نوشته شده توسط : آوا امینی

شروع هر کاری در ابتدا دشوار است اما با گذر زمان و یاد گرفتن راه و چاه در هر کاری ، شما میتوانید به راحتی مشغول شوید . برای مثال راه اندازی یک رستوران صنعتی در ابتدا ممکن است کمی دشوار باشد شما نمیدانید که باید چقدر غذا بپزید تا غذا کم یا زیاد نباشد . اما بعد از گذشت زمان و جذب مشتری شما به راحتی میتوانید کار را انجام دهید .

فر دیزی 40 نفره

دیزی یکی از غذاهای بسیار مقوی  و محبوب ایرانی است کمتر کسی وجود دارد که این غذا را دوست نداشته باشد و حاضر به خوردن آن  نباشد . حتی بسیاری از توریست هایی که به ایران سفر می کنند این غذا را سفارش می دهند.

برای پختن یک دیزی مرغوب علاوه بر داشتن ظروف دیزی ، به یک فر دیزی 40 نفره نیازمند هستید . این وسیله در ظرفیت های مختلفی وجود دارد که شما میتوانید بر اساس تعداد مشتریان خود از این دستگاه سفارش دهید.

خرید تجهیزات تالار پذیرایی

اگر میخواهید یک تالار پذیرایی افتتاح کنید ، باید خرید تجهیزات تالار پذیرایی را در اولویت هدف خود قرار دهید.

این تجهیزات شامل تمامی مواردی است که شما چه در آشپزخانه  و چه در سالن به آن نیازمند هستید می شود.اصلی ترین رکن یک مهمانی علاوه بر منظم بودن ظاهر سالن و غیره خوب بودن طعم غذا و کیفیت آن است. شما برای اینکه یک کار پر رونق داشته باشید باید توجه بالایی به قسمت آشپزخانه تالار پذیرایی خود داشته باشید.

خرید تجهیزات فست فود

فست فود ها امروزه به دلیل طعم بسیار خوبی که دارند بسیار مورد استقبال و درخواست قرار گرفته اند هم چنین یکی دیگر از عواملی که موجب محبوبیت این غذا شده پخت سریع آن است . پس راه اندازی یک فست فودی میتواند شغل مناسبی باشد.

خرید تجهیزات فست فود جزو سخت ترین و مهم ترین مراحل برای راه اندازی یک فست فودی است زیرا تجهیزات مناسب در کار شما تاثیر مستقیم خواهد داشت . این تجهیزات شامل تمامی وسایل و ابزارآلاتی می باشد که شما از آن ها برای پخت انواع غذاهای فست فودی استفاده میکنید.

تجهیزات سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس بخش بسیار مهمی در یک آشپزخانه صنعتی است زیرا تمام مشتریان به طور مستقیم با آن سرو کار دارند از این رو نظافت این بخش و ظاهر آن بسیار دارای اهمیت می باشد . دادن حق انتخاب به مشتری ، یعنی اینکه مشتری هر مقدار از غذایی که میخواهد را انتخاب کند یک امتیاز مثبت برای یک رستوران می باشد.

تجهیزات رستورانی

تجهیزات رستورانی به طور کلی به مواردی گفته می شود که شما به وسیله ی آن یک غذا را آماده میکنید از انواع ظروف و قابلمه گرفته تا انواع اجاق گاز ها. بدون وجود این موارد یک آشپزخانه معنی پیدا نمیکند.از آن جایی که این عوامل رکن اصلی یک آشپزخانه است ، انتخاب صحیح و هوشمندانه این وسایل نیز تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت غذایی که میپزید میگذارد.

 



:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف سس مایونز باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها در بدن انسان مانند سرطان می‌شود و می‌تواند سیستم ایمنی را ناتوان کند.

  خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره سس مایونز گفت: سس های مایونز مخصوصا آنهایی که تجارتی یا صنعتی هستند معمولا با چربی ناسالم درست شده و ارزش افزوده بسیار کمی دارند.

 او افزود: توصیه بنده به افراد استفاده از سس های خانگی است چرا که سس های کارخانه ای یا صنعتی دارای روغن گیاهی بوده و مقدار بسیار زیادی از امگا ۶ را برای بدن تامین می کنند.

