نوشته شده توسط : آوا امینی

عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز‌های خوشمزه شدن عدسی را در این مطلب ببینید.

مواد لازم:

عدس: ۲ لیوان

روغن: ۲ ق غ

پیاز: (متوسط/برای پیاز داغ)  ۱ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ الی ۳ ق غ

طرز تهیه:

۱- عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود، ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود.

۲- عدس‌ها را با روغن و آب (یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید) بپزید. پس از پخت کامل عدس‌ها پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل (و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می‌پسندید) اضافه کنید. قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.

۳- آن را با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون آنرا سرو کنید. (اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر هم روی بریزید خوشمزه و سهل الهضم میشود.)

۸راز عدسی

از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعده‌ها استفاده می‌شده آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت می‌شده. برای پخت عدسی نیز نکته‌هایی وجود دارد که ما به ۸ مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم که عبارتند از:

۱. عدس بسته‌بندی بخرید. توجه کنید که بسته‌بندی آن چروک و سوراخ‌سوراخ نباشد. در ضمن، وقتی در کاسه‌ای از آب آن را خیس می‌کنید، عدس‌ها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. به علاوه از خریدن عدس‌های فله‌ای نیز خودداری کنید، زیرا امکان دیرپز بودن آن‌ها وجود دارد.

۲. برای آنکه نفاخی عدس گرفته شود آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود، زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود.

۳. برای آنکه عدس‌ها سریع‌تر پخته شوند ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید. با این کار عدس‌ها سریع‌تر می‌پزند.

۴. ادویه و چاشنی‌های این غذا را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید، زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه‌ها از بین خواهند رفت.

۵. به عنوان ادویه به این غذا زیره بزنید و اگر تمایل دارید در آن گلپر بریزید، چاشنی عدسیتان بهتر است سرکه باشد، اما در صورت نزدن گلپر، چاشنی مناسب این غذا آب‌لیموی تازه است.

۶. اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید.

۷. برای خوشمزه‌تر شدن عدسی به آن سیب‌زمینی نگینی شده اضافه کنید و هرگز از گوشت استفاده نکنید، زیرا عدسی، غذایی است که گوشت ندارد.

۸. عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ بلکه مانند آشی نسبتاً غلیظ باید پخته و سرو شود.

منبع:سایت برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

چگونه چاق شویم؟قبل از مطالعه توصیه های موجود در این مطلب، توجه کنید که اگر به کمبود وزن جدی دچار هستید یا به دنبال یک برنامه غذایی صحیح هستید، باید به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید. آنچه در اینجا خواهید خواند، تنها توصیه هایی مفید و بی ضرر برای تغذیه و فعالیت شما است.عمل کردن به نکات زیر موجب میشود به تدریج وزنتان اضافه شود و چاق شوید، اما فراموش نکنید که اضافه شدن وزن با چاقی (انباشته شدن چربی) متفاوت است، پس داشتن یک برنامه ورزشی مناسب، به قوی شدن و شکل گیری ماهیچه ها کمک میکند و برای شما اندامی متناسب به ارمغان می آورد.

مراحل افزایش وزن و چاق شدن:
چگونه چاق شویمپنج مرحله برای افزایش وزن و چاق شدن وجود دارد که به این ترتیب است :

۱) میزان کالری یا انرژی ای را که در یک روز معمولی دریافت می کنید، محاسبه کنید. چیزی را تغییر ندهید و همانطور که هر روز می خورید یادداشت کرده و انرژی آن را محاسبه کنید. این کار را می توانید با استفاده از  هرم غذایی   انجام دهید. این مرحله بسیار اهمیت دارد، پس با دقت این عمل را انجام دهید. همچنین خودتان را وزن کنید.

۲) بعد از انجام مرحله یک ، رژیم از روز بعد شروع می شود؛ بدین ترتیب که ۵۰۰ کالری به آنچه هر روز مصرف می کردید بیافزایید. مثلاً اگر در یک روز معمولی ۲۰۰۰ کالری مصرف می کردید، بقیه ی هفته هر روز ۲۵۰۰ کالری مصرف کنید. بجای اینکه در سه وعده حجم زیادی غذا بخورید و یا اینکه کل روز مشغول خوردن باشید، انرژی روزانه را به ۵ تا ۶ وعده تقسیم کنید و وعده ها را با فاصله ۵/۲ تا ۳ ساعت مصرف کنید. بخاطر داشته باشید باید " زیاد " بخورید  تا وزنتان" زیاد " شود.

