نوشته شده توسط : آوا امینی

وجود وسایل پخت و پز در هر آشپزخانه ای ضروری است .این ابزارآلات تنوع بالایی دارد و با توجه به نیازهای مشتریان ساخته و طراحی شده است.

رستوران داران می توانند با توجه به نیازشان و هم چنین محیط و فضای رستوران ابزار مورد نظرشان را تهیه کنند.

اجاق کته پز ۲۰ شعله

برنج یکی از اصلی ترین غذاها در سفره های ایرانی است که به شکل های مختلفی طبخ می شود . ترکیب کردن برنج با انواع سبزیجات می تواند یک خوراک فوق العاده ای را پدید بیاورد مانند شوید پلو.

راه های طبخ برنج متفاوت است یکی از این روش ها تهیه برنج به سبک کته است که باعث می شود تمام خواص برنج در آن حفظ شود . اجاق کته پز ۲۰ شعله برای محیط هایی که قصد دارند در حجم بالا برنج تهیه کنند بسیار کارآمد است . این وسیله دچار زنگ زدگی نمی شود و هم چنین از طول عمر بالایی برخوردار است .

اجاق فست فود

یکی از اساسی ترین نیازهای هر فست فودی داشتن یک اجاق فست فود است .

طراحی های متنوعی برای این وسیله وجود دارد برای مثال اجاق های چند کاره که برای محیط های کوچک مناسب است .

برخی از این اجاق ها با برق و برخی دیگر با گاز کار میکنند که این امر نیز می تواند برای خریداران یک حق انتخاب باشد.

هود صنعتی

خارج کردن آلودگی ها از محیط هر آشپزخانه ای نکته ای است که باید رعایت شود . هود صنعتی ابزاری است که برای آشپزخانه های صنعتی با آلودگی بالا طراحی و ساخته شده . این وسیله ی قدرت مند توانایی خارج کردن دود و آلودگی های ناشی از پخت و پز را در رستوران دارد . هم چنین جنس فلز به کار رفته در بدنه این دستگاه باعث شده که بتوان به راحتی آن را تمیز کرد.

سانتریفیوژ صنعتی

میتوان سانتریفیوژ صنعتی را به طور خلاصه این چنین تعریف کرد: دستگاهی که هوای مرطوب و هم چنین آلوده ی محیط آشپزخانه ی صنعتی را با هوای پاک و تمیز جابه جا می کند . این وسیله به دو نوع تقسیم می شود که با مطالعه ی دقیق  دانستن ساز و کار آن میتوانید تصمیم گیری کنید . هم چنین شما میتوانید با توجه به طراحی رستوران خود نیز حق انتخاب داشته باشید و تصمیم بگیرید که کدام نوع از این وسیله را در آشپزخانه رستوران خود نصب کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 718
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

رستوران داری مانند هر شغل دیگری نیاز به دقت و هم چنین مهارت بالا دارد. این که شما بتوانید از پس هزینه ها بر بیایید و یا کیفیت غذای بالایی داشته باشید کار هر کسی نیست و این امر نیازمند تجربه و مطالعه است.

در این حرفه شما با سلامتی مشتریان خود سر و کار دارید . رعایت نکردن مسائل بهداشتی مانند شست و شوی مواد غذایی و یا استفاده از مواد مرغوب و تازه باعث می شود که سلامت مشتریان به خطر بیفتد که این امر به این معنا است که شما وظایفتان را به درستی انجام نداده اید.

هود دیواری استیل

در هر آشپزخانه ی صنعتی روزانه انواع مختلفی از غذاها پخته می شو دکه این امر باعث می شود بوی غذاهای مختلف در محیط آشپزخانه پخش شود و باعث ایجاد الودگی شود. پس وجود یک هود دیواری استیل در هر آشپزخانه ای لازم است .

این وسیله قابلیت تعویض قیلتر دارد که این امر باعث می شود شما بتوانید مدت زمان زیادی از این وسیله استفاده کنید.

به یاد داشته باشید آلوده بودن محیط آشپزخانه کار را برای کارکنان سخت می کند و ممکن است که آن ها نتوانند کارشان را به درستی و با کیفیت انجام دهند.

کانتر گرم

گرم بودن غذا نکته ای است که باید در هر آشپزخانه ای به آن اهمیت داده شود. کانتر گرم وسیله ای است که به این منظور طراحی و ساخته شده . شما می توانید از این وسیله برای گرم نگه داشتن انواع خورشت های ایرانی و یا سوپ و آش استفاده کنید.

این وسیله در حجم های مختلفی ساخته شده که شما می توانید با توجه به میزان غذایی که می پزید حق انتخاب داشته باشید.

این وسیله ی کار آمد در هتل ها و یا حتی فروشگاه هایی که در آن غذا سرو می شود قابل استفاده می باشد.

