاسی کشی آن از کلاف آهن می باشد، 2 عدد دستگیره ی چپقی در سمت راست این تنور نصب شده است که به کمک آن ها میتوان به راحتی درب دستگاه را باز و بست کرد. حرارت از شعله و از طریق آجر های نسوز که در کف این فر پیتزا قرار گرفته است سبب پخت مناسب و یکنواخت پیتزا خواهد شد، عایق بندی این تنور به گونه ای است.

 

فر مرکب ساندویچ و دیزی

 فر مرکب ساندویچ و دیزی یک محصول جالب است که توسط برند استیل ابتکار تهیه و تولید شده. با این فر شما می توانید تمام آنچه که برای طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرهنگی به آن احتیاج دارید را در یک دستگاه درکنارهم داشته باشید. بخش بزرگی از این دستگاه به فر دیزی پز اختصاص دارد که در هر مرتبه استفاده قادر است تعداد نسبتا زیادی ظرف دیزی را در خود جای دهد. قسمت دیگری از این فر ترکیبی به سنگ چدنی ساندیچی اختصاص دارد و با استفاده از آن شما قادرید انواع ساندویچ های خوشمزه را آماده کنید. طراحی جالب این وسیله به همینجا ختم نمی شود. وجود دو شعله کوچک در جلوی فر ساندویچ باعث کامل تر شدن هرچه بیشتر آن می شود.

 

فر مرغ بریان ذغالی 10 سیخ

این دستگاه دارای یک موتور سیم پیچ مسی است که به راحتی قابلیت خاموش و روشن شدن دارد. در بخش پایینی این دستگاه امکان نصب نور مخفی و چراغ های ال ای دی وجود داشته که این امر برای جذب مشتریان بیش تر بسیار مناسب و کاربردی خواهد بود. دستگاه فر مرغ بریان 10 سیخ دارای قابلیت نصب پروژکتور و تابش نور مستقیم می باشد و این امر باعث می شود نور بر روی مرغ بریان به خوبی تابانده شود و جذب مشتریان نیز افزایش خواهد یافت.

 

فر پیتزا ریلیS 3060

عرض نوار نقاله در این فر ریلی 70 سانتی متر بوده و شما می توانید 3 عدد بشقاب پیتزا 33 سانتی را در کنار یکدیگر قرار دهید. بدنه ی دستگاه نیز از جنس استیل می باشد و به همین دلیل مقاومت و کیفیت خوبی در برابر حرارت و رطوبت دارد. دریچه های موجود بر روی دستگاه به شما امکان مشاهده ی پیتزاهای روی ریل را می دهد تا بتوانید فرآیند پخت را کنترل کنید



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

نکته ی مهم دیگری که باید در خصوص تجهیزات استیل و چدن بدانید قیمت آن است، چدن در مقایسه با استیل ارزان تر است چرا که از مواد اولیه ی ارزانتری ساخته میشود و از طرف دیگر فرآیند ساخت و تولید چدن در مقایسه با استیل ساده تر است و به همین دلیل قیمت ارزانتری دارد.

 

تفاوت چدن و استیل

اجازه دهید پیش از آنکه به بررسی انواع کباب زن بپردازیم ابتدا در خصوص این دستگاه توضیحاتی ارائه دهیم، سیخ گیر کباب دستگاهی است که از آن به منظور سیخ کردن گوشت چرخ کرده آن هم بدون دخالت دست استفاده می شود، در واقع یکی از مشکلاتی که در زمینه ی پخت کباب کوبیده با آن مواجه خواهید شد سیخ گرفتن کباب است و اگر در این زمینه مهارت نداشته باشید گوشت به سیخ نچسبیده و بر روی اجاق می ریزد.

 

انواع کباب سیخ گیر صنعتی

سیخ زدن گوشت آن هم در حجم بالا کار را دشوارتر خواهد کرد برای همین هم باید نسبت به خرید دستگاه کباب زن صنعتی اقدام نمایید، این دستگاه مزیت های فراوانی دارد که در ادامه مهترین آن ها را آورده ایم.

 

تفاوت کترینگ و رستوران

به طور کلی کترینگ ها آماده سازی و پخت غذا را در محل و سرو آن را در مکانی دیگر انجام می دهند. در حقیقت غذا و نوشیدنی در محل مشخص طبخ و آماده شده و در مکان دیگری سرو خواهد شد، این روزها کیترینگ ها جایگاه ویژه ای پیدا کرده گزینه ی مناسبی برای مراسم، جشن، محیط های کاری و … می باشند.

رستوران و غذاخوری محلی است که در آنجا انواع خوراک و نوشیدنی آماده و در همان جا سرو می شود؛ با وجود اینکه کیترینگ و رستوران هر دو در خدمات و آماده کردن غذاهای متنوع به یکدیگر شباهت دارند اما بین آنها تفاوت هایی هم وجود دارد و ما تصمیم داریم در ادامه به بررسی این تفاوت ها بپردازیم.