۳)بدنسازی و ورزش، مرحله مهم دیگری برای افزایش وزن  و چاق شدن است.ورزشهای وزنه برداری (از دمبلهای کوچک گرفته تا کار با دستگاههای وزنه برداری) انجام دهید. این هم یکی از مهمترین مراحل افزودن صحیح وزن است و باید به طور صحیح انجام شود. اگر فرصت ندارید که هر روز به باشگاه بروید، چند جلسه حرکات ساده و قابل انجام دادن در خانه را با مربی تمرین کنید و سپس در خانه به ورزش ادامه دهید.

۴)آخر هفته خودتان را وزن کنید. می بینید که پس از یک هفته وزنتان بیشتر شده است. انتظار نداشته باشید یک باره ۴ تا ۵ کیلو اضافه کنید. افزایش وزن به اندازه ۵/۰ تا ۱ کیلو در هفته طبیعی است و بیشتر از این نشان دهنده افزایش بیش از حد چربی در بدن شماست. پس افزایش ۵/۰ تا ۱ کیلو در هفته کافی است، اگر چه کم به نظر می رسد، ولی آخرماه ۵/۲ تا ۴ کیلو می شود.

۵) نکته مهم در مورد افزایش وزن و چاق شدن این است که وقتی وزن شما ثابت شد، در این موقع است که باید مقدار بیشتری غذا بخورید تا وزنتان دوباره بالا برود. بنابراین اگر با رژیمی که اجرا می کنید، وزنتان برای دو هفته ثابت ماند، نشان می دهد که باید به رژیم خود ۲۵۰ کالری اضافه کنید و به همین ترتیب، هر دفعه که طی دو هفته وزن اضافه نکردید، دوباره ۲۵۰ کالری اضافی به رژیم مصرفی تان بیفزایید.

منبع:سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 405
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

امروزه با وجود بسیاری از وسایل ،انجام دادن هر کاری بسیار آسان تر از قبل شده .علاوه بر آن مدت زمانی که انسان صرف میکند بسیار کمتر شده که تمامی این ها به نفع ما تمام می شود. البته این دستگاه ها ممکن از برای بعضی ها هزینه بر باشد اما اگر بتوانید هزینه های آن را تامین کنید و وسایل مربوط به کارتان را تهیه کنید بسیار جلو خواهید بود.

دستگاه پیاز خرد کن

میتوان با جرئت گفت که پیاز در بیشتر غذاهای ایرانی خصوصا خورشت های ایرانی وجود دارد . استفاده از پیاز در غذاهای ایرانی به شکل های مختلفی صورت میگیرد یا به صورت خلالی سرخ شده و برای تزیین غذا استفاده می شود و یا برای گرفتن بوی بد انواع گوشت ها در هر حال شما نیاز دارید که آن را خرد کنید . این فرآیند زمانی به یک چالش تبدیل می شود که شما بخواهید در حجم و اندازه بالا این کار را انجام دهید .دستگاه پیاز خرد کن همان طور که از نامش معلوم است وظیفه خرد کردن را بر عهده دارد که تنها به پیاز محدود نمی باشد شما میتوانید انواع سبزیجات را با آن خرد کنید.

دستگاه مرغ بریان

مرغ بریان یکی از غذاهای سالمی است که در اکثر فست فودی ها ارائه می شود .اگر از نظر شما ساندویچ ها و یا انواع پیتزاها مضر می باشد مرغ بریان گزینه ی مناسبی است .

دستگاه مرغ بریان با ظرفیت بالایی که برای نگه داری مرغ دارد می تواند تعداد زیادی از مرغ ها را به طور یکنواخت بریان کرده هم چنین از سوختگی آن جلوگیری می کند و از طرفی غذای شما همیشه گرم خواهد بود.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

اگر در فکر راه اندازی یک رستوران هستید باید در اولویت خود،تجهیزات آشپزخانه صنعتی را قرار دهید .بدون وجود وسایل مورد نیاز شما نمی توانید در کارتان موفقیت کسب کنید . برای تهیه هر غذایی فرقی نمیکند که هدف شما یک خورشت ایرانی است یا یک غذای چینی شما باید ابزار مورد نیاز خود را تهیه کنید تا به وسیله ی آن بتوانید یک غذای مطلوب را به مشتری تحویل دهید.