کانتر سرد

می توان در دسته ی وسایل مورد نیاز برای یک آشپزخانه ی صنعتی ، کانتر سرد را نیز گنجاند . این وسیله انرژی کمی مصرف می کند که این امر به صرفه جویی در هزینه ها کمک فراوانی می کند هم چنین وجود چرخ در این وسیله باعث شده که بتوان آن را به راحتی حمل و نقل کرد. هم چنین میتوانید پایه های این وسیله را تنظیم کنید.

دستگاه کباب ترکی

کباب ترکی این غذای محبوب همان طور که از نامش پیدا است متعلق به کشور همسایه ایران ، ترکیه است.

این غذا در ایران طرفداران بسیاری دارد و در بیشتر فست فودی ها ارائه می شود . برای این که شما بتوانید این غذای محبوب را طبخ کنید نیازمند یک دستگاه کباب ترکی هستید زیرا این وسیله گوشت را به آرامی و به صورت یکنواخت طبخ میکند .

این وسیله انواع مختلفی دارد که شما با توجه به تقاضای روزانه میتوانید آن را تهیه کنید .

منبع:تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 



:: بازدید از این مطلب : 596
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

غذا نقش مهمی در زندگی روزمره ی ما دارد . هر کشوری با توجه به سنت و فرهنگ خود و هم چنین با توجه به شرایط آب و هوایی ، غذای منحصر به فرد خود را دارد که می تواند برای دیگر ملل ها جذاب باشد مانند پاستای ایتالیایی و یا حمص عربی.

راه اندازی یک آشپزخانه ی صنعتی به منظور سرو این غذاها می تواند یک شغل پول ساز باشد.این که شما محیطی را افتتاح کنید که در آن غذاهای جدید ارائه شود می تواند جالب و پرطرفدار باشد.

باربیکیو استیل ۷۰ سانتیمتر

برای طبخ مرغ و گوشت روش های مختلفی وجود دارد که هر کدام از آن ها در طعم غذا تاثیر فراوانی می گذارد.

دستگاه باربیکیو استیل ۷۰ سانتیمتر وسیله ای است که با آن میتوانید مرغ یا گوشت و یا حتی سبزیجات را کباب کنید. این وسیله فضای کوچکی را در بر می گیرد که این نکته بسیار اهمیت دارد زیرا می توانید در آشپزخانه های کوچک و یا حتی در حیاط خانه ها از آن استفاده کنید . این وسیله دود و آلودگی ایجاد نمی کند بنابر این  میتوانید از این وسیله در محیط های کوچک نیز استفاده کنید.

تجهیزات فست فود

فست فود ها شامل بسیاری از غذاها می شود که به دلیل طعم خوب و پخت سریع طرفداران بسیاری برای خود جذب کرده اند.

اگر شما تصمیم به راه اندازی یک فست فودی دارید ، برای اینکه راحت تر بتوانید  تجهیزات فست فود را تهیه کنید به طور کلی بتوانید یک سامان دهی در کار خود ایجاد کنید باید بدانید که قصد دارید چه نوع غذایی را در منوی رستوران خود جای دهید زیرا تجهیزاتی که برای تهیه هر غذا نیاز دارید با یکدیگر متفاوت است.

می توانید تجهیزات را به دو دسته ی اصلی و فرعی تقسیم کنید زیرا با این کار راحت تر می توانید بودجه ی خود را تقسیم کنید.

فر اغذیه

 

تنوع بالایی که در محصولات تجهیزات رستورانی وجود دارد باعث شده که شما بتوانید حق انتخاب بالایی داشته باشد . برای مثال فر اغذیه وسیله ای است که از تنوع بالایی چه در طراحی و چه در کارایی برخوردار است. وجود این وسیله در انواع رستوران ها با منو های مختلف ضروری است اما این وسیله در فست فودی ها کارایی بالاتری دارد.

فرهای چند کاره نیز وجود دارد که با گرفتن فضای کمی میتوانند چندین کار را انجام دهند.

فر پیتزا

پیتزا، یک غذای ایتالیایی بسیار لذیذ که طرفداران آن در سر تا سر دنیا وجود دارند . درست کردن این غذا زیاد سخت نیست تنها کافی است که شما وسایل مورد نظر را داشته باشید و آن را روی نان پیتزا بریزید و درون فر پیتزا قرار دهید.

این غذا تنوع بالایی دارد و حتی برای کسانی که گیاه خوار هستند هم مناسب است زیرا شما می توانید ترکیبات آن را تغییر دهید.

فر پیتزا بخش مهمی برای تهیه این غذا است چرا که باعث پخت یکسان این غذا می شود و از سوختن آن جلوگیری می کند.

این فر در اشکال مختلف مانند ریلی و یا گردون تهیه شده که شما میتوانید آن را تهیه کنید.

منبع:تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

اگر به حرفه ی رستوران داری وارد می شود باید فرد با سلیقه و با حوصله ای باشید زیرا چیزی که بعد از  طعم غذا اهمیت دارد زیبای آن است . استفاده از ظروف زیبا و تمیز و هم چنین اهمیت به چیدمان غذا نکته ای است که باید به آن اهمیت دهید زیرا یکی از رازهای موفقیت شما همین نکته است.