 

سرخ کن سیب زمینی

سرخ کن سیب زمینی یک روش صنعتی است که می توان آن را سرآمد ایده پردازی هایی دانست که امروزه به دنیای آشپزی وارد وآن را دچار دگرگونی کرده اند ، سرخ نمودن سیب زمینی در ماهیتابه برای مکان های بزرگ با مشتریان فراوان به روش های قدیمی دیگر امروزه شاید کمی خنده دار و دور از ذهن باشد. سرخ کن سیب زمینی با پخت یک نواخت و طعم و بوی مطبوع تر نوید بخش فرآیند سرخ کردنی بهتر است، که با کاهش مصرف روغن و حفظ کیفیت آن از یک سوی باعث کاهش هزینه ها و از سوی دیگر حفظ سلامتی افراد خواهد شد به همین دلیل سودی که حاصل مدیران و مشتریان می کند دو طرفه و در هر دو سمت بُرد است.

 

 دستگاه کراکف پز 80 قلابی

کراکف سوسیس در گذشته به دو روش دودی و آب پز تهیه می شد اما کباب نمودن آن در دستگاه کراکف پزی تفاوت بسیاری را در شکل ومزه به وجود آورده است و تصویر ذهنی کاملاً متفاوتی را نسبت به گذشته ایجاد می کند که هم سالم تر است وهم اشتها آورتر، فقط نیمه خام بودن آن برای بسیاری ایجاد این ذهنیت را می کند که ممکن است مشکل ساز باشد اما این نکته را برای شما یادآور می شویم که این نوع کراکف به خاطر اینکه از کالباس تهیه شده هیچ گونه مشکلی به خاطر نیم پز بودنش ایجاد نمی کند.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

بهترین اجاق گاز برای یک پخت و پز سریع و آماده کردن انواع میان وعده اجاق گاز 4 شعله طرح apw است. این اجاق دارای 4 شعله و 4 عدد شیر یا دستگیره صنعتی به جهت کنترل میزان حرارت این شعله ها می باشد. همانطور که اشاره شد این اجاق به صورت رومیزی طراحی شده و ابعادی به طول 60 در عرض 60 و ارتفاع 40 سانتی متری دارد.

اجاق 4 شعله طرح APW

4 عدد رویه ی چدن طرح خارجی (آمریکایی) به ابعاد 28*28 سانتی متر بر روی این گاز تعبیه شده و شما می توانید از طریق اتصال به گاز شهری و کپسول از این اجاق برای جوش آوردن آب، داغ کردن روغن، پخت انواع پاستا در رستوران، کافی شاپ، فست فود، ساندویچی، کترینگ و… استفاده کنید. اجاق 4 شعله طرح APW دارای سینی روغن گیر یا چربی گیر بوده و برای همین چربی غذا روی این سینی ریخته و می توانید به راحتی آن را خارج کرده و بعد از شستن در جای خود قرار دهید. این محصول کیفیت بسیار خوبی داشته و مقاومت و دوام آن بسیار بالا است.

 

اجاق گاز 4 شعله زودیاک

فشار گاز این محصول بسیار بالا بوده و برای همین شما می توانید در سریع ترین زمان آب را جوش آورده و پخت و پز را انجام دهید. در داخل فر این گاز طبقات مختلفی در نظر گرفته شده که به صورت کشویی است. از دیگر ویژگی های اجاق گاز 4 شعله زودیاک می توان به وجود 2 دستگیره ی خارجی مشکی رنگ در جلوی فر اشاره کرد که آشپز می تواند به راحتی درب را باز و بسته نماید. نمای این گاز 4 شعله استیل 430 است و این یعنی دوام و استحکام بالا از طرف دیگر نمای این کار لیزری است و قاب هم برای آن تعبیه شده  است.

 

اجاق گاز 21 شعله فردار

همانطور که از نام این اجاق گاز مشخص است این محصول دارای 21 عدد شعله بوده که در 3 ردیف 7 تایی قرار گرفته است، هر یک از این شعله ها دارای چدنی باکیفیت و مقاوم در برابر حرارت بالا هستند یعنی در مجموع 21 چدنی به ابعاد 20*20 بر روی شعله های این اجاق تعبیه شده است. شما می توانید از طریق اتصال به گاز شهری یا کپسول از اجاق گاز 21 شعله فردار استفاده نمایید.

 

اجاق گاز 4 شعله فردار

همانطور که می دانید در رستوران و آشپرخانه های صنعتی از دیگ های مختلف 5 ، 10 و 12 مَن استفاده می شود و این گاز دارای فری است که می توانید در داخل آن به راحتی دیگ 12 مَن را جای دهید. در زیر این دستگاه دیگی به اندازه ی 12 مَن (لازم است بدانید مَن واحد اندازه گیری دیگ است)، این فر دارای 4 شعله بوده که رویه های آن چدنی های 42*36 سانتی متری است، این گاز فردار ابعادی به طول 90، عرض 90 و ارتفاع 100 سانتی متر داشته و وجود دستگیره های شیر خروسکی به صورت صنعتی به شما کمک می کند تا بتوانید به راحتی دمای هر شعله را کم و زیاد کنید.

 

اجاق گاز تک شعله صنعتی

 

از این اجاق تک شعله می توانید در آشپزخانه های کوچک استفاده نمایید، این اجاق با پایه های آهنی 2*2 استحکام و دوام بسیار بالایی دارد. دورتادور این اجاق گاز تک شعله صنعتی از ورق استیل 430 استفاده شده و این امر دوام این محصول را افزایش داده و باعث می شود این اجاق تک شعله در برابر رطوبت، خوردگی و دفرمگی کاملا مقاوم شود. از این اجاق می توانید برای پخت انواع برنج، خورشت، پاستا و… در کسب و کارهای کوچک استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 30 شهريور 1403 | نظرات ()