نوشته شده توسط : آوا امینی

می دانیم که دلایل زیادی برای دندان درد مانند پوسیدگی ، حساسیت ، پالپیت و غیره وجود دارد اما معلوم می شود که همه دندان دردها مربوط به مسائل دندانپزشکی نیستند. سایر بیماری ها می تواند باعث شود که چیزی به نام درد در دندان ظاهر شود و ممکن است باعث شود فکر کنید نیاز به مراجعه به دندانپزشک دارید اما ، متاسفانه ، این همیشه به شما کمک نمی کند.

 

ما در بیتوته دوست داریم در مورد شرایطی به شما هشدار دهیم كه دندان درد هیچ ارتباطی با مشکلات دندان ندارد. برخی از آنها بسیار جدی هستند و نیاز به توجه دقیق شما دارند.

 

1. مشکلات فک :

دندانهای شما همیشه صدمه نمی بینند و این درد دندان درک شده در واقع می تواند از فک شما ناشی شود. درد در دندانها می تواند با ایجاد اختلال در عملکرد مفصل گیجگاهی فکی ظاهر شود که باعث ایجاد قفل فک نیز می شود. اسپاسم عضلات فک ایجاد می شود و با باز شدن دهان مشکلاتی بوجود می آید. این می تواند به دلیل جابجایی دیسک اتفاق بیفتد.

 

2. سینوزیت

این بیماری باعث التهاب غشاهای مخاطی یک یا چند سینوس می شود و سینوس های فک بالا می توانند باعث ایجاد درد و فشار در دندانهای فوقانی شوند، زیرا ریشه این دندانها نزدیک به پایین سینوس است. قابل توجه است که یک درد دندان واقعی همچنین می تواند به عنوان درد ناشی از سینوزیت اشتباه گرفته شود. مشکلات دندان ها نیز می تواند دلیلی برای بروز این بیماری باشد.

 

3. مشکلات قلبی

 

گاهی اوقات درد در قلب می تواند به نقاط مختلف بدن ارجاع شود. شانه و بازوی چپ معمولاً صدمه دیده است و اغلب اتفاق می افتد که درد در دندان های فک پایین ظاهر می شود. این ممکن است علامت آنژین باشد که به نوبه خود حامل حمله قلبی است. بنابراین ، اگر دندان سالم دارید ، اما در آنها احساس درد می کنید ، ممکن است بخواهید به یک متخصص قلب مراجعه کنید.

 

4- سنگهای بزاقی

 

بیماری سنگ بزاق در مجرای یکی از غدد بزاقی ایجاد می شود. وقتی سنگ به اندازه بحرانی برسد مجرای بزاق را مسدود می کند. در نتیجه دندان درد ظاهر می شود و غده مبتلا ممکن است تورم را شروع کند. برای بررسی این تشخیص ، اشعه ایکس ضروری است. اگر سنگ کوچک باشد می توانید از جراحی خودداری کنید.

 

5- بیماری ریه

بیماری ریه می تواند روی دندانها تأثیر بگذارد و بالعکس. درد مراجعه به دندان و فک یکی از علائم سرطان ریه است. درمان این بیماری می تواند بر دهان شما تأثیر منفی بگذارد. خود این بیماری هنگام گسترش در نواحی اطراف گردن و سر باعث ایجاد درد می شود.

 

منبع :سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

برای شروع یک کار از پایه شما باید هزینه های زیادی صرف کنید برای مثال علاوه بر مکانی برای انجام آن کار که میتواند یک مغازه کوچک یا بزرگ باشد شما باید یک سری وسایل نیز تهیه کنید برای مثال در زمینه ی راه اندازی یک آشپزخانه و یا رستوران شما باید یک سری وسیله اعم از اجاق گاز ظرف و ...را تهیه کنید .شما میتوانید باتوجه به بودجه خود تصمیم گیری کنید اگر بودجه شما زیاد نیست میتوانید از لوازم دست دوم استفاده کنید.

چرخ گوشت رستورانی

اگر در فکرتان راه اندازی یک کبابی و یا رستوران ایرانی وجود دارد باید این را به شما بگویم که اصلی ترین و مهم ترین چیزی که شما به آن احتیاج دارید چرخ گوشت رستورانی است . این وسیله به منظور استفاده در سوپر گوشت ها و رستوران های ایرانی ساخته شده و با کیفیت مطلوبی که دارد دوام بالایی نیز خواهد داشت در نتیجه مدت زمان زیادی میتوانید از آن استفاده کنید.

فر ساندویچ سه کاره

نمیتوان از محبوبیت بالایی که غذاهای فست فودی دارند صرف نظر کرد این غذاها در میان تمام گروه های سنی محبوب است پس راه اندازی یک فست فودی میتواند برای شما سودمند باشد به ظرط اینکه در کارتان و تهیه وسایل حرفه عمل کنید. یکی از همین رفتار های حرفه ای به تهیه وسایل مربوط می شود شما به جای اینکه تک تک وسیله تهیه کنید که این امر بسیار هزینه بر و هم چنین جا گیر است میتوانید با خرید یک فر ساندویچ سه کاره نیازتان را برطرف کنید هم هزینه ها کم میشود و هم فضای بیشتری برای شما باقی می ماند.شما میتوانید هم زمان یک همبرگر و یک ساندویچ فلافل را تهیه کنید که این به بالا رفتن سرعت عمل شما بسیار کمک میکند.

گرم نگه داشتن مرغ سوخاری

گرم بودن غذا بی شک یکی از مهم ترین نکته ها است . هیچ گاه شما دوست ندارید که یک غذای سرد و مانده را میل کنید .

این قانون برای تمامی غذاها صدق میکند مخصوصا غذاهای گوشتی.