تجهیزات فست فود

امروزه در بین تمامی کشور ها غذاهای فست فودی بسیار مورد توجه و محبوب واقع شده زیرا هم به راحتی و سرعت آماده می شود و از طرفی بسیار خوش طعم هستند .این سبک غذاها میان قشر جوان نیز بسیار محبوب تر است. بنابراین راه اندازی یک فست فودی میتواند برای شما سودمند باشد به شرط آن که شما تجهیزات فست فود خود را هوشمندانه انتخاب کنید.

کانتر گرم

گرم نگه داشتن حجم بالای غذا یک دغدغه برای رستوران های بزرگ محسوب می شود زیرا گرم ماندن غذا سبب تازگی آن نیز می شود. کانتر گرم توانایی گرم نگه داشتن انواع غذاها خصوصا سوپ و خورشت ها را دارد .از طرفی گرم ماندن غذا امکان رشد باکتری ها را نمیدهد از این رو غذای شما از نظر بهداشتی نیز در رتبه ی اول قرار میگیرد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی


بیماری افسردگی چیست؟

بیشتر افراد گاهی اوقات احساس غم یا افسردگی می کنند. این یک واکنش طبیعی در برابر از دست دادن یا مشکلات زندگی است. 

اما وقتی غم و اندوه شدید، از جمله احساس درماندگی، ناامیدی روزها تا هفته ها طول بکشد و شما را از زندگی خود باز می دارد ، ممکن است چیزی بیش از غم باشد. شما می توانید افسردگی بالینی داشته باشید، که یک وضعیت درمانی قابل درمان است.

 

علایم افسردگی :

در صورت داشتن این علائم در حداقل 5 هفته دچارافسردگی می شوید:

خلق و خوی افسرده در بیشتر روز ، به خصوص صبح

تقریباً هر روز احساس خستگی می کنید یا کمبود انرژی دارید.

تقریباً هر روز احساس بی ارزشی یا گناه می کنید.

شما در هنگام تمرکز ، یادآوری جزئیات و تصمیم گیری مشکل دارید.

شما نمی توانید بخوابید یا خیلی زیاد می خوابید.

علاقه و لذت خاصی در بسیاری از فعالیتها ندارید.

شما اغلب به مرگ یا خودکشی فکر می کنید.

احساس بی قراری می کنید.

شما وزن خود را از دست داده یا افزایش وزن پیدا کرده اید.

احساس تحریک پذیری و بی قرار بودن کنید.

لذت زندگی را از دست داد.

پرخوری یا کمبود اشتها دارید.

 

احساسات غم انگیز، اضطراب آور یا "پوچی" داشته باشید.

در حالی که این علائم رایج است، اما همه افراد مبتلا به افسردگی علائم یکسانی ندارند.  

علائم شما نیز ممکن است به صورت الگو اتفاق بیفتد. به عنوان مثال، افسردگی ممکن است با تغییر فصول همراه باشد (وضعیتی که قبلاً آن را اختلال عاطفی فصلی می نامید ).

 

  

آیا افسردگی می تواند علائم جسمی داشته باشد؟

برای افرادی که افسردگی دارند علائم جسمی این بیماری غیر معمولی نیست. این بیماری ها ممکن است شامل درد مفاصل، کمردرد، مشکلات گوارشی، مشکل خواب و تغییر اشتها باشد. ممکن است گفتار و حرکات شما را کند شده باشد. دلیل این امر این است که مواد شیمیایی مغز مرتبط با افسردگی، به طور خاص سروتونین و نوراپی نفرین ، هم از نظر خلقی و هم در درد نقش دارند.

 

آیا افسردگی دوران کودکی شایع است؟

افسردگی دوران کودکی با ناراحتی عادی و احساسات روزمره که بیشتر بچه ها احساس می کنند متفاوت است. اگر فرزند شما ناراحت است، لزوماً به معنای افسردگی نیست. این زمانی است که غم و اندوه روز به روز با او می ماند که ممکن است افسردگی موضوعی باشد. یا اگر فرزند شما رفتاری مخرب دارد که در فعالیتهای عادی اجتماعی، علایق، کار در مدرسه یا زندگی خانوادگی اختلال ایجاد می کند، ممکن است نشانه ای از یک مشکل باشد.

 

افسردگی در نوجوانان :

بسیاری از نوجوانان احساس نارضایتی یا بدخلقی می کنند. با این حال ، هنگامی که غم و اندوه بیش از 2 هفته به طول انجامید و یک نوجوان علائم دیگری از بیماری افسردگی را داشته باشد ، در این صورت ممکن است او دچار مشکل شود. با پزشک خود صحبت کنید و بدانید که آیا نوجوان شما ممکن است افسرده باشد. یک روش درمانی مؤثر وجود دارد که با افزایش سن ، به نوجوانان کمک می کند افسردگی درمان شود.