 این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به امگا 6 موجود در روغن های گیاهی اظهار کرد: نسبت امگا۶ موجود در سس های صنعتی به نسبت امگا ۳ بسیار زیاد است و می تواند مقاومت بدن انسان را در مقابل بیماری های التهابی کاهش دهد.

 روغن گیاهی موجود در سس مایونز باعث بروز کدام بیماری ها می شود؟

رحمانی درباره روغن گیاهی موجود در سس های مایونز گفت: سس های مایونز به علت اینکه حاوی مقدار بسیار زیادی روغن گیاهی هستند می توانند باعث تشدید بیماری های گوناگونی مانند بیماری های قلبی_ عروقی، بعضی سرطان ها بیماری های خود ایمنی، دیابت نوع ۲ و پوکی استخوان در افراد شوند و اینگونه افراد بهتر است از مصرف سس های مایونز خانگی و کارخانه ای پرهیز کنند.

 این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: روغن های گیاهی در برنامه غذایی روزانه افراد هم مورد استفاده قرار می گیرد و متاسفانه این روغن ها به قدری مضر هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن را از همه جهات کم توان کرده و افراد را با مشکلات جدی رو به رو سازند.

 رحمانی درباره نوع روغن انتخابی برای پخت و پز گفت: روغن زیتون از آنجایی که امگا 3 بیشتری نسبت به بقیه روغن ها دارد اما حاوی مقدار زیادی هم امگا 6 است و بهتر است افراد در مصرف این روغن حد تعادل خود را رعایت کنند.

 این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به شکر موجود در سس های مایونز اظهار کرد: در یک قاشق غذا خوری سس های کم چرب یا معمولی یک گرم شکر و در سس های پر چرب بیش از 4 گرم شکر (یعنی معادل یک قاشق چای خوری) وجود دارد. بنابراین؛ افرادی که به فکر سلامتی خود هستند نباید از این ماده غذایی خطرناک و مضر استفاده کنند.

 رحمانی درباره مواد نگهدارنده موجود در سس های مایونز گفت: کارخانه ها نگهدارنده های موجود در سس های مایونز را به علت عمر طولانی و جلوگیری از خراب شدن به آنها اضافه می کنند و مصرف زیاد آنها باعث بروز حالت تهوع، سردرد و زخم های عفونی می شود.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مواد جایگزینی به جای مصرف سس مایونز گفت: بهترین جایگزین برای سس های مایونز استفاده از مواد غذایی سالم و کم کالری مانند ماست، لیموی تازه، نارنج تازه و مقدار بسیار کمی روغن زیتون همراه با مصرف سالاد است.

رحمانی درباره مضرات سس های مایونز بر جنین گفت: مصرف سس های مایونز به مراتب بر گروه های حساس و آسیب پذیر مانند خانم های باردار، شیرده یا جنین تاثیر منفی گذاشته و باعث کاهش دریافت مواد مغذی سالم و انرژی زا در آنها می شود.

منبع: سایت انتخاب



:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.

 

و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس آن را خارج کنید و وسط کیک خامه بمالید می توانید فیلینگ موز یا گیلاس قرار بدهید و آن را رول کنید و روی آن را با خامه یا شکلات، پودر قند، پودر کاکائو و هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید. سپس داخل یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

کیک را خوب له کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودش را بگیرد.

 

شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده کردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در آخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید. اضافه کردن کره اختیاری است.

 

اگر باز هم کیکتان احتیاج به شیر دارد کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید (باید مراقب باشید شیر را در حدی اضافه کنید که کیک تان حالت خمیری نگیرد) بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتان است و باید خودتان تشخیص بدهید.

 

دو لایه سلفون را داخل سینی پهن کنید کیک را روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست کنید.

 

خامه قنادی را روی کیک بکشید و با کمک سلفون رول کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید که خودش را بگیرد.

