نوشته شده توسط : آوا امینی

فست فود جزء یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاها محسوب می شود راه اندازی فست فود مرغ سوخاری در کنار غذاهای جدید و سنتی یکی از مشاغل پرطرفدار در جامعه محسوب می شود. افرادی که به دنبال راه اندازی فست فود مرغ سوخاری هستند می توانند با فراهم کردن تجهیزات این کار به آماده سازی غذاهایی مانند میگو، ماهی و گوشت سوخاری نیز بپردازند. برای تاسیس فست فود مرغ سوخاری نیاز به دستگاه مرینیتور می باشد این دستگاه می تواند مرغ، ماهی و میگو را به پودر زده و طعم دارد کند این دستگاه تفاله گیر گوجه نیز دارد، در ادامه ی مطلب به توضیح مختصری در خصوص میز سالاد بار و دستگاه های برودتی و سرمایشی نظیر انواع یخچال های نگه دارنده خواهیم پرداخت.

میز سالاد بار

همانطور که پیشتر اشاره شد برای راه اندازی فست فود مرغ سوخاری ویا هر تهیه ی غذای دیگری نیاز به فراهم آوردن یک سری وسایل و تجهیزات می باشد میز سالاد بار نیز یکی از این تجهیزات است، این میز با نام کانتر سالاد نیز شناخته می شود.

به دلیل اینکه از این میز برای چیدن سالاد استفاده می شود به آن میز سالاد بار می گویند، داخل این میز فضای بسیار خنکی فراهم شده است که در آن می توان انواع سبزیجات و سالاد را نگه داری کرد.

دستگاه های برودتی و سرمایشی

 

به طور کلی به انواع آبسرد کن های تک شیر و دو شیر و دستگاه های دوغ ساز نام دستگاه های برودتی و سرمایشی را می دهند. در این بین دستگاه دوغ ساز ایستاده یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین وسایل و تجهیزات می باشد. این دستگاه دارای تاییدیه از وزارت بهداشت و غذا می باشد، از این دستگاه در سایر سفره خانه ها، کترینگ ها و تهیه ی غذا نیز استفاده می شود.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 622
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

فست فود و غذاهای فست فودی امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد و افراد زیادی به خصوص کودکان علاقه ی زیادی به مصرف غذاهایی مانند پیتزا و ساندویچ دارند برای همین افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کاری جدید هستند تمایل به راه اندازی فست فود دارند تا بتوانند از این راه درآمد مناسبی کسب کنند، همانطور که می دانید برای راه اندازی هر کسب و کاری علاوه بر فراهم کردن فضای مورد نیاز باید تجهیزات و وسایل آن کار را فراهم کرد اگر شما هم دوست دارید به تاسیس یک فست فودی برای کسب درآمد بپردازید تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا درخصوص برخی از لوازم اولیه ی این کسب و کار اطلاعاتی به دست آورید.

دستگاه کنتاکی

برای راه اندازی خط تولید مرغ سوخاری باید دستگاه کنتاکی خریداری شود این دستگاه با نام های دستگاه سس زن و پودر زن مرغ هم شناخته می شود، به عبارت دیگر این دستگاه یک دستگاه مرینیتور و طعم دهنده ی مرغ می باشد که به طور مساوی انواع پودر و سس را در همه ی قسمت های مرغ پخش کرده و باعث خوش طعم شدن آن می شود. این دستگاه از جنس استیل بوده و مورد تایید وزارت بهداشت و غذا می باشد علاوه بر این دستگاه کنتاکی به راحتی قابل شست و شو می باشد.

تاپینگ پیتزا

یکی از اصلی ترین لوازم و تجهیزات برای راه اندازی آشپزخانه ی صنعتی خریداری تاپینگ پیتزا می باشد از این دستگاه برای نگه داری مواد ساندویچ و یا پیتزا استفاده می شود، تاپینگ پیتزا در انواع مختلف و با قیمت های گوناگون در بازار موجود می باشد.