 

منبع:سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

شیرازی‌ها برای صبحانه به جای حلیم و کله پاچه و املت معمولا آش سبزی می‌خورند. آش سبزی شیرازی با عطر و طعم بی‌نظیر هم با گوشت و هم بدون گوشت درست می‌شود و اگر گذرتان به شیراز افتاده باشد حتما در مغازه‌های فروش آش و حلیم حتما چشمتان به دیگ آش سبزی هم خورده است. طرز تهیه بهترین آش سبزی شیرازی با گوشت و بدون گوشت که در روز‌های سرد زمستان حسابی هم می‌چسبد را در این مطلب بخوانید.مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

گوشت سردست گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم

سبزی آش سبزی شامل: تره ۱ کیلوگرم و ترخون خشک ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نخود: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی

عدس: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی

لوبیا سفید: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی

برنج: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پیاز: ۱ عدد

پیاز داغ: به مقدار دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه

حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب‌شان را عوض کنید. قبل از هر چیز حبوبات را بپزید. بهتر است ابتدا نخود و لوبیا را بپزید، چون از عدس دیرتر می‌پزند. سپس در یک ساعت پایانی پخت عدس را هم اضافه کنید. سبزی آش که همان تره است را هم پاک کنید و بشورید و وقتی خشک شد ریز خرد کنید.

در این فاصله گوشت را در یک قابلمه جداگانه با یک عدد پیاز درشت و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. گوشت خوب باید بپزد، چون قرار است آن را له کنیم. برنج را هم جداگانه با مقداری نمک و روغن بپزید تا حدی که شفته شود. سبزی‌های ساطوری خرد شده را جداگانه بپزید و در مقداری روغن تفت دهید تا رنگش عوض و مقداری سرخ شود. برای خوشرنگ‌تر شدن آش می‌توانید مقداری سبزی قورمه سبزی سرخ شده هم به تره در حال سرخ شدن اضافه کنید.

گوشت پخته شده را از قابلمه خارج کنید و استخوان‌هایش را جدا کنید و به صورت جداگانه کاملا با گوشتکوب له کنید، هر چه گوشت را بیشتر له کنید آش کشدارتر می‌شود. سبزی و برنج را به حبوبات پخته شده اضافه کنید. آب گوشت را هم روی آن‌ها بریزید و گوشت را هم اضافه کنید و اجازه دهید آش روی شعله ملایم گاز خوب بپزد و جا بیفتد. پیازداغ را هم به مقدار دلخواه جداگانه درست کنید.

مقداری از پیاز داغ را در آش در حال پخت بریزید. ۱/۳ آش را جدا کنید و خوب بکوبید یا با میکسر میکس کنید و دوباره به آش اضافه کنید، این کار باعث کشدار شدن آش می‌شود. در این مرحله ترخون خشک را هم اضافه کنید. صبر کنید تا آش روی شعله ملایم گاز خوب بپزد و جا بیفتد و به غلظت دلخواه شما برسد. بعد از پخت آش سبزی آن را در ظرف مورد نظر سرو و با پیازداغ تزیین کنید. آش سبزی را معمولا با طعم تند فلفل مزه‌دار می‌کنند. در صورت تمایل روی آش سبزی فلفل سیاه بپاشید.

نکته

طرز تهیه آش سبزی آبادان و آش سبزی کازرونی هم به همین ترتیب است. اگر آش سبزی را بدون گوشت می‌پسندید تمام این مراحل را به جز اضافه کردن گوشت و آب گوشت انجام دهید. این مقدار مواد برای تهیه آش برای ۶ تا ۸ نفر است. اگر می‌خواهید آش سبزی را برای مثلا ۱۰۰ نفر درست کنید مقدار مواد را با توجه به نفرات چند برابر کنید. آش سبزی را مثل سایر انواع آش با کشک هم می‌توانید میل کنید.

منبع:سایت خبری برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 431
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

هر آشپزخانه ای برای بالاتر رفتن سرعت عمل در کار خود نیازمند یکسری از وسایل می باشد که هر چقدر این وسایل پیشرفته تر و امروزی تر باشد کار او راحت تر پیش می رود.