 

بعد از چند ساعت رولت را از یخچال بیرون بیاورید و با سس شکلات تزئین کنید. (شکلات را بنماری کنید و به آن خامه یا شیر اصافه کنید و روی حرارت قرار بدهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید) و باز داخل یخچال قرار بدهید و بعد از اینکه خوب منسجم شد آن را برش بزنید.

اگر می خواهید رولتی که در منزل تان درست می کنید مانند رولت های آماده شود کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

 زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد. هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایه ای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.

 آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
قبل از اندازه گیری همه ی مواد خشک را با هم 3 بار الک کنید.


سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک می شود.

 مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.
نگذارید کیک به مدت طولانی روی سینی مشبک بماند و خنک شود، زیرا این امر باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
در صورت چسبیدن کاغذ روغنی به پشت کیک، کاغذ را با آب کمی خیس کنید تا به راحتی جدا شود.

اگر لبه های کیک رولت خشک شد، لبه های خشک را که نازک تر است را ببرید تا راحت تر لوله شود.
پس از کمی چرب کردن کاغذ روغنی، آن را به کمی آرد آغشته کنید تا کیک نچسبد.

منبع: سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

در هر حرفه ای شما نیازمند یکسری وسایل و ابزار آلات هستید این وسایل به کار شما سرعت می بخشند. اگر شما در انتخاب این وسایل ناشیانه عمل کنید هر چه قدر هم که خودتان حرفه ای باشید باز در کارتان با شکست مواجه خواهید شد . برای مثال شما یک آشپز حرفه ای هستید اما گاز یا فری که میخواهید با آن غذا را طبخ کنید مناسب نیست در نتیجه چیزی جز سوختن غذا یا خام مانمدن آن برای شما نمی ماند.

خمیر گیر 8 کیلویی

همان طور که پیدا است خمیر گیر 8 کیلویی به نسبت دیگر خمیر گیر ها ظرفیت بسیار کمتری دارد و این امر سبب شده شما بتوانید از این وسیله در محیط های  آشپزخانه های کوچک و یا حتی منازل از این وسیله استفاده کنید .

پختن نان و شیرینی همواره به یک خمیر گیر نیاز دارد . این دستگاه کار شما را برای آماده سازی انواع خمیر ها راحت تر کرده و شما میتوانید در زمان کمتری انواع نان و کیک و شیرینی را آماده سازی کنید.

دستگاه آب گوجه گیری

گوجه فرنگی همواره به عنوان یکی از چاشنی ها در انواع غذاها چه ایرانی و چه خارجی مورد استفاده است . حال اشکال استفاده از گوجه فرنگی با یکدیگر فرق میکند میتواند به صورت رب باشد یا آب گوجه.

دستگاه آب گوجه گیری ابزاری است به منظور آماده سازی این چاشنی برای انواع کباب ها و خورشت های ایرانی .

شما میتوانید مقدار بالایی از گوجه فرنگی را با این دستگاه آماده سازی کنید.

فر دیزی پزی 32 تایی

دیزی یک غذای محبوب و اصیل ایرانی است که بسیار لذیذ و دارای ارزش غذایی بالا است.  اگر تازه تصمیم گرفته اید که یک رستوران تاسیس کنید و دیزی را در منوی خود قرار داده اید بهتر است از فر دیزی پزی 32 تایی استفاده کنید .

این وسیله ظرفیت کمتری دارد و برای تازه کاران مناسب تر است.

حواستان باشد که فوت و فن های دیزی را خوب رعایت کنید تا بتوانید یک دیزی با طعم اصیل ارائه دهید.

فر دیزی پز 80 تایی

اگر شما یک دیزی پزی پر مشتری دارید و هر روزه باید حجم بالایی از دیزی را آماده کنید ، به شما پیشنهاد می شود از فر دیزی پز 80 تایی استفاده کنید زیرا این وسیله ظرفیت بالاتری خواهد داشت و شما میتوانید سریع تر جواب گوی مشتریان باشید .

این وسیله در هر مدلی که باشد قابلیت تمیز کردن دارد و ظاهر زیبای آن سبب نا متعادل شدن آشپزخانه ی شما نخواهد شد.