گرم نگه داشتن مرغ سوخاری یکی از چالش ها برای صاحبان رستوران ها است زیرا آن ها این غذا را در حجم بالا تهیه کرده و باید آن را تازه نگه دارند .

وسیله ی گرمکن مرغ به این منظور تهیه شده که البته برای گرم نگه داشتن تمامی گوشت ها میتوانید از آن استفاده کنید .

فر دیزی پزی

دیزی غذای قدیمی ایرانی است که بسیاری از جوان ها طرفدار آن هستند و جزو غذاهای پر طرفدار است که البته پختن آن چندان راحت هم نیست.

فر دیزی پزی فرآیند پختن دیزی را برای شما آسان می کند و میتواند تعداد بالایی از دیزی ها را به طور همزمان طبخ کنید .

این وسیله مزاحمت زیادی برای شما ایجاد نمیکند یعنی فضای زیادی را اشغال نمی کند.

دستگاه آسیاب قهوه

کافی شاپ ها نیز به محبوبیت و پرطرفدار بودن رستوران ها و تهیه غذاها هستند و مانند رستوران ها نیازمند ابزارآلات متعددی هستند.

نوشیدنی پرطرفدار و محبوب در کافی شاپ ها قهوه است که این آماده کردن این نوشیدنی پر طرفدار نیازمند دستگاه آسیاب قهوه است . این دستگاه از قدرت بالایی برخوردار بوده و میتواند به راحتی دانه های قهوه را برای شما آسیاب کند.



:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه می‌باشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن می‌باشند. از این نان می‌توانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچه‌های شما به مدرسه می‌روند باید به تغذیه‌ی آن‌ها اهمیت بدهید و برایشان غذا و یا ساندویچی تهیه کنید که برای آن‌ها مقوی باشد. در طول یک هفته بیشترین زمان بچه‌ها در مدارس می‌گذرد در نتیجه باید از مواد غذایی مقوی و مغذی استفاده کنید.

وعده غذایی کودکان در زمان رشد از اهمیت بالایی برخوردار است پس باید به آن رسیدگی کنید. این نان برای بچه‌ها بسیار مفید و مقوی است. برای تهیه این نان به آرد شیرینی پزی، شیر، روغن، تخم مرغ، شیر، پودر خمیر مایه، نمک و شکر احتیاج دارید. شما می‌توانید خمیر این نان را زیاد درست کنید و تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید و هر زمان به آن احتیاج داشتید می‌توانید به راحتی درست کنید.

برای اینکه حجم خمیر زودتر دو برابر شود شکر و خمیر مایه را باهم مخلوط می‌کنیم و باید یک در روی آن قرار دهیم، این روش بسیار پر کاربرد است. این نان همانند همبرگر تهیه می‌شود با این تفاوت که نان همبرگر را نیز خودتان درست می‌کنید. اگر غذایی را خودتان از اول کار درست کنید بسیار سالم‌تر می‌باشد. با تهیه این نان به طور حتم کودکان از آن استقبال می‌کنند، زیرا شبیه غذا‌های فست فودی است. می‌توانید این نان را به تنهایی تهیه کنید و از مواد میانی متفاوتی برای تهیه آن استفاده کنید.

مواد لازم

آرد شیرینی: ٣ لیوان تقریبا

تخم مرغ: ١ عدد

شیر یا اب ولرم: ١ لیوان

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایه: ١ قاشق مرباخوری

نمک: ١ قاشق چایخوری

شکر: ٢ قاشق چایخوری

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

پودر سیر: به مقدار لازم

آرد سوخاری: به مقدار لازم

پنیر ورقه‌ای: ۴ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

وانیل: به مقدار لازم

مراحل پخت

۱. ۱ قاشق چایخوری شکر، شیر ولرم و پودر خمیر مایه را باهم مخلوط کنید.

۲. ١٠ تا ١۵ دقیقه به آن زمان دهید و حتما در حین استراحت درپوش روی آن بگذارید.

۳. سپس ٣ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

۴. تخم مرغ، بقیه شکر و نمک را با همزن بزنید سپس به آن مایع خمیر را اضافه کنید.

۵. ۲/۵ لیوان آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

۶. بقیه‌ی آرد را روی میز بریزید و با خمیر ورز دهید.

۷. سپس خمیر آماده شده را درون ظرفی که چرب کرده اید بگذارید.

۸. روی خمیر را با سلفون یا پارچه بگیرید.

۹. به آن ١ تا ١/۵ ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر شود.

۱۰. در حین که به خمیر استراحت می‌دهید مواد میانی آن را آماده کنید.

۱۱. گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده را باهم مخلوط کنید.

۱۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری را اضافه کنید.

۱۳. سپس در روغن سرخ کنید.

۱۴. زمانی که خمیر آماده شد ورز می‌دهیم تا پفش بخوابد.

۱۵. به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید.

۱۶. خمیر را به اندازه گردی نعلبکی باز کنید.

۱۷. بر روی آن یک لایه پنیر ورقه‌ای میگذارید.

۱۸. سپس از مواد میانی و دوباره پنیر ورقه‌ای بگذارید.

۱۹. بعد خمیر را جمع کرده و گرد کنید.

۲۰. داخل سینی یا قالب موردنظر کاغذ روغنی بندازید.

۲۱. نان‌ها را با فاصله ١ سانت کنار هم بگذارید.

۲۲. سپس روی آن‌ها را با پارچه بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند.

۲۳. سپس یک تخم مرغ، کمی وانیل و ١ قاشق شیر را مخلوط کنید و روی نان‌ها بکشید.

۲۴. سپس سینی را داخل فر گرم شده با دمای ١٨٠ درجه بگذارید تا طلایی رنگ شود.

۲۵. پس از نیم ساعت نان شما آماده است.