سنگ فر ساندویچی

این فر از چند فر ترکیبی به همراه شعله و صفحه ی گریل و یک صفحه ی استیک ساخته شده است، این دستگاه در ابعاد مختلفی به فروش می رسد. این دستگاه همچنین دارای سرخ کن به همراه توری می باشد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 580
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

راه اندازی شیرینی پزی و قنادی یکی از مشاغل پر طرفدار در بین مردم محسوب می شود مصرف شیرینی در انواع مختلف برای مراسم مانند مجالس عزا و عروسی استفاده می شود برای همین امروزه تعداد بسیار زیادی از شیرینی پزی ها با پخت انواع کیک و شیرینی های متنوع در خدمت مردم هستند. برای راه اندازی کافه قنادی ابتدا باید تجهیزات و ولوازم مورد نیاز برای تاسیس آن فراهم شود، در ادامه ی مطلب به برخی از این تجهیزات و لوازم قنادی  برای راه اندازی شیرینی پزی خواهیم پرداخت.

خمیر گیر 40 کیلویی

 

این وسیله یکی از اساسی ترین لوازم برای تاسیس یک شیرینی پزی مجلل می باشد به عبارت دیگر برای درست کردن خمیر انواع شیرینی و کیک می توان از خمیر گیر 40 کیلویی استفاده کرد این خمیر گیر با عمق زیادی که دارد می تواند به اندازه ی 40 کیلو خمیر را به طور کامل ورز داده و آماده ی  پخت کند بر روی این وسیله چند دکمه قرار دارد که می تواند با دورهای مختلف خمیر را ورز دهد از این دستگاه با نام های میکسر یا همزن صنعتی در تهیه ی خمیر نان و ورز دادن گوشت در تهیه ی غذا و رستوران ها استفاده می شود.

میز کار قنادی

 

این میز از جنس استیل بوده و ضد زنگ می باشد از این میز می توان در قنادی ها و شیرینی پزی ها استفاده کرد، این میز در انواع گوناگون و به صورت یک و چند طبقه در بازار به فروش می رسد. از این میز در شیرینی پزی ها برای آماده سازی اولیه ی مواد شیرینی و کیک و یا برش زدن آن استفاده می شود لازم به ذکر است میز کار قنادی کاملا بهداشتی بوده و به دلیل استیل بودن آن کار بر روی آن بسیار ساده می باشد.

 

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 614
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

همانطور که می دانید برای راه اندازی هر کسب و کاری ابتدا باید وسایل و تجهیزات آن کسب و کار را فراهم کرد کسب و کارهای صنعتی نیز از این قاعده مستثنی نیستند برخی از این تجهیزات عبارتند از چرخ گوشت آشپزخانه صنعتی  و نیمه صنعتی که برای راه اندازی آشپزخانه های صنعتی مورد نیاز هستند، دستگاه های آب گوجه گیری، آبلیموه گیری و آبغوره گیری که در انواع مختلف در بازار به فروش می رسند. در ادامه ی مطلب به بررسی هر یک از لوازم و تجهیزات لازم برای راه اندازی کسب و کار صنعتی خواهیم پرداخت.

یکی از عمده ترین وسایل برای راه اندازی آشپزخانه های صنعتی خریداری چرخ گوشت آشپزخانه صنعتی می باشد این دستگاه یکی از ضروری ترین وسایل برای انواع کترینگ، رستوران ها و کباب پزی ها می باشد یکی دیگر از تجهیزات مورد نیاز برای تالارهای پذیرایی و سالن های عروسی خریداری آبچکان چرخدار تالار پذیرایی  می باشد این دستگاه یکی از مهم ترین وسایل برای حمل و نقل ظروف شسته شده می باشند این وسیله برای آشپزخانه ها ی صنعتی که فضایی شلوغ دارند مناسب می باشد چون با فضای کمی که اشغال می کند بسیار مناسب می باشد.