فر دیزی 64 تایی

تنوع در ظرفیت های فر دیزی پزی سبب شده که شما بتوانید یک انتخاب هوشمندانه داشته باشید .فر دیزی 64 تایی نیز یکی دیگر از انواع فر دیزی است شما با توجه به تعداد مشتریان ، فضای آشپزخانه و دیگر غذاهایی که ارائه میدهید حق انتخاب دارید.

اگر تنها غذایی که ارائه میدهید دیزی است بهتر است از فر با ظرفیت بالاتری استفاده کنید اما اگر علاوه بر دیزی غذاهای دیگری نیزطبخ میکنید بهتر است از فر با ظرفیت کمتر کمک بگیرید.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه‌ترین نوع دلمه می‌باشد، این غذا را می‌توان در دسته پیش غذا‌ها و یا فینگرفود‌ها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می‌شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطان‌ها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماری‌هایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوان‌ها اثر گذار می‌باشد. قارچ‌ها در انواع پلو‌ها و خورش‌ها توسط افراد به مصرف می‌رسند.

مناسب‌ترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن می‌توان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچ‌های متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچ‌های خوراکی است و با قارچ‌های سمی و مضر که باید از آن‌ها اجتناب کرد، تفاوت دارد.

مواد لازم

قارچ: نیم کیلوگرم

سینه مرغ: ۱ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

موادلازم برای سس:

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

شیر: ۱ پیمانه

کره: ۵۰ گرم

مراحل پخت

۱. ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.

۲. سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.

۳. بعد از تفت مواد ادویه‌های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.

۴. چند دقیقه بعد فلفل دلمه‌ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.

۵. در این بخش قارچ‌های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.

۶. برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.

۷. سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.

۸. پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۹. پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.

۱۰. سپس داخل قارچ‌های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهیه شده و بعد پنیر موزارلا بریزید.

۱۱. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۱۲. قارچ‌ها را داخل سینی فر بگذارید.

۱۳. ۲۰ دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزد.

۱۴. دلمه‌ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

منبع:سایت برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

رئیس پانزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ایران، با بیان اینکه تغذیه سالم باعث تکامل مغز کودک می‌شود، گفت: چاقی و اضافه‌وزن مادران، می‌تواند باعث بروز سندرم متابولیک و چاقی در کودک شود!

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر علی اکبر سیاری، رئیس پانزدهمین کنگره کودکان و نوجوانان ایران، با بیان اینکه تکامل مغز، مهم‌ترین بخش سلامتی کودک است، اظهار کرد: هنگام تولد، 100 تریلیون سلول عصبی وجود دارد که هر سلول، 1000 سیناپس دارد و توانمندی بالقوه مغز، مرتبط با این سیناپس‌ها است.

وی افزود: تغذیه سالم، به‌خصوص در سه سال اول زندگی، نقش بسیار مهمی در تکامل مغزی کودک دارد، به‌طوری که اگر تغذیه مناسب وجود نداشته باشد، بسیاری از این سیناپس‌های عصبی از بین می‌روند.

سیاری با بیان اینکه کودکان دچار سوء تغذیه تعداد سیناپس‌های کمتری نسبت به کودکان سالم دارند، هشدار داد: میزان ید، آهن و ویتامین‌های غذای کودک، می‌تواند بر بهره هوشی او اثر بگذارد.

وی با هشدار نسبت به افزایش شیوع چاقی و اضافه‌وزن در جهان، خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، اگر روند کنونی تا سال 2025 ادامه پیدا کند، حدود 11 درصد کودکان زیر پنج سال، دچار اضافه‌وزن و چاقی خواهند شد.

رئیس پانزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ایران هشدار داد: مطالعات نشان داده است که چاقی و اضافه‌وزن مادران، می‌تواند باعث بروز سندرم متابولیک و چاقی در کودک شود! 

وی با اشاره به تاثیر عوامل ژنتیکی در ابتلا به چاقی، تصریح کرد: تاکنون 300 ژن به‌عنوان ژن‌های دخیل در چاقی شناخته شده‌اند؛ بنابراین یکی از عوامل چاقی، ژنتیک است‌.