منبع:سایت برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

در بدن ما هورمونهای خاصی وجود دارد که ، همانطور که دانشمندان ثابت کرده اند ، مسئول اعتیاد هستند. پرخوری نیز یک اعتیاد است ،از آنجا که برخی از افراد می توانند کنترل کمی کنند که چه چیزی و چه مقدار غذا می خورند، این نه تنها منجر به چاقی می شود ، بلکه به برخی از اختلالات روانی نیز می انجامد ، مانند پرخوری و حتی افسردگی.

 

ما در بیتوته توصیه های خوبی از متخصصان تغذیه برای مبارزه با اعتیاد به مواد غذایی برای شما جمع آوری کرده ایم.

 

غذاهای فرآوری شده و شیرین کننده ها را با گزینه های مغذی جایگزین کنید:

بسیاری از محققان می گویند محصولاتی که حاوی مقادیر زیادی قند ، شیرین کننده های مصنوعی و چربی ها هستند با ایجاد واکنش های شیمیایی در بدن باعث اعتیاد می شوند. غذاهای فرآوری شده اکثراً همه آنها را شامل می شوند ، به همین دلیل خرید کالاهای سالم مهم است. برای سهولت کار ، قبل از خرید ، لیستی تهیه کنید تا بتوانید از روی آن خرید کنید و خریدهای غیر منتظره ای انجام ندهید.

سهم خود را کنترل کنید:

اگر نمی توانید غذای ناسالم را به طور کامل از منوی خود حذف کنید ، متخصصان تغذیه می گویند که با خوردن تنها مقدار مشخصی از آن ، می توانید اعتیاد خود را به آن کاهش دهید. به عنوان مثال ، اگر می خواهید چیپس بخورید ، هفته ای یکبار کوچکترین بسته را خریداری کنید. 

 

وعده های غذایی سالم و منظم داشته باشید:

اگر می توانید نیازهای غذایی خود را از طریق وعده های غذایی متعادل برآورده کنید ، می توانید هوس خود را نسبت به محصولات خاص کاهش دهید. همه ما شنیده ایم که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است. علاوه بر این ، برخی از متخصصان بهداشت روان می گویند اگر شما غذای سالم را در ابتدای روز انتخاب کنید ، به طور کلی در ترکیب استراتژی های سالم در روال شما نقش دارد.

 

عادات اجتماعی خود را تغییر دهید:

متخصصان معتقدند ، دقیقاً مانند افراد با اعتیاد دیگر ، معتادان به مواد غذایی باید چرخه را بشکنند. تغییر روال روزمره می تواند برای رهایی از عادات غذایی ناخوشایند شما کمک شایانی کند. سعی کنید بیشتر وقت خود را صرف فعالیتهایی کنید که شامل غذا خوردن نیست. به عنوان مثال ، به جای بیرون رفتن با دوستان برای شام ، می توانید به تماشای یک فیلم بروید.

 

هنگام غذا خوردن روی یک میز بنشینید ، روی غذا تمرکز کنید و به آرامی بجوید:

هورمونهای ما وظیفه کنترل اشتها و دریافت کالری ما را بر عهده دارند و حدود 20 دقیقه طول می کشد تا آنها سیگنال ها را به مغز ارسال کنند و این که شما در حال حاضر پر هستید. بنابراین کند کردن سرعت احتمال پرخوری و افزایش وزن را به شدت کاهش می دهد.

 

به خوردن احساسی توجه کنید:

بسیاری از مردم فکر می کنند که خوردن زیاد در حالی که ناراحتی یا استرس دارند می تواند به شما کمک کند. اما این تنها میل مواد غذایی شما را افزایش می دهد و هیچ ارتباطی با حل مسئله ندارد. در مرحله اول ، خوردن عاطفی  بیشتر با انتخاب های غذایی ناسالم مانند آب نبات ، شیرینی و پیتزا و غیره همراه است. با یافتن راههای سالم برای مقابله با استرس می توانید از این امر جلوگیری کنید. مراقبه ، یوگا ، ورزش ، صحبت با یک دوست و حتی خواندن و تماشای سریال های تلویزیونی ، اگر به طور مرتب انجام شود ، می تواند به شدت در کاهش استرس شما کمک کند ، همچنین به شما در کاهش وزن کمک می کند.

از خوردن کافئین خودداری کنید:

خواب خوب برای سالم ماندن و مقابله با استرس های روزمره بسیار مهم است و کافئین ، محرک بودن ، می تواند خواب مورد نیاز شما را مختل کند. علاوه بر این ، همانطور که  تحقیقات نشان می دهد ، بین کمبود خواب و افزایش وزن ارتباط وجود دارد. بنابراین کاهش میزان مصرف کافئین می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند.

وعده های غذایی را در خانه بپزید :

غذا خوردن در خانه برای شما سالم تر است زیرا همانطور که کارشناسان می گویند کنترل بسیار بیشتری به شما می دهد. وقتی دقیقاً می دانید چه مقدار نمک ، شکر یا چربی وارد غذای شما می شود.

 

با پاداش هایی که از آن لذت می برید ، پیشرفت های خود را تصدیق کنید:

به عنوان مثال ، می توانید بعد از یک هفته ورزش منظم ، به خود یک ماساژ یا هر چیز دیگری که واقعاً از آن لذت می برید پاداش دهید. یا ، هدفتان را غذا خوردن سالم به مدت یک ماه تعیین کنید و سپس آن را با یک تعطیلات آخر هفته در کنار دوستانتان که از آنها لذت می برید جشن بگیرید. کارشناسان معتقدند که این نوع سیستم پاداش واقعاً به غلبه بر اعتیاد به مواد غذایی کمک می کند.