دستگاه آب گوجه گیری

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی انواع دستگاه های آبمیوه گیری و عصاره گیری برای گرفتن آب انار، آبلمیو و آبغوره در بازار به فروش می رسد این دستگاه با ظرفیت حداکثر 700 گرمی می تواند آب گوجه و عصاره ی آن را گرفته و برای انواع سس و لواشک مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه فضای بسیار کوچکی را اشغال می کند.

دستگاه آب گوجه گیری دستی

این دستگاه نسبت به دستگاه آب گوجه گیری صنعتی کوچک تر می باشد و به صورت دستی کار می کند این دستگاه پوست و گوشت گوجه را به طور کامل از یکدیگر جدا می کند، دستگاه آب گوجه گیری دستی از جنس استیل بوده و ضد زنگ می باشد این وسیله کم حجم بوده و فضای نسبتا کمی را اشغال می کند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 618
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

امروزه با توجه به تقاضای بیشتر مردم در مصرف غذاهای فست فودی، راه اندازی فست فود یکی از مشاغل پر درآمد به حساب می آید و باعث شده افرادی که به دنبال راه اندازی شغلی جدیدی هستند به فکر احداث و راه اندازی فست فود باشند. اما نکته ی حائز اهمیت این است که تاسیس یک فست فود که بتواند نظر افراد زیادی را به خود جلب کند چندان ساده نیست و نیاز به فوت و فن هایی دارد اگر شما هم تصمیم به راه اندازی فست فود دارید بهتر است این مطلب را تا انتها مطالعه کنید تا درباره ی نحوه ی راه اندازی و تجهیزات مورد نیاز آن بیشتر بدانید.

تجهیزات فست فود

با توجه به جایگاه خوبی که امروزه فست فود و خوردن غذاهایی مانند سوسیس و کالباس در بین مردم دارد راه اندازی آن نیاز به فراهم کردن تجهیزاتی دارد که با توجه به مدل فست فودی که شما در نظر دارید مانند پیتزا، مرغ سوخاری، انواع برگر، کنتاکی و... می تواند متفاوت باشد ولی تهیه ی یکسری از وسایل و تجهیزات برای راه اندازی هر فست فودی از الزامات اولیه به حساب می آید برخی از این وسایل و دستگاه ها عبارت است از: تجهیزات حمل و نقل، تجهیزاتی مانند ظروف، فر و اجاق که برای آماده سازی غذا مورد نیاز می باشد و کانتر گرم و سرد که در ادامه ی مطلب به بررسی کانتر گرم و فر ساندویچی و انواع آن ها خواهیم پرداخت.

فر ساندویچی

یکی از انواع فست فودها که مورد استقبال افراد زیادی قرار دارد فر ساندویچ می باشد، این فر از یک فر اغذیه، فر ساندویچی، هود، صفحه ی گریل و برگر و سرخ کن تشکیل شده است به طور کلی با تهیه ی این فر می توانید تمامی نیازهای خود را برای آماده سازی غذا در فست فود برطرف کنید. این فرها از جنس استیل و چدن بوده و با کیفیت و قیمتی مناسب در بازار به فروش می رسند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 834
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

از جمله ملزومات مورد نیاز برای راه اندازی رستوران، کترینگ و یا تهیه ی غذا فراهم آوردن امکانات مورد نیاز آن می باشد این امکانات تهیه ی وسایلی مانند اجاق گاز بزرگ ، دیگ و اجاق پلوپز می باشد که برای هر رستوران صنعتی از واجبات محسوب می شود. در ادامه ی مطلب درباره ی برخی از مهم ترین وسایل برای راه اندازی تالارهای پذیرایی و موارد مصرف هر یک خواهیم پرداخت.