سیاری افزود: سایر عوامل چاقی و اضافه‌وزن، شامل مصرف برخی داروها، رژیم غذایی ناسالم، کم‌تحرکی، ساعت خواب و مشکلات روحی است.

وی با بیان اینکه 76 درصد علت مرگ در جهان، NCD (بیماری‌های غیرواگیر) است، یادآور شد: دیابت، سندرم متابولیک، پوکی استخوان، افسردگی، مشکلات قلبی، نقرس، بی‌اختیاری ادرار  از عوارض چاقی و عواملی برای کاهش کیفیت زندگی فرد و افزایش مرگ‌و‌میر هستند.

ضرورتافزایش آگاهی جامعه نسبت به تغذیه کودکان

دکتر غلامرضا خاتمی، عضو کمیته علمی پانزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ایران، با تاکید بر اهمیت توجه به تغذیه سالم در 1000 روز اول زندگی، اظهار کرد: به‌علت گستردگی مواد غذایی، اگر عناصر غذایی مختلف، با کیفیت و حجم کافی به بدن کودک نرسند، مشکلات جدی ایجاد می‌شود‌.

وی سخنان خود را با ارائه مثالی ادامه و هشدار داد: کمبود آهن باعث کاهش یادگیری و مشکل در انجام تکالیف مدرسه در کودکان می‌شود؛ در صورت کمبود کلسیم، پوکی استخوان در آینده ظاهر می‌شود و اگر میزان پروتئین غذای کودک به میزان کافی نباشد، سوء تغذیه رخ می‌دهد.

وی با انتقاد نسبت به پایین بودن آگاهی جامعه نسبت به مسائل تغذیه‌ای، تصریح کرد: با وجود برگزاری جلسات متعدد درباره تغذیه کودکان، هنوز شاهد اشتباهات متعدد در تغذیه کودکان جامعه خود هستیم، بنابراین امیدواریم با ادامه فعالیت‌های علمی و همکاری متخصصین تغذیه و پزشکان، آگاهی جامعه را نسبت به مسائل تغذیه‌ای افزایش دهیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم



:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

نان و شیرینی و بسیاری از خوراک های ایرانی و فرنگی برای طبخ شدن نیاز به آماده کردن خمیر دارد. خمیرها انواع مختلفی دارند که این تفاوت به علت کم و یا زیاد شدن برخی از موارد در آن است .

تهیه خمیر در تمامی شیرینی فروشی ها و در بسیاری از رستوران ها رایج است.

خمیر گیر 15 کیلویی

خمیر گیر 15 کیلویی برای آماده سازی انواع خمیرها در خانه میتواند مناسب باشد زیرا حجم آن به نسبت دیگر محصولات کمتر است.

هم چنین اگر شما یک شیرینی فروشی کوچک و یا یک رستوران تازه تاسیس دارید این محصول برای شما مناسب خواهد بود. همان طور که از نام این دستگاه پیدا است به علت حجم کمی که دارد فضای کمتری را نیز اشغال خواهد کرد.

خمیر گیر 30 کیلویی

در بسیاری از رستوران های فست فودی خصوصا رستوران هایی که انواع  پیتزاها در منوی آن ها وجود دارد ، تهیه یک خمیر گیر با ظرفیت مناسب حائز اهمیت است.

تهیه یک خمیر نرم و لطیف پیتزا میتواند تاثیر بسیار زیادی در طعم غذا داشته باشد .در رستوران هایی که کیفیت غذا برایشان مهم است ، نان ساندویچ ها و برگر ها را نیز خودشان طبخ میکنند .برای آماده سازی تمامی این موارد شما نیازمند یک خمیر گیر 30 کیلویی می باشید .

خمیر گیر 20 کیلویی

برخی از شیرینی ها هستند که باید همیشه به صورت تازه خورده شود بنابراین تهیه آن ها در حجم بالا یک چالش محسوب می شود زیرا اگر تمامی آن فروش نرود شما با ضرر مواجه می شوید.

خمیر گیر 20 کیلویی برای تهیه خمیر با حجم کم بسیار مناسب بوده و شما میتوانید هر بار خمیر تازه تهیه کنید.