اگرچه تهیه این دستگاه ها ممکن است هزینه بر باشد اما به کیفیتی که به کار شما می بخشد می ارزد . درواقع هزینه ها جبران خواهد شد.

خمیرگیر

تهیه انواع  مختلف نان ها  و یا حتی شیرینی های مختلف در بسیاری از رستوران ها مرسوم می باشد شما برای پختن این خوراکی ها نیاز به تهیه یک خمیر دارید که ورز دادن آن و یکدست شدن خمیر در حجم بالا یک چالش است.

دستگاه خمیرگیر یک وسیله ای است که با آن میتوانید خمیر اولیه را تهیه کنید این وسیله در اندازه های مختلفی درست شده که بسته به حجم خمیری که میخواهید درست کنید میتوانید از آن تهیه کنید.

دستگاه کباب زن

سیخ کردن کباب یکی از فرآیند های زمان گیر است خصوصا وقتی که شما می خواهید در حجم بالا کباب آماده کنید .

دستگاه کباب زن به صورت خودکار توانایی به سیخ کشیدن کباب را دارد که در زمان شما صرفه جویی می شود و میتوانید در مدت کوتاه تعداد سفارش های بیشتری را نحویل مشتری دهید .

این دستگاه مانند یک آشپزحرفه ای عمل میکند یعنی کباب هرگز از روی سیخ نخواهد ریخت و یک کباب با ظاهر زیبا به شما تحویل میدهد.

دستگاه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی را میتوان به عنوان یک میان وعده یا غذا در نظر گرفته . ماده اصلی برای تهیه این غذا ذرت است که با انواع ادویه های مختلف و سس و دیگر سبزیجات مزه دار می شود.

مثل تمامی فست فودها این غذا نیز طرفدار بسیار زیادی دارد و تهیه این غذا میتواند سودمند باشد .

اگر در سرتان فکر پختن این غذا را دارید باید بدانید که دستگاه ذرت مکزیکی وسیله ای است که با آن میتوانید این غذا را تهیه کنید.

این وسیله ذرت هارا به آرامی می پزد و آن را همیشه گرم نگه میدارد.

دستگاه سبزی خرد کن

وجود سبزی در بسیاری از غذاهای ایرانی رایج است پس سبزی خرد شده در حجم بالا برای یک رستوران ایرانی ضروری است .

خرد کردن سبزی با دست یا روش های قدیمی بسیار سخت و زمان بر و میتوان گفت که نشدنی است. دستگاه سبزی خرد کن میتواند چندین کیلو از سبزی را به راحتی و در عرض کمتر از چند دقیقه برای شما خرد کند .

از طرفی فروش انواع سبزی خرد شده نیز میتوانید یک شغل پردرآمد باشد .

ترولی

ترولی وسیله ای است برای تمامی رستوران های شیک که علاوه بر کیفیت غذا به ظاهر زیبا نیز توجه میکنند.

با این وسیله میتوانید انواع نوشیدنی و یا ظروف غذا را از آشپزخانه به سالن غذا خوری بیاورید که در عین راحتی کار و آوردن همزمان چندین غذا ظاهر کار شما نیز زیبا به نظر میرسد .

این وسیله در تعداد طبقات متنوعی ساخته شده هم چنین جنس آن نیز میتواند با یکدیگر مختلف باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

در پی تشخیص ابتلای یک نوزاد چینی به کروناویروس جدید تنها ۳۰ ساعت پس از تولد، این نگرانی در پزشکان ایجاد شده که مادران باردار مبتلا به این ویروس بتوانند بیماری را به نوزادان خود منتقل کنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، یک مادر مبتلا به کروناویروس جدید نوزاد خود را در بیمارستان کودکان ووهان در استان هوبی به دنیا آورد. پزشکان ۳۰ ساعت بعد از تولد این نوزاد با انجام آزمایش‌های مربوطه اعلام کردند این نوزاد نیز به این ویروس مبتلا است.

به گفته پزشکان، این نوزاد از علائم حیاتی پایدار برخوردار بوده و تب و سرفه ندارد اما آزمایش‌ها ابتلای او به کروناویروس جدید را تایید کرده است. هم‌چنین عکسبرداری از قفسه سینه این کودک با اشعه X علائم عفونت را در سینه‌اش نشان داده است.

ابتلای این نوزاد به کروناویروس جدید این نظریه را ایجاد کرده است که ممکن است یکی از مسیرهای احتمالی انتقال این ویروس از مادر مبتلای باردار به نوزاد باشد.