راه اندازی تالار عروسی

یکی از کسب و کارهایی که امروزه به عنوان پر درآمدترین شغل ها شناخته شده است راه اندازی تالار عروسی می باشد اولین قدم برای راه اندازی تالار عروسی فراهم آوردن فضایی بزرگ برای این کار می باشد علاوه بر این فراهم کردن آشپزخانه ای بزرگ نیز در این تالار از ملزومات راه اندازی تالار عروسی می باشد چرا که تهیه ی غذا در انواع متنوع و در سطح زیاد قطعا به آشپزخانه ای بزرگ با وسایل خاص نیاز می باشد.

میز برنج

این میز در ابعاد بزرگ برای پاک کردن برنج، حبوبات و... می باشد که بر روی سطح این میز حفره ای بزرگ وجود دارد که برای جداکردن انواع مختلفی از برنج و حبوبات مورد استفاده قرار می گیرد. میز برنج از جنس استیل بوده و در اندازه های مختلفی به فروش می رسد.

اسکرابر

احتمالا تاکنون نام وسیله ای به نام اسکرابر به گوشتان خورده است این وسیله یکی از مهم ترین تجهیزات برای نظافت صنعتی به شمار می رود. اسکرابر یا زمین شوی صنعتی وسیله ای می باشد که به صورت مکانیکی کار شست و شوی و خشک کردن سطح را انجام می دهد. این دستگاه از یک برس بزرگی تشکیل شده است که با سرعت زیاد بر روی سطح زمین حرکت کرده و تمام آلودگی ها را از روی سطح پاک می کند. نکته ی مهم در خصوص استفاه از این کف شوی این است که برای هر نوع سطحی قابل استفاده می باشد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 



:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

در هر شغلی نظافت اهمیت فراوانی دارد به خصوص در مشاغلی که مربوط به غذاها می شود. در این مشاغل نظافت در کیفیت غذاها نیز تاثیر میگذارد هم چنین در صورت عدم نظافت امکان شیوع بیماری در غذا نیز وجود دارد پس این بخش هم نیاز به یک سری از وسایل دارد که باید تهیه کنید تا آشپزخانه یا رستورانی با نظافت بالا داشته باشید.

دستگاه سیخ شوی

دستگاه سیخ شوی در کبابی ها یکی از ملزومات است .در این شغل به دلیل وجود تعداد بالایی از سیخ های کثیف شستن آن ها با دست سخت و زمان گیر است.این دسگاه مصرف برق و آب زیادی ندارد و از نظر اقتصادی به هزینه های این بخش نیز کمک می کند.

راه اندازی رستوران

شاید هرگاه اسم از راه اندازی رستوران می آید برخی ها آن را شغلی آسان و کم دردسر تلقی کنند اما این طور نیست این شغل دارای سختی های زیادی است اما در شرایطی که بتوان این سختی ها را تحمل کرده واز آن ها با موفقیت عبور کنید میتوانید به شغلی پولساز و آینده ای خوب برسید.به طور کلی در ابتدای راه باید با دقت تمام ابزارهای مورد نیاز را با توجه به استاندارد های لازم خریداری کنید.

آب گوجه گیر خانگی

گوجه فرنگی جزو آن دسته از سبزیجاتی است که در بسیاری از غذاها مورد استفاده است آن هم نه به شکل خالص بیشتر به شکل آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی که این دو چاشنی نیازمند دستگاهی به نام آب گوجه گیر خانگی می باشد.این دستگاه به دوشکل طراحی شده است که هم روی میز قرار می گیرد و هم روی زمین .در نهایت این دستگاه آب گوجه  را بدون مواد اضافی اش یعنی دانه ها و پوست  به شما تحویل میدهد.