تیغه خلال کن

یکدست خورد شدن مواد عذایی و سبزیجات یکی از عواملی است که هم ظاهر غذا را چندین برابر زیبا می کند و هم باعث پخت یکسان غذا می شود و از سوختن آن جلوگیری می کند. تیغه خلال کن وسیله ای برای خورد کردن سبزیجاتی مانند سیب زمینی است این وسیله مدام با رطوبت در تماس است بنابراین به طوری طراحی شده که از زنگ زدن آن جلوگیری شود.این تیغه ی قدرت به راحتی دچار اکسایش نمی شود و هم چنین کند نمی شود.

تیغه رنده کن

سالاد ها تنوع بسیار بالایی دارند و این تنوع بالا باعث شده که با بسیاری از غذاها هماهنگی داشته باشد و برای خود طرفداران زیادی را جذب کند هم چنین ارزش غذایی بالایی این خوراک باعث شده برای بسیاری از انسان ها نقش وعده ی اصلی غذایی را بازی کند. تیغه رنده کن وسیله ای است که با آن میتوانید انواع سبزیجات و یا به طور کلی هر چیزی را رنده کنید .

شکل ظاهری یکدستی که این وسیله به سبزیجات می دهد باعث شده شکل غذا نیز زیبا باشد و اشتها را برای خوردن چندین برابر کند.

تیغه اسلایسر

تغییر کوچکی در مواد غذایی یک خلاقیت است که میتواند در بهتر شدن طعم آن ها تاثیر گذار باشد برای مثال سیب زمینی خوراکی بسیار خوشمزه است که اگر به صورت ورقه ی بسیار نازک در بیاید و در روغن سرخ شود خوراکی جدید به نام چیپس را خلق می کند که طرفداران فراوانی دارد.

تیغه اسلایسر ابزاری است که برای اسلایس کردن و یا برش زدن یکنواخت مواد خوراکی استفاده می شود. ضخامت ورقه های این وسیله متغیر است و این خود یک ویژگی بسیار کاربردی در یک وسیله است. هم چنین تیغه ی این وسیله به راحتی قابل شست و شو است و دچار اکسایش نمی شود .

تیغه سبزی خردکن

بسیاری از غذاهای ایرانی با سبزیجات طبخ می شود . بسیاری از خورشت ها مانند خورشت کرفس و یا حتی قلیه ماهی لذیذ جنوبی نیاز به سبزی خرد کرده دارد .

در بسیاری از رستوران ها و یا تهیه غذاهای بزرگ این غذاها سرو می شود برای پختن آن ها در حجم بالا باید سبزی ها را در مدت زمان کوتاهی آماده کرد برای این کار میتوان از سبزی خرد کن استفاده کرد اما چیزی که بسیار مهم است تیغه سبزی خردکن است اگر از تیغه ی مناسب استفاده نشود سبزی ها له شده و در نتیجه غذای شما آن بافت دلچسب و استاندارد را نخواهد داشت.

دقت داشته باشید در هر وسیله ای باید از قطعات درجه یک استفاده شده باشد.

فن منقل برقی

در تهیه کباب ذغالی گرم نگه داشتن ذعال یک چالش است زیرا در میزان پخت کباب تاثیر می گذارد. فن منقل برقی وسیله ای است که با برق کار می کند و با فشار هوایی که ایجاد می کند مانع از خاموش شدن ذغال می شود . طول عمر این وسیله ی کارآمد بالا است و دچار اکسایش نیز نمی شود.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

میتوان منوی یک رستوران را جزو پر اهمیت ترین قسمت آن رستوران در نظر گرفت زیرا این منوی یک رستوران است که می تواند مشتریان را به سوی خود جذب کند.

دانستن میزان محبوبیت غذاها و یا حتی تناسب آن ها با فصول سال نکاتی است که باید در نظر یک رستوران دار حرفه ای باشد زیرا این امور شاید به نظر بی اهمیت و یا کوچک برسد اما همه ی این ها با هم می تواند سرنوشت رستوران شما را تعیین کند.

کباب پز جگرکی ذغالی

از محبوبیت بالای انواع کباب ها هم که بگذریم نوبت به جگر میرسد . این خوراک در میان مردم از محبوبیت بالایی برخوردار است خصوصا اگر که به روی ذغال طبخ شده باشد.

کباب پز جگرکی ذغالی ابزاری است که شما به کمک آن میتوانید انواع کباب مرغ و یا گوشت و یا حتی جگر را آماده ی خوردن کنید. نکته ای که این دستگاه را از دیگر کباب پز ها متمایز میکند، ذغال است یعنی این کباب پز با ذغال کار میکند که این امر باعث می شود کباب شما چندین برابر خوش طعم شود هم چنین نکته ی دیگری که بسیار قابل توجه است این است که شما برای روشن ماندن ذغال نیازی ندارید که مدام آن را باد بزنید طراحی این دستگاه به صورتی است که با دمیدن باد باعث روشن ماندن و تازه ماندن ذغال ها می شود.