 

مراقب بدن خود باشید:

مطالعات نشان می دهد که ماساژ می تواند بخش مهمی از برنامه کاهش وزن شما باشد. به عنوان مثال ، یک ماساژ سوئدی برای گردش خون و ماهیچه ها بسیار مناسب است ، روی نواحی مشکل ساز بدن تأثیر می گذارد و باعث بهبود احساس عمومی شما می شود. همچنین می توانید از کرمهای مخصوص برای ماساژ خود در قسمت های مشکل دار مانند شکم ، پاها و باسن استفاده کنید.

 

به دنبال کمک حرفه ای باشید:

مقابله با اعتیاد به مواد غذایی می تواند مشکل باشد ، بنابراین هرگز از درخواست کمک احساس بدی نکنید. اگر فکر می کنید اختلال خوردن دارید ، سریعاً با پزشک صحبت کنید. درمان این اختلالات اغلب شامل درمان ، گروههای حمایتی و برخی داروها نیز می باشد.

منبع:سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 438
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

برای راه اندازی هر شغلی شما در ابتدا باید درباره ی آن شغل خوب فکر کنید و از خودتان سوالاتی را بپرسید .

برای مثال به این فکر کنید که آیا من مناسب این شغل هستم؟یا در پنج ساله آینده در چه جایگاهی قرار خواهم گرفت. آیا من توان تحمل سختی های این شغل را خواهم داشت . این سوالات است که تا حد زیادی آینده شغلی شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد .

تنور

اگر صاحب یک رستوران سنتی ایرانی هستید وجود یک تنور در آشپزخانه شما از اهمیت بالایی برخوردار است.پختن نان تازه که از عطر بسیار قوی برخوردار است میتواند فروش شما را چندین برابر کند و همین عامل میتواند مسبب شهرت رستوران شما شود.

تنورها در شکل های مختلف و اندازه های مختلفی طراحی شده اند که شما میتوانید از آن بسته به فضای آشپزخانه خود تهیه کنید هم چنین برخی از این تنور ها قابلیت پختن انواع کباب ها و یا پیتزا را نیز دارد پس میتوان گفت این وسیله به طور کل برای تمامی آشپزخانه ها ضروری است .

سرخ کن صنعتی رومیزی

سرخ کردن انواع مواد خوراکی به خصوص گوشت ها به صورت تک تک میتواند بسیار زمان بر باشد . زمان بر بودن به مراتب سخت تر هم می شود خصوصا وقتی که بخواهید در حجم و اندازه زیادی غذا سرخ کنید.

سرخ کن صنعتی رومیزی یک وسیله ای است که با ظرفیت بالایی که دارد شما می توانید انواع مواد خوراکی را به سرعت سرخ کنید و با توری که در آن تعبیه شده میتوان روغن اضافی غذا را گرفت .

چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت صنعتی یک وسیله ای است که علاوه بر رستوران ها در فروشگاه های پروئین نیز قابل استفاده است.

وقتی که می خواهید حجم بالایی از گوشت را چرخ کنید و یا میخواهید هر لحظه از چرخ گوشت استفاده کنید این وسیله برای شما مناسب است . زیرا قدرت کار آن نسبت به چرخ گوشت های معمولی بسیار بالاتر بوده هم چنین توانایی چرخ کردن گوشت های فریز شده را نیز دارد.این وسیله برای کبابی ها بسیار ضروری است.

دستگاه آبغوره گیری

آب مرکباتی چون نارنج و یا پرتقال و یا حتی لیمو یا آبغوره برای مزه دار کردن غذا و یا سالاد بسیار پرکاربرد است .

شما میتوانید با فروش همین ها برای خودتان یک شغل دست و پا کنید اما قبل از این به یک دستگاه آبغوره گیری نیازمند هستید که بتوانید به وسیله ی آن در حجم بالا آب گیری کنید.این وسیله انواع مختلفی دارد که در برخی از مدل های آن ضایعات لیمو و یا آبغوره را از آب آن جدا میکند.

فر ساندویچ جدید

فر ساندویچ جدید همان گونه که از نامش پیدا است وسیله ای مورد نیاز برای ساندویچی ها و فست فودی ها است .این یک وسیله به تنهایی میتواند  امکان تهیه بسیاری از غذاهای فست فودی را به شما بدهد زیرا طراحی آن به گونه ای است که در هر قسمت آن میتوانید یک خوراکی آماده کنید از این رو برای آشپزخانه هایی که فضای چندانی برای جای دادن به وسایل پخت و پزی را ندارند بسیار مناسب است.



:: بازدید از این مطلب : 481
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین اطلاعیه اش برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در جهان، وضعیت اضطراری اعلام کرد. این سازمان، شامگاه پنج شنبه در گزارشی اعلام کرد آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خارج از چین به ۹۸ تن رسیده و برای این که با این ویروس مقابله شود، نیاز به اعلام شرایط اضطراری است. دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در همین باره گفته است: «هم اکنون اطلاعاتی درباره خسارت‌ها و تلفات ناشی از شیوع این ویروس در کشوری با سیستم سلامت ضعیف وجود ندارد.

ما باید به کشور‌ها کمک کنیم تا برای مواجهه با هر شرایطی آمادگی لازم را داشته باشند». در همین حال، تا امروز چندین نفر مشکوک به این ویروس در شهر‌های مختلف کشورمان معاینه شده اند که ابتلای هیچ کدام شان به کرونا تایید نشده است. در این مطلب، توصیه‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس که توسط سازمان بهداشت جهانی اعلام شده و جدیدترین نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات دانشمندان درباره کرونا را خواهید خواند.

نتایج جدیدترین تحقیقات دانشمندان درباره کرونا از خطرناک‌تر بودنش برای ۴۰ سال به بالا‌ها حکایت دارد.