قیمت سانتریفیوژ رستوران

در انتخب یک سانتریفیوژ برای رستوران باید به اندازه آن و محیط آشپزخانه خود دقت کنید . این دستگه چه در فست فودی ها و چه در انواع مختلف دیگر رستوران ها کاربرد دارد.قیمت سانتریفیوژ رستوران به دلیل نوسان قیمت ها و ناپایدار بودن آن ها متغیر است.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 587
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

برای راه اندازی هر شغل و یا کاری نیاز به یک سری از وسایل و ابزارآلات دارید که مربوط به آن شغل است و کار به کار شما سرعت می بخشد.برای راه اندازی یک فست فودی بعد تهیه کردن یک فضای مناسب،نیاز به یک سری از ابزارآلات و وسایل دارید که در پخت غذا به شما کمک میکند.مثلا انواع فر و سرخ کن ،کانتر های گرم و سرد ،ظرف ها و قالب ها و انواع مواد غذایی مورد نیاز.

کانتر ساده

کانتر ساده یک وسیله ی ضروری در تالارهای پذیرایی یا عروسی و در فست فود ها و به طور کلی در تمامی مشاغلی است که با پختن غذا سروکار دارند به خصوص اگر میخواهید بخشی از غذا را به صورت سلف سرویس ارایه دهید.این وسیله شکلی زیبا دارد و نمای آشپزخانه شما را خراب نمی کند هم چنین با طراحی ویژه آن که همان چرخ هایی است که در زیر این دستگاه قرار داده شده حمل و نقل آن بسیار آسان است.

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود شغلی است که امروزه بسیاری از افراد به آن گروییده اند البته بعد از کسب مهارت های لازم در این کار.شما باید دوره های این کار را بگذرانید مهارت تهیه انواع غذاهای فست فودی را داشته باشید تا بتوانید در این کارموفق شوید.بعد از آن اگر قصد دارید یک فست فودی تاسیس کنید باید یک فضا را برای این کار انتخاب کنید به یاد داشته باشید این قسمت یکی از مهم ترین قسمت ها برای شروع این کار می باشد.

سرخ کن دو لگنه

غذاهای سرخ شده در فست فود ها زیادند.شرط خوشمزه شدن و ترد شدن یک غذای سرخ کرده ابزار مناسب برای سرخ کردن آن می باشد پس سرخ کن دو لگنه وسیله ای است که در کارتان نباید از آن غافل شوید. این دستگاه قابلیت سرخ کردن بسیاری از مواد غذایی را دارد .

تنور

بسیاری از رستوران هایی که در آن ها کباب یا غذاهای این چنینی ارایه می شود،شهرت خود را برای وجود نان داغ و تازه کسب کرده اند.ارایه نان داغ  یکی از امتیاز های مثبت در این حرفه می باشد .تنور لازمه ی پختن یک نان داغ و خوشمزه می باشداین تنور به شکلی طراحی شده که در فضای آشپزخانه قابل استفاده باشد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 602
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

یکی دیگر از مشاغلی که امروزه مورد توجه قرار گرفته و به نوعی درآمد زا می باشد ،قنادی است.این شغل در هر زمانی مشتریان خود را دارد و در صورت تازگی و زیبایی ظاهر کیک ها یا شیرینی ها ،شما برند خود را در این حرفه خواهی داشت و میتوانید شعبه های زیادی در سرتاسر شهر تاسیس کنید که این درآمد شما را چندین برابر میکند.در ابتدای این شغل نیازمند تهیه وسایلی هستید که بتوانید با آن کیک و شیرینی را طبخ کنید.

سینک شستشو صنعتی

سینک شستشو صنعتی یکی از اصلی ترین ابزارهای مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی یا هر جایی که در آن غذا طبخ میشود است.این دستگاه با نظافت سروکار دارد هرچه نظافت ظروف و وسایل آشپزخانه شما بیشتر باشد کیفیت غذاها نیز بهتر بوده و در نتیجه مشتریان بیشتری خواهید داشت.این سینک ها در اشکال مختلفی ساخته میشود .