خمیر گیر 120 کیلویی

نانوایی ها جز آن دسته از مکان هایی هستند که نیاز دارند حجم بالایی از خمیر نان را به صورت یکجا تهیه کنند . پس به یک خمیر گیر با حجم بالا نیازمند هستند. خمیر گیر 120 کیلویی با ظرفیت بالایی که دارد ، به شما این امکان را میدهد که در حجم بالا خمیرهای مختلف مانند نان و شیرینی را تهیه کنید .

خمیر گیر 60 کیلویی

خمیر گیر 60کیلویی به نسبت دیگر ظرفیت های خمیر گیر ها یک حد متوسطی دارد . تنواع در انواع ظرفیت ها این امکان را به خریدار میدهد که حق انتخاب داشته باشد . هم چنین نزدیک بودن این ظرفیت ها به هم و اندک اختلاف میان آن ها کار را بسیار آسان تر کرده . شما میتوانید با یک انتخاب هوشمندانه نیاز خود را در این زمینه بر طرف کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

طرز تهیه مربای هویج :
برای طرز تهیه ی مربای هویج، هويج را از شب قبل رنده كنيد و در يک قابلمه ی لعابى بریزید و داخل آن هل را بریزید و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را بگذارید و آهسته قابلمه را كنار بگذارید تا زمانی که بخواهید مربا هویج را بپزید.

بعد از حدود 12 ساعت بعد درب قابلمه را بگذارید و آن را روى حرارت خیلی ملايم بگذارید و اجازه دهيد شكر آرام آرام ذوب شود و هويج از زير آرام آرام بپزد كه حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، می توانيد از شعله پخش كن استفاده کنید (شكر را هم نزنيد) در اين روش پخت مرباهویج آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد.

در آخر كه مربا قل هاى ريز زد آب ليمو و يا جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين، زعفران، گلاب، جوز هندى و وانيل ( 1/4 قاشق چاىخورى فلفل قرمز در صورت تمايل، نگران نباشيد مرباى شما تند نخواهد شد) را بریزید و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند اما درب آن را نگذارید و روى قابلمه يک دستمال بزرگ و سنگين مانند حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند، و بعد از اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و كوچک بریزید و در يخچال قرار بدهيد، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را از مربا جدا نكنيد. برای طرز تهیه مربا هویج، ابتدا هویج رنده شده را با آب شکر مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی گاز قرار بدهید و اجازه بدهید به قوام بیاید، سپس پوست پرتقال و هل را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تقریبا زمان پخت 2 ساعت طول می کشد زمانی که مربای هویج شما غلظت پیدا کرد نه زیاد سفت و نه زیاد شل باشد، اگر زیاد سفت شود مربا شکرک می زند و اگر شل باشد کپک می زند، پس حواستان باشد به غلظت متعادل رسید خاموش کنید.

 

و در آخر یک قاشق آبلیمو بریزید و زمانی که خنک شد آن را درون شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. 

 

می توانيد از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هويج استفاده كنيد (به اندازه ی 1/2 پیمانه ) و يا دو قاشق غذاخوری خشک آن، كه البته بايد بعد از كمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعويض مرتب آب آن استفاده كنيد.

پوست پرتقال را 3 بار داخل آب بجوشانید تا تلخی آن ها از بین برود.
خلال بادام و پسته هم در مرباى هويج عالی می شود و مربا را زيبا می كند، در صورت تمايل اواخر پخت از هر كدام يک قاشق غذاخوری به مربا به صورت خشک اضافه كنيد.

 

در صورتى كه مرباى هويج با حرات كم و يكنواخت پخته شود شكرک نخواهد زد.
و اگر شكرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهيد با 100 ميلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقيقه جوشانده و از روى حرارت برداريد. و بعد از اينكه خنک شد در ظرف ريخته و كنار بگذاريد.


بهتر است مرباها را در ظرف لعابى درست کنید و از قاشق چوبى استفاده كنيد تا خوش رنگ تر شود.


بهتر است مرباى هويج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداريد تا اگر شكرک زد، دوباره آن را با كمى آب يا گلاب بجوشانيد.