تاکنون درباره راه‌های شیوع ویروس‌های انسانی کرونا مطالعات چندانی صورت نگرفته با این حال، این روز‌ها ثابت شده که ویروس‌های انسانی کرونا از یک فرد مبتلا به فردی دیگر از طریق هوا به وسیله عطسه یا سرفه و تماس نزدیک فردی مانند لمس کردن یا دست دادن انتقال می‌یابد. این ویروس‌ها ممکن است از طریق لمس اشیا یا سطوح آلوده و سپس تماس دست با دهان، بینی یا چشم نیز انتقال یابد. گاهی اوقات این ویروس‌ها ممکن است منجر به بیماری‌های شبکه تنفسی تحتانی مانند ذات‌الریه شود. در خور ذکر است هم اینک واکسنی برای حفاظت در برابر ابتلا به ویروس انسانی کرونا وجود ندارد، اما می‌توان با رعایت یک سری اصول بهداشتی از ابتلا یا تشدید بیماری پیشگیری کرد.

کرونا شبیه سرماخوردگی و آنفلوآنزاست

یکی از دلایلی که تشخیص این بیماری را در مراحل اولیه کمی سخت می‌کند، شباهت زیاد علایم و نشانه‌های آن به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزاست. از جمله این علایم می‌توان به تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات تنفسی حاد اشاره کرد که می‌تواند تا چند روز ادامه پیدا کند. همچنین ممکن است قبل از بروز نشانه‌های اصلی، بیمار برای چند روز سرفه‌های بدون دلیل داشته باشد. در موارد حاد، مشکلات گوارشی نیز پدید آمده و اسهال به سراغ بیمار خواهد آمد.

در گزارش‌هایی از بیماران مبتلا به ویروس کرونای جدید ووهان چین، اختلالات و نارسایی‌های کلیوی نیز گزارش شده است. به وسیله نمونه‌برداری از مخاط بینی و گلو، نمونه‌برداری از خون یا دیگر انواع آزمایش، ریشه بیماری مشخص خواهد شد. در حالت معمول و خوش بینانه، انتظار می‌رود علایم بعد از چند روز از بین بروند، اما در صورتی که ویروس کرونا به دستگاه تنفسی تحتانی (نای و ریه) سرایت کند، مخصوصا در افراد دارای سن بالا، بیماری‌های قلبی ایجاد و در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف به ذات‌الریه منجر می‌شود.

کودکان کرونا نمی‌گیرند!

خبر خوبی که تا اندازه‌ای می‌تواند خیال والدین نگران را راحت کند، این است که یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد قربانیان کرونا تعداد محدودتری نسبت به بیماری‌های مشابه ویروسی دارند و تاکنون هیچ کودک زیر هشت سالی به این بیماری مبتلا نشده است. کوچک‌ترین فردی که بیماری کرونای جدید را گرفته، ۱۴ سال دارد. قربانیان این بیماری هم عموما بالای ۴۰ سال داشته‌اند و بیشتر آن‌ها پیش از این با بیماری‌های عفونی، قلبی- عروقی و سرطان درگیر بوده اند. سابقه داشتن این بیماری‌ها به طور واضح روشن می‌کند که این افراد سیستم ایمنی ضعیفی داشته و نتوانسته‌اند در مقابل این ویروس دوام بیاورند. در واقع این ویروس آن‌قدر‌ها هم که به نظر می‌رسد، کشنده نیست.

البته این باعث نمی‌شود توصیه‌های مراقبتی را درخصوص کودکان اعمال نکنیم و بهتر است تمام نکات بهداشتی درباره کودکان همچون بزرگ سالان رعایت شود. ضمنا لازم است نکات مراقبتی درخصوص سالمندان بیش از دیگران در نظر گرفته شود تا سالمندان تا حد ممکن به این بیماری مبتلا نشوند.

منبع :سایت برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 457
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین اطلاعیه اش برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در جهان، وضعیت اضطراری اعلام کرد. این سازمان، شامگاه پنج شنبه در گزارشی اعلام کرد آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خارج از چین به ۹۸ تن رسیده و برای این که با این ویروس مقابله شود، نیاز به اعلام شرایط اضطراری است. دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در همین باره گفته است: «هم اکنون اطلاعاتی درباره خسارت‌ها و تلفات ناشی از شیوع این ویروس در کشوری با سیستم سلامت ضعیف وجود ندارد.

ما باید به کشور‌ها کمک کنیم تا برای مواجهه با هر شرایطی آمادگی لازم را داشته باشند». در همین حال، تا امروز چندین نفر مشکوک به این ویروس در شهر‌های مختلف کشورمان معاینه شده اند که ابتلای هیچ کدام شان به کرونا تایید نشده است. در این مطلب، توصیه‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس که توسط سازمان بهداشت جهانی اعلام شده و جدیدترین نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات دانشمندان درباره کرونا را خواهید خواند.

نتایج جدیدترین تحقیقات دانشمندان درباره کرونا از خطرناک‌تر بودنش برای ۴۰ سال به بالا‌ها حکایت دارد.

تاکنون درباره راه‌های شیوع ویروس‌های انسانی کرونا مطالعات چندانی صورت نگرفته با این حال، این روز‌ها ثابت شده که ویروس‌های انسانی کرونا از یک فرد مبتلا به فردی دیگر از طریق هوا به وسیله عطسه یا سرفه و تماس نزدیک فردی مانند لمس کردن یا دست دادن انتقال می‌یابد. این ویروس‌ها ممکن است از طریق لمس اشیا یا سطوح آلوده و سپس تماس دست با دهان، بینی یا چشم نیز انتقال یابد. گاهی اوقات این ویروس‌ها ممکن است منجر به بیماری‌های شبکه تنفسی تحتانی مانند ذات‌الریه شود. در خور ذکر است هم اینک واکسنی برای حفاظت در برابر ابتلا به ویروس انسانی کرونا وجود ندارد، اما می‌توان با رعایت یک سری اصول بهداشتی از ابتلا یا تشدید بیماری پیشگیری کرد.