کباب پز دوگانه سوز

در تهیه کباب علاوه بر طعم دار کردن گوشت و یا مرغ چیزی که در طعم کباب تاثیر فراوانی دارد شیوه ی طبخ آن است .

این که کباب آب دار باشد و نسوزد نکته ی بسیار مهمی  است و هم چنین این که کباب بر روی ذغال تهیه شود و یا گاز.

کباب پز دوگانه سوز ابزاری است که توانایی کار کردن با ذغال و هم گاز را دارد . این وسیله یک دستگاه چند منظوره است بنابراین اگر زمانی شما نخواستید کباب را با ذغال درست کنید میتوانید از گاز استفاده کنید .

این وسیله برای کبابی هایی مناسب است که قصد بزرگ تر کردن فضا را دارند میتوانند در ابتدای کار از کباب پز گازی استفاده کنند زیرا دود ایجاد شده کمتر است و بعد از ذغال با این ترفند شما هزینه ی کمتری پرداخت خواهید کرد.

کانتر گرم گازی

گرم بودن غذا باعث تازگی غذا می شود و تازگی غذا باعث بالاتر رفتن کیفیت غذا و هم چنین بهداشت آن می شود .کانتر گرم گازی  میتواند انواع غذا ها را برای مدت نسبتا زیادی گرم نگه دارد و این امر باعث می شود که کیفیت غذا حفظ شود.

در محیط هایی که غذاهای خورشتی سرو می شود وجود این وسیله الزامی است زیرا می تواند غذا را تا زمانی که به فروش برسد گرم و تازه نگه دارد . این وسیله از سوختن غذا نیز جلوگیری می کند.

باید توجه داشته باشید که نگه داری  غذا در آشپزخانه های صنعتی بیشتر از یک روز کار صحیحی نمی باشد و شما باید متناسب با فروش روزانه غذا تهیه کنید.

گرمکن غذا رستورانی برقی

گرم بودن غذا نکته ای است که در هر آشپزخانه ای باید به آن پابند بود. طعم غذاهای سرد به طور کلی حس نمی شود و این باعث می شود که از غذا خوردن لذت نبریم.

گرمکن غذا رستورانی برقی یکی از ملزوماتی است که باید در رستوران ها و یا آشپزخانه های صنعتی وجود داشته باشد. این وسیله هر نوع غذایی را حتی فست فود ها را گرم و تازه نگه می دارد و هم چنین باعث افت کیفیت غذا نیز نمی شود.

وجود چرخ در این دستگاه باعث شده که بتوان به راحتی آن را جابه جا کرد.

گرم کن بن ماری گازی

گرم کن بن ماری گازی وسیله ای است که از آن میتوان در هر محیطی استفاده کرد و کارایی آن محدود به محیط های آشپزخانه نمی شود. از این وسیله می توان در محیط های اداری و یا کارخانه ها نیز استفاده کرد تا افراد بتوانند در آن غذای خود را گرم کنند.

این وسیله در مدل های مختلفی ساخته شده تا بتوان از آن در انواع آشپزخانه ها با انواع ظرفیت ها استفاده کرد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 



:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

تهیه وسایل کمکی در یک آشپزخانه می تواند به پیشرفت کار شما کمک کند به شرط آن که شما هوشمندانه آن را تهیه کنید . برعکس این موضوع نیز صدق می کند یعنی اگر شما در تهیه وسایل مربوط به آشپزی در آشپزخانه صنعتی بی توجه باشید و یا نکات مهم را در خرید آن ها در نظر نگیرید تنها بودجه ی خود را هدر داده اید و هم چنین ممکن است در کیفیت غذای شما نیز تاثیر منفی داشته باشید.

کباب پز گازی ایستاده

کباب ها از تنوع بالایی برخوردار هستند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند . شیوه ی طبخ کباب ها نیز متنوع است برخی از آن ها مانند کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و برخی با گوشت های تکه ای.

اگر شما صاحب یک آشپزخانه ی صنعتی ایرانی هستید وجود کباب ها در منوی رستوران شما ضروری است بنابر این شما برای تهیه کباب آن هم در حجم بالا به یک کباب پز گازی ایستاده نیازمند هستید .

این دستگاه در ظرفیت های متنوعی طراحی و ساخته شده که شما با توجه به نیاز خود می توانید از آن ها استفاده کنید.

کباب پز تابشی کشویی ۴۰ سیخ

یکی از عامل هایی که در تهیه کباب باید آن را مد نظر گرفت بوی ناشی از طبخ کباب است که ممکن است فضای محدود آشپزخانه را آلوده به چربی کند.طراحی و ساخت منحصر به فرد کباب پز تابشی کشویی ۴۰ سیخ به نوعی است که امکان ریختن چربی کباب به روی شعله های آتش را ندارد و این امر باعث می شود که تا حد زیادی از تولید دود جلوگیری شود .