منبع:سایت بیتوته



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

ویتامین D یکی از ریزمغزی‌های مهم در بدن است که منبع اصلی آن، آفتاب است. با توجه به گرما و روزهای طولانی آفتابی خوزستان، تصور می‌شود که مردم این استان با کمبود ویتامین D مواجه نیستند در حالی که بنا به گفته مسئولان بهداشتی استان، ۶۸ درصد مردم خوزستان مبتلا به کمبود ویتامین D هستند.

مهنوش صاحبدل مسئول دفتر بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان در خصوص وضعیت کمبود ویتامین D در خوزستانی‌ها اظهار کرد: ۹۲ درصد زنان باردار، ۳۶ درصد کوکان ۱۵ - ۲۳ ماهه،۷۵ درصد کودکان ۶ ساله، ۷۱ درصد نوجوانان و ۶۸ درصد میانسالان اقلیم جنوب خوزستان و اهواز و حومه کمبود ویتامین D دارند.

وی ادامه داد: همچنین ۷۸ درصد زنان باردار، ۳۱ درصد کودکان ۱۵ - ۲۳ ماهه، ۵۹ درصد کودکان ۶ ساله، ۷۷ درصد نوجوانان و ۵۴ درصد میانسالان در اقلیم شمال خوزستان به کمبود ویتامین D مبتلا هستند.

مسئول دفتر بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به علائم کمبود ویتامین D اظهار کرد: علائم کمبود ویتامین D در بسیاری اوقات مبهم و غیر اختصاصی است و به همین علت، این عارضه دیر تشخیص داده می‌شود.

وی بیان کرد: بدیهی است که کمبود ویتامین D زنان باردار عوارض جدی‌تر و قابل توجه‌تری داشته باشد که می‌تواند سلامتی مادر باردار و حتی سلامتی جنین و نوزاد آینده را تهدید کند.

صاحبدل افزود: علائم کمبود این ویتامین در کودکان و بزرگسالان قدری متفاوت است. این علائم در بزرگسالان عبارت است از درد مبهم و پراکنده در تمام بدن، ضعف کلی بدن و ضعف در ایستادن و بالا رفتن از پله و در مراحل پیشرفته‌تر لنگیدن، درد استخوان به ویژه در دنده، مفصل ران، کف پا و ران.

وی با اشاره به عوارض کمبود ویتامین D، گفت: از مهمترین پیامدهای کمبود ویتامین D می‌توان به راشیتیسم در کودکان، پوکی استخوان در بزرگسالان، اختلال در رشد قدی کودکان و نوجوانان، افزایش ابتلا به آسم و آلرژی، افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های خودایمنی از جمله بیماری MS را نام برد.

مسئول دفتر بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به علل کمبود ویتامین D، بیان کرد: عدم مکمل‌یاری با این ویتامین در کودکان زیر ۲ سال، کمبود ویتامین درربدن مادر برای کودکان شیرخوار، رژیم غذایی گیاه‌خواری، مصرف کم شیر و لبنیات، عدم استفاده از نور مستقیم آفتاب ( به دلایلی مانند آلودگی هوا، هوای ابری و استفاده از کرم ضد آفتاب) از مهمترین دلایل بروز کمبود ویتامینD هستند.

وی در خصوص درمان این این کمبود ویتامین، بیان کرد: استفاده از مکمل‌ها طبق تجویز پزشک راه درمان کمبود ویتامین D است.

صاحبدل افزود: مهمترین منبع تامین ویتامین بدن سنتز پوستی است و در افراد زیر ۷۰ سال ۸۰ تا ۹۰ درصد ویتامین D از طریق تابش نور مستقیم آفتاب بر پوست ایجاد می‌شود. همچنین مواد غذایی به طور طبیعی مقدار کمی ویتامین D دارند. ماهی‌های چرب مثل سالمون، ساردین و روغن کبد ماهی منابع غذایی غنی از ویتامین D هستند. به مقدار کم و متغیر نیز در کره، خامه، زرده تخم مرغ و جگر ویتامین D وجود دارد.