این بیمارستان هم‌چنین اطلاعاتی را فاش کرده که نشان می‌دهد در تاریخ ۱۳ ژانویه یک نوزاد سالم به دنیا آمده است. چند روز بعد آزمایش‌ها نشان داد پرستار و مادر این نوزاد به کروناویروس جدید مبتلا هستند و علائم در این نوزاد در تاریخ ۲۹ ژانویه شروع به بروز یافتن کرد.

اگر چه چگونگی ابتلای این نوزاد نیز به کروناویروس جدید هنوز مشخص نشده است اما این خبر نشان می‌دهد که نوزادان نیز امکان ابتلا به این ویروس جدید را دارند.

با این حال پزشکان اعلام کرده‌اند که هیچ یک از نوزادان آلوده به این ویروس در وضعیت بحرانی قرار ندارند.

بنا بر گزارش خبرگزاری اسکای‌نیوز، سنگاپور نیز تأیید کرده است که یک نوزاد شش ماهه در بین ۲۸ مورد ویروس تایید شده در این کشور است. به گفته مقامات این کشور پدر و مادر این نوزاد نیز به کروناویروس جدید مبتلا هستند.

افزایش شمار قربانیان مبتلایان به کروناویروس جدید

تاکنون ۵۶۳ نفر در اثر ابتلا به این ویروس جدید جان خود را از دست داده‌اند که یک مورد در هنگ‌کنگ و یک مورد دیگر در فیلیپین بوده و باقی موارد همگی در چین رخ داده است. تاکنون ۲۵ کشور از تایید موارد ابتلا به کروناویروس جدید در کشورهای خود خبر داده‌اند.

کمیسیون بهداشت ملی چین امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته تا نیمه شب ۷۳ نفر مبتلا به کروناویروس جدید جان باخته‌اند که رکورد جدیدی محسوب می‌شود.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرده در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین جهش در موارد ابتلا از زمان شروع این بیماری همه‌گیر مشاهده شده است. بر اساس آخرین آمار منتشر شده در اوایل امروز (پنج‌شنبه) تعداد موارد تأیید شده در چین با ۳۶۹۴ مورد افزایش به ۲۸ هزار و ۱۸ مورد رسیده است.

منبع:خبرگزاری تابناک



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

سوسیس بندری از جمله غذا‌های ساده و سریع نونی و بسیار پرطرفدار است که معمولا افراد آن را از بیرون از منزل به صورت ساندویچ تهیه می‌کنند. ساندویچ سوسیس بندری با اصالت جنوبی معمولا ساندویچی تند و تیز است و برای درست کردن آن لازم است حتما فوت و فن و ادویه‌های مخصوص آن را در اختیار داشته باشید. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید در کشور‌هایی مثل ایتالیا هم سوسیس بندری یک غذای پرطرفدار است و با نام خوراک سوسیس و فلفل مشهور است. طرز تهیه اصلی سوسیس بندری به روش خانگی و به سبک رستوران و ساندویچی‌های مشهور را بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر

پیاز بزرگ: ۴ عدد یا بیشتر

سوسیس آلمانی یا کوکتل: ۸ عدد (اگر کوکتل استفاده می‌کنید ۱۰ یا ۱۲ عدد)

نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه

رب: ۴ قاشق غذاخوری یا بیشتر

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

روغن مایع: به مقدار لازم

آب جوشیده ولرم: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه

طرز پخت سوسیس بندری واقعا ساده است. ابتدا پیاز‌ها را خلالی و یکدست خرد کنید که موقع سرخ کردن نسوزند. وقتی پیاز‌ها سبک و سرخ شدند رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات را اضافه کنید تا طلایی شوند و طعم خامی آن‌ها گرفته شود. مراقب باشید رب و ادویه‌ها نسوزند. وقتی روغن به رنگ نارنجی درآمد شعله گاز را خاموش کنید. حالا سوسیس‌های به صورت اُریب یا حلقه‌ای خرد شده را جداگانه سرخ کنید.

می‌توانید برای درست کردن این غذا از سوسیس خانگی استفاده کنید. طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در اینجا بخوانید. وقتی سوسیس‌ها کمی سرخ شدند (سوسیس برای خوراک سوسیس بندری نباید خیلی سرخ شود، یک تفت ساده کافی است چوت باید نرم باشد) به سس آماده شده با رب و پیاز و ادویه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب جوشیده ولرم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز سوسیس بندری خوب جا بیفتد.