این وسیله برای آشپزخانه های کوچک نیز مناسب است زیرا با توجه به ظرفیت کم این وسیله برای سیخ کباب ، اندازه ی کوچکتری دارد .

کباب پز تابشی کشویی ۱۰ سیخ

برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی لزوما نیازی نیست که شما یک فضای بزرگ داشته باشید . حتی با داشتن یک آشپزخانه ی کوچک نیز میتوانید به صورت بیرون بر غذا تهیه کنید . آشپزخانه های کوچک لزوما نیاز به وسایل کوچک دارند بنابراین شما میتوانید در ابتدای کارتان غذای کمتری به مشتریان ارائه دهید و به مرور کار خود را گسترش دهید.

اگر قصد دارید در منوی خود کباب را نیز قرار دهید میتوانید یک کباب پز تابشی کشویی ۱۰ سیخ تهیه کنید هم چنین از این وسیله ی کم جا را میتوانید در محیط های خانگی نیز استفاده کنید. این وسیله با طراحی ویژه خود دود کمتری در حین طبخ کباب ایجاد میکند.

کباب پز تابشی کشویی ۳۰ سیخ

چیدمان منوی رستوران یکی از کارهای ابتدایی در راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی است که باید با دقت بالایی انجام شود زیرا این موضوع جزو رکن اصلی رستوران شما محسوب می شود. شما میتوانید تنها انواع کباب های مختلف را در منوی رستوران خود داشته باشید و یا می توانید خورشت های ایرانی و یا حتی دیزی را در منوی رستورانی خود بگنجانید .

اگر قصد سرو کردن کباب را دارید میتوانید یک دستگاه کباب پز تابشی کشویی ۳۰ سیخ تهیه کنید . هم چنین شما میتوانید با استفاده از این وسیله ماهی کبابی و یا انواع استیک مرغ و گوشت را نیز طبخ کنید.

کباب پز تابشی کشویی ۲۰ سیخ

این که کباب به طور کامل پخته شود و در عین حال خشک نشود یک چالش است . شما در صورتی می توانید یک کباب آبدار و در عین حال مغز پخت را داشته باشید که در آشپزخانه ی خود یک کباب پز مناسب داشته باشید . کباب پز تابشی کشویی ۲۰ سیخ یکی از همین کباب پز های مناسب است زیرا اول اینکه حجم دود تولیدی را به دلیل ساختار خاص این دستگاه کم می کند و هم چنین با طراحی که دارد مانع از خشک شدن کباب شده بنابراین یک کباب درجه یک را برای شما طبخ می کند.

منبع:تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 496
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

رعایت نظافت و بهداشت در حرفه ی رستوران داری امری بسیار ضروری است. تازگی غذا نیز جزو یکی از مهم ترین نکاتی است که هر صاحب رستورانی باید به آن پایبند باشد زیرا شما در قبال سلامتی مشتریان مسئول هستید و اگر به آن ها بابت غذای نامناسب شما گزندی وارد شود باید پاسخگو باشید.

کباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۶۰۰ سیخ

کباب یکی از محبوب ترین غذاها در سفره های ایرانی است این غذای پرطرفدار در بسیاری ازمجالس از جمله  عروسی ها و مجالس عزا نیز حضور دارد.کباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۶۰۰ سیخ یک وسیله با ظرفیت بسیار بالا برای سفارش های بالا است که برای بسیاری از رستوران ها و تالار های پذیرایی گزینه ی مناسبی است. این وسیله میتواند در مدت زمان نسبتا کوتاهی تعداد هزاروششصد سیخ از انواع کباب ها را آماده کند و به طور یکنواخت و کامل آن ها را بپزد.نکته ای کهبسیار اهمیت دارد شست و شوی این دستگاه است که به راحتی امکان پذیر است.

کباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۲۰۰ سیخ

این وسایل بسیار کارآمد برای تهیه کباب در تعداد انبوه در مدت زمان کم است این وسیله بیشتر در تالارهای پذیرایی و یا هتل ها مورد استفاده قرار میگیرد زیرا باید در یک زمان به تعداد زیادی از مشتریان غذا ارائه دهید طراحیکباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۲۰۰ سیخ به صورتی است که میتوانید به راحتی آن را جابه جا کنید و آشپزخانه ی خود را نظافت کنید بنابراین شما میتوانید با وجود این وسیله ، محیط تمیزی در آشپزخانه خود داشته باشید.

کباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۰۰۰ سیخ

کباب ها تنوع بسیار بالایی دارند و این تنوع باعث شده از محبوبیت بالایی برخوردار باشند شما با کم یا زیاد کردن یک ماده ی خوراکی به کباب ها ، میتوانید کباب جدیدی خلق کنید و آن را مطابق با سلیقه ی خود تغییر دهید .

کباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۰۰۰ سیخ نسبت به دستگاه های مشابه خود ظرفیت کمتری دارد اما از نظر کارایی هیچ تفاوت چندانی ندارد این وسیله کاملا اتوماتیکی عمل میکند یعنی هم توانایی سیخ زدن کباب ها را دارد و هم توانایی پختن آن را . این وسیله ی چند منظوره حسابی کار شما را راه می اندازد و تهیه این دستگاه میتواند برای شما به صرفه باشد.

کباب پز نواری ۱۵۰۰ سیخ

کباب پز ها انواع مختلفی دارند که هر کدام با یکدیگر از نظر سازوکار و یا طراحی بیرونی و هم چنین ظرفیت پخت کباب متفاوت است این شما هستید که باید با توجه به نیاز خود بتوانید یک وسیله ی کارآمد را انتخاب کنید . کباب پز نواری ۱۵۰۰ سیخ یکی از همین تجهیزات است که میتواند دو طرف کباب را به طور یکنواخت بپزد. منبع تغذیه این دستگاه نیز گاز است .

کباب پز نواری ۵۰۰ سیخ

این که وسایل با کارایی های مشابه اما ظرفیت های مختلف طراحی شود حق انتخاب را به رستوران ها و تهیه غذاهای کوچک که تازه به کار خود مشغول شده اند را نیز میدهد زیرا هم قیمت این وسایل پایین تر خواهد بود و هم چنین با داشتن ظرفیت کمتر فضای کمتری را نیز در بر میگیرد که این نکته برای رستوران ها و به خصوص تهیه غداهای خانگی و کوچک بسیار حائزاهمیت است . کباب پز نواری ۵۰۰ سیخ توانایی پخت پانصد سیخ کباب که عرض آن نسبتا بزرگ باشد را دارد یعنی شما می توانید کباب هایی با عرض زیاد و در عین حال مغز پخت را برای مشتریان خود سرو کنید.

منبع:تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 



:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

غدا نیاز همه ی موجودات زنده است .با گذر زمان تنوع بسیار زیادی در فرهنگ های غذایی ایجاد شده و هم چنین افراد علاقه مند به این حرفه، با ترکیبات جدید توانسته اند غذاهای جدیدی خلق کنند. یه طور کلی هر کس که به این هنر لذت بخش علاقه مند است میتوانند با اندکی برنامه ریزی و تلاش از این طریق کسب درآمد نیز داشته باشد.

فر ساندویچ و پیتزا

هیچ کس نمیتواند محبوبیت بالای غداهای فست فودی را میان مردم در هر سن و قشری را انکار کند.این  محبوبیت باعث شده تا فست فودی های فراوانی در سطح شهر تاسیس شود و مشتریان زیادی را برای خود جذب کند.

داشتن ابزار مناسب برای طبخ غذاهای فست فودی نیز یکی از نکات ابتدایی است که باید رعایت کنید برای مثال تهیه یک فر ساندویچ و پیتزا میتواند برای محیط هایی که فضای چندان بزرگی ندارند مناسب است زیرا این وسیله ی چند کاره است میتوانید به وسیله ی آن چندین غذای فست فودی را طبخ کنید.

این وسیله قابلیت پخت محبوب ترین غذای فست فودی یعنی پیتزا را نیز دارد.

گریل ذغالی ایستاده

غذاهایی که با گوشت طبخ می شوند محبوبیت بالایی دارند برای مثال میتوان از استیک نام برد. استیک انواع مختلفی دارد. میتوانید در تهیه آن از گوشت مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کنید .

علاوه بر مزه دار کردن گوشت، نکته ای که دارای اهمیت است پخت آن است .که گوشت را نه زیاد خشک کند و نه خام بماند گریل ذغالی ایستاده وسیله ای است که به منظور طبخ انواع گوشت به صورت استیک و یا برگر تهیه شده است.

هودی که روی این دستگاه تعبیه شده توانایی خارج کردن بوی غذا را نیز دارد که همین امر باعث شده آشپزخانه شما از کثیفی ها در امان بماند.

فر ساندویچ چهار کاره رف دار

همان طور که پیدا است در هر کاری داشتن وسایل مورد نیاز و مربوطه به آن کار باعث میشود که بتوان در زمان صرفه جویی کرد و در نهایت نتیجه ی بهتری از کار را ارائه داد .

در یک فست فودی داشتن یک فر ساندویچ چهار کاره رف دار میتواند در کار شما سرعت ببخشد تا بتوانید در مدت زمان کمتری به مشتریان بیشتری خدمت رسانی کنید . این وسیله ی چند کاره علاوه بر داشتن صفحه برای گریل و یا کباب کردن ، قابلیت سرخ کردن انواع خوراکی ها مانند سیب زمینی را دارد که این قابلیت باعث شده شما با اختصاص دادن فضای محدودی از آشپزخانه خود چندین غذا را طبخ کنید.