کرونا شبیه سرماخوردگی و آنفلوآنزاست

یکی از دلایلی که تشخیص این بیماری را در مراحل اولیه کمی سخت می‌کند، شباهت زیاد علایم و نشانه‌های آن به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزاست. از جمله این علایم می‌توان به تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات تنفسی حاد اشاره کرد که می‌تواند تا چند روز ادامه پیدا کند. همچنین ممکن است قبل از بروز نشانه‌های اصلی، بیمار برای چند روز سرفه‌های بدون دلیل داشته باشد. در موارد حاد، مشکلات گوارشی نیز پدید آمده و اسهال به سراغ بیمار خواهد آمد.

در گزارش‌هایی از بیماران مبتلا به ویروس کرونای جدید ووهان چین، اختلالات و نارسایی‌های کلیوی نیز گزارش شده است. به وسیله نمونه‌برداری از مخاط بینی و گلو، نمونه‌برداری از خون یا دیگر انواع آزمایش، ریشه بیماری مشخص خواهد شد. در حالت معمول و خوش بینانه، انتظار می‌رود علایم بعد از چند روز از بین بروند، اما در صورتی که ویروس کرونا به دستگاه تنفسی تحتانی (نای و ریه) سرایت کند، مخصوصا در افراد دارای سن بالا، بیماری‌های قلبی ایجاد و در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف به ذات‌الریه منجر می‌شود.

کودکان کرونا نمی‌گیرند!

خبر خوبی که تا اندازه‌ای می‌تواند خیال والدین نگران را راحت کند، این است که یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد قربانیان کرونا تعداد محدودتری نسبت به بیماری‌های مشابه ویروسی دارند و تاکنون هیچ کودک زیر هشت سالی به این بیماری مبتلا نشده است. کوچک‌ترین فردی که بیماری کرونای جدید را گرفته، ۱۴ سال دارد. قربانیان این بیماری هم عموما بالای ۴۰ سال داشته‌اند و بیشتر آن‌ها پیش از این با بیماری‌های عفونی، قلبی- عروقی و سرطان درگیر بوده اند. سابقه داشتن این بیماری‌ها به طور واضح روشن می‌کند که این افراد سیستم ایمنی ضعیفی داشته و نتوانسته‌اند در مقابل این ویروس دوام بیاورند. در واقع این ویروس آن‌قدر‌ها هم که به نظر می‌رسد، کشنده نیست.

البته این باعث نمی‌شود توصیه‌های مراقبتی را درخصوص کودکان اعمال نکنیم و بهتر است تمام نکات بهداشتی درباره کودکان همچون بزرگ سالان رعایت شود. ضمنا لازم است نکات مراقبتی درخصوص سالمندان بیش از دیگران در نظر گرفته شود تا سالمندان تا حد ممکن به این بیماری مبتلا نشوند.

منبع :سایت برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار جدید هستید و به آشپزی علاقه دارید ،راه اندازی یک رستوران یا تهیه غذا میتواند برای شما گزینه ی مناسبی باشد.

تقاضای بالا برای غذاهای آماده باعث شده که این شغل رونق بسیار خوبی داشته باشد با کمی خلاقیت و بالا بودن کیفیت کار شما میتوانید در عرض چند ماه برای خودتان مشتریان ثابت داشته باشید. علاوه بر مهارت فردی شخص شما نیاز به وسایل حرفه ای نیز دارید تا بتوانید غذایتان را به طور مناسب بپزید و با استفاده از این وسایل به کار خود سرعت ببخشید.

گرمکن سمبوسه

غذاهای محلی ایرانی همیشه خاص بوده و طرفداران بالایی دارد برای مثال میرزا قاسمی شما یا خورشت خلال و یا سمبوسه آبادان .

برای نگه داری سمبوسه ،شما به یک گرمکن سمبوسه نیازمند هستید . سمبوسه دستور پخت های مختلفی دارد و درهمه ی آن ها این غذا به صورت گرم خورده می شود.این دستگاه نه تنها سمبوسه بلکه بسیار دیگری از غذاهای ساندویچی را می تواند برای شما گرم نگه دارد و با طراحی و ظرفیت بالایی که دارد می تواند تعداد زیادی از مواد خوراکی را برای شما نگه دارد.

چرخ گوشت گیربکسی

وجود گوشت چرخ کرده در بسیاری از غذاها ضروری است خصوصا در رستوران هایی که در آن ها غذاهای ایرانی مانند کباب سرو می شود . چرخ کردن حجم بالای گوشت با چرخ گوشت های خانگی ومعمولی امکان ندارد .شما میتوانید با چرخ گوشت گیربکسی حجم بالایی از گوشت را چرخ کنید .به دلیل وجود چرخ زیر این دستگاه حمل آن بسیار آسان و راحت می باشد و به راحتی می تواند جای آن را تغییر دهید این وسیله دچار اکسید آهن نمی شود به راحتی نیز قابل شستشو می باشد .

فر مخصوص فلافل

همان طور که همه ی شما می دانید غذاهای محلی طرفداران بسیاری دارند بنابراین افتتاح یک رستوران با سروغذاهای محلی میتواند طرفداران بسیار زیادی داشته باشد.

یکی از این غذاهای محلی پرطرفدار فلافل است . این غذا به دلیل اندازه کوچکی که دارد ممکن در پختن آن مشکل ایجاد شود یعنی نمیتوان مانند یک خورشت یکجا در حجم بالا این غذا را تهیه کرد از طرفی این غذا باید داغ و تازه خورده شود.