راه اندازی کافه قنادی

کافه قنادی ها در جای جای شهر بسیار محبوب اند زیرا هم یک کافی شاپ محسوب می شوند و هم با ارایه کیک و شیرینی های تازه یک قنادی نیز محسوب می شوند.راه اندازی کافه قنادی شباهت های زیادی به راه اندازی یک کافی شاپ و هم چنین یک قنادی دارد یعنی شما باید فضایی دلچسب و با سلیقه مانند یک کافی شاپ داشته باشید و کیک و شیرینی های لذیذی نیز طبخ کنید.

میز کار استیل قنادی

در هر کاری که مربوط به پخت و پز می شود نیاز به یک میز کار دارید.در مشاغل قنادی و شیرینی پزی نیاز به یک میز کار استیل قنادی به منظور آماده کردن انواع خمیرها برای کیک و شیرینی دارید.هم چنین برای جای دادن به ابزارآلات شما نیز مناسب است .این میز اندازه خیلی بزرگی ندارد و میتوان در مکانی مناسب در آشپزخانه خود جای داد.

حلیم صاف کن دستی

حلیم صاف کن دستی یک وسیله ی کار آمد و پر کاربرد در کبابی ها یا مکان هایی است که در آن حلیم نیز سرو میشود.از این دستگاه به منظور یکی کردن و گرفتن ضایعات حلیم مانند پوست گندم استفاده می شود.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

یکی دیگر از مشاغلی که امروزه مورد توجه قرار گرفته و به نوعی درآمد زا می باشد ،قنادی است.این شغل در هر زمانی مشتریان خود را دارد و در صورت تازگی و زیبایی ظاهر کیک ها یا شیرینی ها ،شما برند خود را در این حرفه خواهی داشت و میتوانید شعبه های زیادی در سرتاسر شهر تاسیس کنید که این درآمد شما را چندین برابر میکند.در ابتدای این شغل نیازمند تهیه وسایلی هستید که بتوانید با آن کیک و شیرینی را طبخ کنید.

سینک شستشو صنعتی

سینک شستشو صنعتی یکی از اصلی ترین ابزارهای مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی یا هر جایی که در آن غذا طبخ میشود است.این دستگاه با نظافت سروکار دارد هرچه نظافت ظروف و وسایل آشپزخانه شما بیشتر باشد کیفیت غذاها نیز بهتر بوده و در نتیجه مشتریان بیشتری خواهید داشت.این سینک ها در اشکال مختلفی ساخته میشود .

راه اندازی کافه قنادی

کافه قنادی ها در جای جای شهر بسیار محبوب اند زیرا هم یک کافی شاپ محسوب می شوند و هم با ارایه کیک و شیرینی های تازه یک قنادی نیز محسوب می شوند.راه اندازی کافه قنادی شباهت های زیادی به راه اندازی یک کافی شاپ و هم چنین یک قنادی دارد یعنی شما باید فضایی دلچسب و با سلیقه مانند یک کافی شاپ داشته باشید و کیک و شیرینی های لذیذی نیز طبخ کنید.

میز کار استیل قنادی

در هر کاری که مربوط به پخت و پز می شود نیاز به یک میز کار دارید.در مشاغل قنادی و شیرینی پزی نیاز به یک میز کار استیل قنادی به منظور آماده کردن انواع خمیرها برای کیک و شیرینی دارید.هم چنین برای جای دادن به ابزارآلات شما نیز مناسب است .این میز اندازه خیلی بزرگی ندارد و میتوان در مکانی مناسب در آشپزخانه خود جای داد.

حلیم صاف کن دستی

حلیم صاف کن دستی یک وسیله ی کار آمد و پر کاربرد در کبابی ها یا مکان هایی است که در آن حلیم نیز سرو میشود.از این دستگاه به منظور یکی کردن و گرفتن ضایعات حلیم مانند پوست گندم استفاده می شود.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 594
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 تير 1398 | نظرات ()