فوت و فن طرز تهیه اصلی سوسیس بندری

اگر طعم سیب زمینی را در سوسیس بندری می‌پسندید سیب زمینی‌ها را حبه قندی خرد و جداگانه سرخ کنید و همراه با سوسیس‌های سرخ شده به سس اضافه کنید و اجازه دهید سوسیس بندری خوب جا بیفتد. اگر هم سوسیس بندری بدون سیب زمینی دوست دارید به همین روش گفته شده در طرز تهیه عمل کنید.

طرز تهیه اصلی سوسیس بندری خانگی مجلسی به سبک رستورانی به همین ترتیبی است که گفته شد. اما اگر طعم قارچ و پنیر پیتزا را هم می‌پسندید قارچ‌ها را جداگانه تفت دهید و همراه با سوسیس سرخ شده به سس اضافه کنید. پنیر پیتزا را هم در مرحله درست کردن ساندویچ و در حالی که مایه سوسیس بندری داغ است روی محتویات ساندویچ بریزید تا آب شود. این طرز تهیه سوسیس بندری با قارچ و پنیر پیتزا است.

اگر می‌خواهید ساندویچ سوسیس بندری را مثل بیرون درست کنید یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز را هم خیلی ریز یا در صورت دلخواه به صورت خلالی خرد کنید و در مرحله تفت دادن پیاز‌ها و وقتی پیاز‌ها تا حدودی سرخ شدند به آن اضافه کنید.

برای ادویه سوسیس بندری یک قاشق چایخوری ادویه کاری هم می‌توانید به ادویه این غذا اضافه کنید.

سوسیس بندری اصلی تند و تیز است. اما میزان تندی سوسیس بندری به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

هر چه مقدار پیاز سرخ شده در سوسیس بندری بیشتر باشد طعم آن لذیذتر می‌شود.

منبع:سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

امروزه به دلیل سبک زندگی شلوغ ، فرصتی برای پختن غذا وجود ندارد به همین سبب تقاضا برای غذاهای آماده چه فست فودی و چه غذاهای ایرانی بسیار بالا رفته . شما با کمی هوشمندی و کیفیت میتوانید یک رستوران راه اندازی کنید و از آن کسب درآمد کنید

فقط این نکته را به یاد داشته باشید که برای جذب مشتری باید فاکتورهایی را رعایت کنید که چندان دشوار نیست.

فر ساندیچ هفت کاره

قطعا در منوی یک رستوران فست فودی انواع و اقسام ساندویچ ها وجود دارد . خانواده ی ساندویچ ها فقط به سوسیس و کالباس تعلق ندارد انواع ساندویچ های ایرانی مانند جگر و زبان و یا کتلت وجود دارد که پرطرفدار است .

شما برای درست کردن انواع ساندویچ ها آن هم در مدت زمان کوتاه نیاز به یک فر ساندویچ هفت کاره دارید این وسیله در عین کم جا بودن برای شما فرصت تهیه کردن انواع ساندویچ ها را فراهم میکند زیرا هر قسمت از آن برای درست کردن یک نوع ساندویج تعبیه شده.

هود صنعتی

از طعم و کیفیت غذا گذشته یک عامل بسیار مهم وجود دارد که میتواند در کار شما بسیار تاثیر گذار باشد آن هم نظافت رستوران است . وجود بو و بخارات غذاهای مختلف کیفیت آشپزخانه شما را پایین می آورد و مهم تر از آن باعث آزار دیدن کارکنان رستوران می شود.

هود صنعتی وسیله ای است که باید در هر آشپزخانه ای وجود داشته باشد این وسیله از آلوده شدن آشپزخانه ی شما جلوگیری کرده و

تا حد زیادی نظافت وکیفیت آشپزخانه شما را بالا می برد.

دستگاه مرغ سوخاری

سوخاری کردن یکی از روش های طبخ انواع گوشت می باشد حتی در گاهی از موارد میتوان سبزیجات را نیز سوخاری کرد.

دستگاه مرغ سوخاری وسیله ای است که با آن میتوانید این روش پخت را تجربه کنید . این دستگاه متواند حجم بالایی از مرغ را برای شما آماده کند.

با سبد هایی که برای این دستگاه ساخته شده میتوانید روغن اضافی غذا را نیز بگیرید که همین امر به سالم بودن غذای شما کمک زیادی خواهد کرد.