چاره کار خرید یک فر مخصوص فلافل است که می توانید با آن فلافل را در تعداد بالا سرخ کرده و آن را تحویل مشتریان دهید.

گرمخانه غذا اداری

وجود یک گرمخانه با تعداد ظرفیت بالا برای اداره ها و یا مدارس بسیار ضروری و حائز اهمیت می باشد . گرمخانه غذا اداری یکی از همین وسایل ضروری برای اداره جات و یا مدارس است که در اندازه های مختلف وجود دارد که با توجه به جمعیت میتوانید از آن تهیه کنید .این وسیله وضعیت متعادلی برای شما ایجاد میکند یعنی نه باعث سوختن غذا می شود و یا باعث گرم نشدن غذا.

فر ساندویچ چهار کاره

فر ساندویچ چهار کاره وسیله ای است که به کمک آن میتوانید انواع غذاهای فست فودی را طبخ کنید. این وسیله باعث سهولت در کار شما هم چنین باعث بالارفتن سرعت عمل شما میشود و همزمان میتوانید انواع ساندویچ ها و حتی کباب ها را طبخ کنید .

این وسیله قسمتی برای طبخ سیب زمینی و قسمتی را برای کبابی کردن و یا گریل کردن گوشت نیز دارد.

 



:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

در لیست غذا‌های مشهور ترکیه نام اسکندر کباب در بین سه غذای محبوب ترک‌هاست. بد نیست بدانید نخستین بار اسکندر کباب در شهر بورسا ترکیه تهیه شد و هنوز هم خوشمزه‌ترین اسکندر کباب‌ها در این شهر طبخ و سرو می‌شود.

در سال ۱۸۶۷ اسکندر مقدونی دستور پخت غذای اسکندر کباب را از شهر انتاکیه که شهری مرزی بین ترکیه و سوریه است به بورسا آورد و از همان زمان تبدیل به غذای بومی این شهر تاریخی در ترکیه شد. روش پخت یکی از بهترین غذا‌های ترکیه که اتفاقا به مذاق ایرانی‌ها هم همیشه خوش آمده چندان سخت و پیچیده نیست. ۳ طرز تهیه اسکندر کباب خانگی به روش رستورانی با گوشت یا مرغ و گوشت چرخ کرده و فوت و فن درست کردن اسکندر کباب را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت مغز ران گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم (گوشت مورد استفاده برای اسکندر کباب معمولا گوساله است)

نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم

ماست چکیده: ۵ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس مارینه اسکندر کباب

شیر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز متوسط: ۱ عدد

گوجه فرنگی متوسط: ۱ عدد

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

سرکه: ۱ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

پودر زیره و آویشن: به مقدار دلخواه

مواد لازم برای سس گوجه روی اسکندر کباب

گوجه فرنگی متوسط: ۳ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا گوشت را را به صورت تکه‌های نازک به اندازه کف دست خرد کنید و ببرید. سس مارینه را آماده کنید. برای درست کردن سس مارینه اسکندر کباب کافی است تمام مواد آن را با هم مخلوط کنید. سپس تکه‌های گوشت را به مدت چند ساعت در سس مارینه بخوابانید تا گوشت مزه‌دار شود. بعد از مزه‌دار شدن تکه‌های گوشت را از سس مارینه بیرون بیاورید و در یک تابه مقداری روغن بریزید. تکه‌های گوشت را در ماهیتابه بچینید. روی گوشت نمک و فلفل بریزید و با حرارت متوسط رو به بالا گوشت را سرخ کنید.

در فاصله‌ای که گوشت سرخ می‌شود سس گوجه اسکندر کباب را هم آماده کنید. در یک قابلمه یا ماهیتابه جداگانه گوجه فرنگی‌های رنده شده، رب و کره را بریزید و با هم تفت دهید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. سس گوجه که غلیظ شد شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از اینکه دو طرف تکه‌های گوشت سرخ شدند باید غذا را سرو کنید. برای سرو این غذا هم از نان پیتا می‌توانید استفاده کنید و هم نان بربری. در ظرف مورد نظر برای سرو نان را کف ظرف بگذارید و نیمی از سس گوجه فرنگی را روی نان بریزید. سپس تکه‌های گوشت را روی نان بگذارید و تکه‌های گوشت را روی نان بچینید. باقی مانده سس گوجه فرنگی را روی تکه‌های گوشت بریزید و سپس ماست چکیده را اضافه کنید. روی ماست چکیده هم جعفری خرد شده بریزید.

فوت و فن‌های درست کردن اسکندر کباب ترکی خانگی

برای درست کردن اسکندر کباب از تکه‌های گوشت مرغ (گوشت سینه) به جای گوشت گوساله و گوسفند هم می‌توانید استفاده کنید. تمام مراحل کار به همین ترتیب است.

ترک‌ها معمولا در کنار اسکندر کباب بلغور پخته هم سرو می‌کنند، شما می‌توانید به جای آن از برنج استفاده کنید.

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده هم مرسوم است. به این ترتیب که گوشت چرخ کرده را مثل مایه ماکارونی درست کنید و دیگر به سس مارینا هم نیازی نیست.

بعضی هم اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده را مثل کباب تابه‌ای خودمان درست می‌کنند. یعنی گوشت را با پیاز رنده شده و ادویه به شکل کباب تابه‌ای در‌می‌آورند و با سس گوجه و ماست چکیده و جعفری خرد شده تزیین و میل می‌کنند.

فلفل ترکی کبابی یا سرخ شده و گوجه کبابی هم در برخی موارد جز مخلفات اسکندر کباب هستند.