مسئول دفتر بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به راه‌های پیشگیری از کمبود ویتامین D، گفت: قرار گرفتن در معرض نور (صورت و دست‌ها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه و به مدت دو تا سه بار در هفته در ماه‌های زمستان در معرض نور مستقیم آفتاب قرار گیرد) ویتامین D مورد نیاز تامین می‌شود. البته جهت اجتناب از اثرات زیان‌بار نور خورشید به خصوص در تابستان، باید در ساعات نزدیک ظهر (۱۱ صبح تا ۱۶) از مواجهه با نور خورشید اجتناب شود.

منبع:سایت برترین ها



:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

غذا اولین و مهم ترین نیاز ما در زندگی است . بدون وجود غذا ما تا چند روز بیشتر نمیتوانیم زندگی کنیم اگر غذایی که ما میخوریم از نظر کیفیت مطلوب نباشد سلامتی ما آسیب خواهد دید و قطعا این آسیب بروز خواهد کرد و ما آن را خواهیم فهمید .

اگر غذایی  که ما مصرف میکنیم نیاز بدنی ما را تامین نکند قطعا ما ضعیف خواهیم بود و نه تنها انرژی مورد نیاز برای انجام کارهای روزمره خود را نخواهیم داشت بلکه باعث اضافه وزن ما هم خواهد شد.

استیک پز

برای طرفداران غذاهای گوشتی استیک بهترین گزینه است . استیک به درجات مختلفی پخته میشود از خام تا پخت کامل همچنین استیک مرغ نیز از طرفداران زیادی برخوردار است. استیک با دورچین سبزیجات کبابی مختلفی سرو می شود.

استیک پز وسیله ی بسیار مناسب برای پختن این غذای لذیذ است .هم چنین علاوه بر گوشت شما میتوانید انواع سبزیجات را نیز طبخ کنید.

خمیر گیر 40 کیلویی

نان یکی از مهم ترین بخش در غذاهای ایرانی است . بسیاری از غذاهای ایرانی با نان سرو میشود هم چنین شیرینی ها نیز بسیار پرطرفدار هستند و خوردن آن بعد از غذا بسیار دلچسب است .

همه ی این ها نیازمند داشتن یک خمیر گیر 40 کیلویی می باشد . شما به کمک این ابزار میتوانید خمیر یک شیرینی و یا یک نان خوشمزه را تهیه کنید.

فر پیتزا ریلی

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاها است و این محبوبیت روز به روز در حال افزایش است.

پیتزا ها ترکیبات متنوعی دارند که همین امر باعث شده همه ی سلیقه ها را در بر بگیرد و کمتر کسی باشد که ادعا کند این غذا را دوست ندارد .

اما این محبوبیت برای رستوران های صنعتی ممکن است مشکل ساز باشد زیرا تهیه تعداد زیادی از پیتزا در مدت زمان کم میتواند یک چالش باشد .

با روی کار آمدن دستگاه فر پیتزا ریلی شما میتوانید تعداد زیادی ظرف پیتزا را در مدت زمانی کم تهیه کنید .بدین صورت شما میتوانید هم زمان سفارش چندین مشتری را آماده کنید .

باکس موتور

شاید شما جز آن دسته از افرادی باشید که میخواهید غذا را در محیط خانه خود و یا جایی بیرون از رستوران میل کنید .

تقریبا تمامی رستوران ها غذا را به بیرون هم میفرستند .آن ها برای این کار یک باکس موتور تهیه میکنند .غذا در این وسیله تا زمانی که به دست شما برسد تازه میماند. و شکل غذا نیز تغییر نمیکند.

خمیر گیر نانوایی دسته دوم

خرید وسایل دست دوم همواره برای کسانی که تازه می خواهند یک کار را شروع کنند یا کسانی که بودجه چندانی ندارند مناسب است زیرا با یک قیمت کمتر میتوانند وسیله ی مورد نیاز خود را تامین کنند.

خمیر گیر نانوایی دسته دوم وسیله ای است برای تهیه خمیر نان و یا شیرینی . فقط باید در نظر داشته باشید که در خرید لوازم دسته دوم هوشمندانه رفتار کنید تا وسیله ی ناکارآمد نخرید.

 



:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 بهمن 1398 | نظرات ()