دستگاه آسیاب کن

دستگاه آسیاب کن ابزاری است برای آسیاب کردن انواع ادویه . وجود ادویه در غذا بسیار ضروری است این ادویه ها هستند که به غذا طعم و مزه میدهند و از همه ی این ها گذشته نمیتوان از خواص ادویه صرف نظر کرد پس میتوان آن را جزو مواد خوراکی سودمند به حساب آورد.

چرخ گوشت صنعتی کوچک

چرخ گوشت صنعتی کوچک میتواند برای محیط های کوچک مناسب باشد . شاید با خودتان فکر کنید که این دستگاه از کارایی زیادی برخوردار نخواهد بود اما باید بدانید که میتواند حجم زیادی از گوشت را چرخ کند و این وسیله از تیغه ی بسیار محکمی برخوردار است.



:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

کله پاچه یا به قول جوان‌تر‌ها کلپچ یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذا‌های ایرانی، منطقه خاورمیانه و جنوب قفقاز است. خوردن بناگوش و چشم و زبان کله پاچه انگار صبح و ظهر و شب نمی‌شناسد. این غذای چرب و لذیذ ایرانی آنقدر پرطرفدار است که حتی در صورت دسترسی نداشتن به کله پاچه تازه، کنسرو کله پاچه هم برای عاشقان سینه چاک آن گزینه‌ای قابل قبول است.

قیمت کله پاچه به عنوان یک غذای گوشتی تقریبا بالاست، اما شما به راحتی می‌توانید کله پاچه خانگی به روش مغازه‌ای و طباخی را در خانه با قیمت پایین‌تر تهیه کنید. طریقه پخت کله پاچه در برخی شهر‌های متفاوت است. طرز تهیه کله پاچه خانگی به روش طباخی و طریقه پاک کردن کله پاچه، نحوه تشخیص کلا پاچه گوسفند از بز، مضرات کله پاچه و اطلاعاتی در مورد خوردن کله پاچه در سه ماهه اول بارداری و جزییات بیشتری در مورد این غذای نونی خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم

کله پاچه گوسفند: ۱ دست (هر دست کله پاچه شامل یک کله و چهار پاچه است)

پیاز: ۵ عدد متوسط

سیر: ۵ حبه

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

ادویه کله پاچه: برگ بو یک یا دو عدد و پودر پیاز

آب: به مقدار لازم


طرز تهیه

نکته مهم ابتدا خرید درست و اصولی کله پاچه است. در هنگام خرید کله پاچه برای تشخیص کله پاچه بز از گوسفند به این نکته مهم دقت کنید. برای این کار به کناره‌های چشم کله نگاه کنید. اگر کنار هر دو چشم حفره وجود داشت این کله گوسفند است.

کله پاچه را حتی اگر تمیز باشد باید باز هم آن را پاک کنید. روش پاک کردن کله پاچه هم به این ترتیب است، ابتدا اجزای مختلف کله پاچه را روی شعله ملایم گاز کباب کنید تا مو‌ها و کرک‌های روی و زیر پوست کز بخورند و روی پوست کمی برشته شود. حالا کله پاچه را در یک قابلمه بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب بگذارید و بشورید. آنقدر آب کله پاچه را در آب قرار دهید و آبش را عوض کنید تا آب صاف و زلال شود. مجرای بینی و گوش و زبان را زیر آب بگیرید و خوب بشورید. دندان‌ها را هم با یک مسواک پاکیزه و آب تمیز کنید. وقتی از پاک شدن کله پاچه کاملا مطمئن شدید برای پخت آن دست به کار شوید.

بهتر است کله را از کنار زبان از قسمت لپ با چاقو ببرید و از دو طرف بکشید تا نصف شود و بهتر پخته شود. حالا در یک قابلمه مناسب پیاز‌های دو نیم شده، حبه‌های سیر، کله و پاچه، فلفل و زردچوبه، برگ بو یک یا دو عدد و پودر پیاز به مقدار لازم را بریزید. روی این مواد آب بریزید و مقدار آب هم باید به حدی باشد که روی کله پاچه را کاملا بپوشاند. شعله گاز را ابتدا زیاد کنید تا آب جوش بیاید و سپس شعله گاز را کم کنید تا کله پاچه به مدت ۵ الی ۶ ساعت روی شعله ملایم گاز کم کم بپزد. در ۳۰ دقیقه انتهایی پخت نمک را اضافه کنید. موقع سرو کله پاچه روی آن به مقدار دلخواه پودر دارچین و آبلیمو یا آب نارنج بریزید.

منبع:سایت خبری برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 بهمن 1398 | نظرات ()