یک روش دیگر درست کردن اسکندر کباب خانگی به روش ترک‌ها این است که گوشت را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید و در سس مارینا بخوابانید تا مزه‌دار شود. سپس به همان ترتیب گوشت را سرخ کنید. سس گوجه را هم آماده کنید. نان را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و در یک بشقاب بزرگ یا دیس بچینید. سپس ماست چکیده را روی نان‌ها بریزید و تکه‌های گوشت را هم روی ماست بچینید. روی گوشت سس گوجه و جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.

روی اسکندر کباب کمی سماق هم بپاشید، معرکه می‌شود.

منبع : ساخت خبری برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

همه می دانند که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است ، اما آیا می دانید که نمی توانید هر چیزی را که می خواهید در صبح بخورید؟ اولین چیزی که در صبح می خوریم مسیر روز را مشخص می کند. اگر غذای خاصی با معده خالی خورده شود ، ممکن است روده های شما را دچار مشکل کنند.

بنابراین در این مقاله شما را از آنچه باید در صبح از خوردن آنها خودداری کنید راهنمایی می کنیم.

 

1. گوجه فرنگی 

گرچه گوجه فرنگی ها با ویتامین C و مواد مغذی غنی شده اند اما قطعاً باید از خوردن گوجه فرنگی با معده خالی خودداری کرد. اسید تاننیک موجود در گوجه فرنگی باعث افزایش اسید در معده می شود و ممکن است منجر به مشکلات معده شود.  

 

2. نوشیدنی های گازدار

بسیاری از مردم فکر می کنند نوشابه های گازدار برای مصرف در هر زمان و هر کجا مناسب است اما آیا این واقعیت دارد؟ نوشیدن نوشابه های گازدار با معده خالی ممکن است باعث نفخ معده شود.مصرف زیاد نوشیدنی های گازدار باعث افزایش شرایط اسیدی در معده می شود که به نوبه خود می تواند دلیل سرطان مری باشد. 

 

 

3. غذاهای تند

خوردن غذاهای تند با معده خالی این احتمال را افزایش می دهد که احساس تحریک معده کنید. که می تواند منجر به واکنشهای اسیدی و گرفتگی شود. آنها بسیار تیز و قوی هستند و به همین ترتیب می توانند باعث سوء هاضمه شوند. سیر ، فلفل قرمز و زنجبیل نمونه هایی از غذاهای تند هستند.

 

4. شیرینی

هضم قند بسیار آسان است. هنگامی که قند وارد معده خالی می شود ، بدن انسان نمی تواند به اندازه کافی انسولین ترشح کند تا سطح طبیعی خود را در خون حفظ کند. علاوه بر این ، قند مواد غذایی تشکیل دهنده اسید هستند که می توانند تعادل اسید- قلیایی را مختل کنند. در واقع کسانی که در معرض خطر دیابت با قند خون بالا هستند باید از خوردن شیرینی خودداری کنند.

 

5. مواد غذایی یا نوشیدنی های قندی

اگرچه بیشتر ما تصور می کنیم که برای شروع روز شما یک لیوان آب میوه سالم است ، اما ممکن است اینگونه نباشد. بهتر است روز خود را با یک لیوان آب میوه بلند شروع نکنید زیرا ممکن است بار اضافی روی لوزالمعده که بعد از ساعات طولانی استراحت از خواب بیدار می شوند قرار دهید.با خالی شدن معده ، شکر به شکل فروکتوز در میوه ها می تواند باعث اضافه بار روی کبد شما شود. قند فرآوری شده حتی بدتر است ، بنابراین از مصرف دسرهای صبحانه یا اسموتی های خیلی شیرین خودداری کنید. 

 

6. ماست

ماست سرشار از باکتریهای اسید لاکتیک است که فواید سلامتی زیادی دارد. با این حال ، اسید لاکتیک توسط سطح اسیدی معده خالی بی اثر است. این باعث می شود که باکتری های اسید لاکتیک موجود در این فرآورده های شیری از بین برود و منجر به اسیدیته شود. بهترین راه این است که ماست را به عنوان میان وعده میل کنید ، 1-2 ساعت بعد از غذا.

 

7. گلابی

گلابی حاوی فیبر خام است. هنگامی که آن را با معده خالی می خوریم ، ممکن است به غشاهای مخاطی ظریف آسیب برساند و باعث درد معده شود. توصیه می شود آنرا با برخی از غلات یا جو دوسر دیگر مخلوط کنید.

 

8. قهوه

شروع روز با یک فنجان قهوه یک عمل بسیار متداول است. به نظر می رسد یک روش آسان برای شکستن خواب است ، اما نوشیدن قهوه با معده خالی ممکن است منجر به اسیدیته شود. این ماده ترشح اسید هیدروکلریک را در دستگاه گوارش تحریک می کند و باعث ایجاد گاستریت در برخی افراد می شود.

 

9. مرکبات 

میوه ها اگر در زمان مناسب خورده شوند ، همیشه بسیار سالم هستند. خوردن مرکبات با معده خالی ممکن است تولید اسید را افزایش دهد. علاوه بر این ، بیش از حد فیبر و فروکتوز در میوه ها در صورت خوردن با روی معده خالی می تواند باعث کند شدن دستگاه گوارش شما شود. به خصوص باید از خوردن میوه هایی با فیبرهای سخت مانند گواوا و پرتقال در  اوایل صبح خودداری کنید. 

 

10. سبزیجات خام

این مخصوص کسانی است که معتقدند سالادها در هر ساعت از روز عالی هستند. سبزیجات خام یا سالاد بهترین چیز برای خوردن با معده خالی نیست. آنها پر از فیبر درشت هستند که ممکن است بار اضافی را روی معده خالی قرار دهد. آنها همچنین می توانند باعث نفخ شکم و درد شکم هنگام خوردن با معده خالی شوند.

 

منبع:سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 بهمن 1398 | نظرات ()