فر مرکب ساندویچ و دیزی

خلاقیت در طراحی وسایل باعث شده که زندگی به سمت راحتی سوق داده شود یکی از این طراحی های کارآمد و بسیار جالب فر مرکب ساندویچ و دیزی می باشد . در این وسیله میتوانید هم یک دیزی اصیل ایرانی را طبخ کنید و هم میتوانید غذاهای ساندیچی را آماده کنید . نمیتوان محبوبیت غذاهای ساندویچی را در نظر نگرفت . برای این که اصالت رستوران شما حفظ شود و ساندویچ هایی که ارائه میدهید با دیگر غذاهای منوی شما مثل دیزی هماهنگ باشد، میتوانید از ساندویچ های سنتی مانند مغز و زبان استفاده کنید .

میز کار ساندویچی

این که مشتری مراحل آماده سازی غذای خود را ببیند و بتواند محتویات و هم چنین مقدار آن را خودش تعیین کند یک حق انتخاب محسوب می شود و باعث می شود که مشتریان احساس راحتی بیشتری داشته باشند .

میز کار ساندویچی وسیله ای است که با آن میتوانید در حضور مشتری و با انتخاب خود مشتری غذاهایی مانند ساندویچ را آماده کنید . این وسیله طراحی بسیار زیبایی دارد و ظاهر رستوران شما را چندین برابر زیبا میکند . هم چنین دور تا دور این دستگاه محافظی از جنس شیشه وجود دارد که باعث می شود که غذا تمیز بماند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 



:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

حرفه ی آشپزی و رستوران داری ،شغلی پیچیده و در عین حال لذت بخش است. میتوان حرفه ی رستوران داری را تنها حرفه ای در نظر گرفت که در آن تکرار وجود ندارد یعنی شما میتوانید با استفاده از خلاقیت خود یک سبک جدیدی را فراهم کنید.

این که شما چه نوع غذایی را برای مشتریان خود سرو کنید تماما به توانایی ها و سلیقه ی شما بستگی دارد . به طور کلی میتوان گفت این حرفه با توجه به شرایط شما تغییر پذیر است .

اجاق گاز کته پز ۴ شعله

برنج در غذاهای ایرانی جایگاه و اهمیت ویژه ای دارد . ترکیبات مختلفی که برای برنج وجود دارد برای مثال سبزی پلو و هم چنین شیوه های مختلف برای پخت برنج باعث شده این خوراک در زندگی روزمره ی ما نقش مهمی داشته باشد.

سبکی از پختن برنج که بسیار محبوب و لذیذ است کته است . که این سبک علاوه بر طعم بهتر خواص موجود در برنج را نیز حفظ میکند.

اگر قصد دارید غذاهای لذیذ شمالی نظیر میرزا قاسمی را در رستوران خود سرو کنید باید به فکر تهیه یک اجاق گاز کته پز ۴ شعله در آشپزخانه ی خود باشید . تعداد شعله های متنوع در این دستگاه باعث شده که شما بتوانید حتی برای آشپزخانه های کوچک نیز از این وسیله ی استفاده کنید.

اجاق کته پز ۱۲ شعله

رستوران های و تهیه غذاهای ایرانی که مشتریان بیشتری دارند و یا فضای آشپزخانه ی آن ها بزرگ تر است میتوانند برای طبخ برنج  از اجاق کته پز ۱۲ شعله استفاده کنند . با این وسیله میتوانید برنج را به صورت قالبی و با ظاهری زیبا طبخ کنید.

هم چنین میتوانید برای هر شعله از قالب های دونفره نیز استفاده کنید.این وسیله از گاز شهری تغذیه میکند بنابراین میتوان به راحتی در آشپزخانه صنعتی از آن استفاده کرد.

منقل کباب ذغالی فن دار

کمتر کسی وجود دارد که بگوید طرفدار کباب نیست .تنوع بالای این غذا باعث شده که افراد با سلایق مختلف نیز طرفدار این غذا باشند. علاوه بر داشتن مهارت در طبخ این غذا ، چیزی که بسیار حائز اهمیت است پختن آن بر روی دغال است که عطر و طعم این غذا را چندین برابر بهتر میکند.

منقل کباب ذغالی فن دار ابزاری است که به کمک آن میتوانید تعداد سی عدد سیخ کباب را روی آن طبخ کنید .

همان طور هم که از نامش پیدا است این وسیله با ذغال کار میکند که این امر باعث شده کباب چندین برابر بهتر شود.

 میز قصابی

خرد کردن انواع مرغ و گوشت آن هم در حجم بالا نیازمند داشتن میز قصابی می باشد زیرا این وسیله فضای کار را بالا می برد و فرد میتوانند به سرعت کار خود را پیش ببرد. چیزی که بسیار حائز اهمیت است نظافت این وسیله است .زیرا در مدت زمان کوتاهی باعث می شود فضای بوی بد مرغ یا ماهی بگیرد که این بسیار آزاردهنده استاین وسیله دچار اکسایش نمی شود و به راحتی میتوان آن را تمیز کرد. هم چنین به دلیل وجود چرخ در آن میتوان به آسانی آن را جا به جا کرد.

ترولی گرمکن غذا

برای سرو کردن غذا هیچ لزومی  وجود ندارد که شما یک رستوران داشته باشید ترولی گرمکن غذا یک وسیله ی سیار است که میتوانید از آن در پارک ها و یا دیگر فضاها استفاده کنید .

وجود یک سایه بان محافظ باعث شده که غذای شما از کثیفی ها در امان بماند هم چنین ساز و کار این وسیله به نوعی است که غذای شما را گرم نگه میدارد. وجود فضایی برای ادویه جات و ظروف یک بار مصرف نیز در این وسیله باعث شده تا شما بتوانید تمامی وسایل مورد نیاز خود را به راحتی حمل کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

هر کاری که ما در زندگی انجام میدهیم باید با چاشنی علاقه و استعداد همراه باشد زیرا هم انجام دادن آن کار را برای ما لذت بخش میکند و هم باعث می شود که ما در انجام دادن آن کار دقت بالایی داشته باشیم.

راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی و رستوران نیز یکی از مشاغلی است که دقت و علاقه باید در آن دو چندان باشد زیرا شما در طول روز با انبوهی از مشتریان که هر کدام سلیقه ی متفاوتی دارند مواجه هستید.این که شما  بتوانید نظر همه را جلب کنید کار دشواری است.

گرمکن غذا برقی صنعتی

گرم بودن غذا اهمیت بالایی دارد . در محیط های کار که دسترسی چندانی به وسایل برای آشپزی نیست گرمکن غذا برقی صنعتی گزینه ی مناسبی است زیرا شما میتوانید غذای خود را گرم کنید .این وسیله با تکنولوژی منحصربه فرد خود از سوختن غذای شما جلوگیری میکند ومیتواند در کمترین زمان ممکن غذای شما را گرم کند .

هزینه ی مناسب و هم چنین طراحی خاص این دستگاه موجب شده که بتوان از آن در بسیاری از مکان ها مانند مدارس نیز استفاده کرد.

دستگاه حلیم صاف کن

حلیم یک خوراکی بسیار محبوب است و کمتر کسی وجود دارد که این خوراکی را دوست نداشته باشد. ارزش غذایی بالای آن باعث شده که این خوراکی خوشمزه مورد توجه قرار بگیرد.

حلیم باید ظاهری صاف و یکدست داشته باشد به این منظور گوشت را باید به خوبی بکوبید اما برای اینکه بتوانید ظاهر حلیم را چندین برابر زیبا تر کنید به یک دستگاه حلیم صاف کن نیازمند هستید . این دستگاه چند جانبه توانایی صاف کردن خوراکی هایی مانند حلیم را نیز دارد برای مثال میتوان در طبخ حلیم بادمجان نیز از آن استفاده کرد.

کابینت آبچکان

نظافت در مشاغل رستوران داری حرف اول را میزند . شست و شوی صحیح ظروف و از همه مهم تر خشک کردن آن ها چیزی است که بسیار اهمیت دارد . این که قطرات آب پس از شست و شو روی آن ها نماند و باعث ایجاد لکه نشود بسیار مهم است کابینت آبچکان نیز ابزاری است که باید در هر آشپزخانه ای باشد . علاوه بر ظروف شما میتوانید میوه ها و دیگر مواد خوراکی را نیز در آن خشک کنید.

بدنه ی این وسیله کاملا ضد زنگ بوده زیرا این وسیله مدام در مجاورت آب قرار دارد.

کانتر گرم گازی

عاملی که در رستوران های ایرانی یک دغدغه محسوب می شود گرم ماندن غذا است زیرا نمیتوان مدام زیر اجاق را روشن نگه داشت زیرا غذا میسوزد و با خاموش کردن اجاق غذا سرد می شود .

کانتر گرم گازی ابزاری است که میتوان غذا را در آن در حد متعادلی گرم نگه داشت .گرم ماندن غذا باعث تازه ماندن آن نیز میشود.

نظافت این دستگاه بسیار ساده و امکان پذیر بوده بنابراین این دستگاه از همه نظر دارای استاندارد لازم است.

تنور گلی

نان در بسیاری از خوراک ها به خصوص خوراک های ایرانی اهمیت و جایگاه فراوانی دارد . بسیاری از غذاهای ایرانی هستند که با نان خورده می شوند حتی خوردن کباب با نان به جای برنج نیز بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

تازه بودن نان همیشه دارای اهمیت فراوانی بوده زیرا که عطر نان حفظ شده و همچنین نان بافت نرم خود را حفظ میکند.

دستگاه تنور گلی برای رستوران هایی که میخواهند نان تازه را در منوی غذایی خود داشته باشند ضروری است . منبع تغذیه این دستگاه گاز است بنابراین میتوان به راحتی فضایی را در رستوران به این دستگاه اختصاص داد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 | نظرات ()