نوشته شده توسط : آوا امینی

در هر حرفه ای ، وسایل و ابزارآلات مدام در حال تغییر هستند که این تغییرات به طبع باعث راحتی بیشتر و هم چنین صرفه جویی در زمان می شود. اما در عین حال هزینه خرید این دستگاه ها نیز زیاد می شود که ممکن است تهیه این وسایل برای همه مقدور نباشد بنابراین شما باید تلاش کنید تا بتوانید یک مدیریت صحیح داشته باشید.

دستگاه پمپ پنیر داغ

این یک حقیقت است که غذا هر چقدر چرب تر باشد خوشمزه تر خواهد بود به شرط آن که این چربی از مواد خوراکی مانند پنیر گرفته شده باشد .پنیر پیتزا جزو آن دسته از مواد خوراکی است که طعم غذا را چندین برابر بهتر میکند هم چنین تنوعی که در آن وجود دارد باعث شده بتوان در بسیاری از غداها از آن استفاده کرد.

دستگاه پمپ پنیر داغ وسیله ای است که با آن میتوان ، نه تنها پنیر بلکه هر ماده ی خوراکی که به مایع تبدیل می شود را روی غذا بریزد که این امر علاوه بر طعم خوبی که به غدا میدهد باعث می شود ظاهر غدا چندین برابر زیباتر شود.

دستگاه پمپ سس استیل

سس ها در سرتاسر جهان تنوع بسیار بالایی دارند و هر کدام به منظور یک غدا ساخته شده برای مثال سس مخصوص گوشت و یا سالاد و...

وجود سس در هر رستورانی ضروری است زیرا این سس ها هستند که طعم غدا را تکمیل میکنند به خصوص غداهای فست فودی .دستگاه پمپ سس استیل وسیله ای است که گنجایش حجم بالایی از سس را دارد هم چنین جنس این دستگاه باعث شده که از فرسایش در امان بماند.

دستگاه عرق گیری

گیاهان سرشار از خاصیت هستند یک داروی طبیعی که بسیار بی ضرر است و میتواند جای بسیاری از داروهای شیمیایی را بگیرد . عرق گیاهان این خاصیت را در خود دارند که طی فرآیندی با استفاده از وسیله ی مورد نیاز بعنی عرق گیر صنعتی به دست می آید .از خاصیت درمانی آن ها که بگذریم ، بسیاری از غذاها و هم چنین نوشیدنی های ایرانی با استفاده از عرق گیاهان تهیه می شود که در دنیا بی نظیر است . این دستگاه با سازوکار منحصر به فردی که دارد میتواند حجم زیادی از عرق گیاهان را برای شما آماده کند.

آب میوه گیری صنعتی ۲ اسب

آب میوه جزو آن دسته از نوشیدنی های بسیار لذیذ و پرطرفدار است که باید در منوی تمامی بستنی فروشی ها باشد . چیزی که بسیار حائز اهمیت است تازه بودن آب میوه است زیرا با کهنه شدن آن علاوه بر بدشدن طعم ، تمامی خواص آن نیز از بین میرود بنابر این در هر آب میوه فروشی شما به یک آب میوه گیری صنعتی ۲ اسب نیازمندید .

این وسیله پرقدرت می تواند در زمان کوتاهی آب حجم بالایی از میوه ها را بگیرد که این امر برای آب میوه فروشی ها با مشتریان بالا بسیار ضروری است.

آبمیوه گیری صنعتی ۱ اسب

این که دستگاه های مورد نیاز در هر حرفه ای به اندازه ها و توانایی های مختلف ساخته میشود باعث شده که خریدار بتواند حق انتخاب داشته باشد بنابراین بتواند بهترین ها را انتخاب کند.

آبمیوه گیری صنعتی ۱ اسب ابزاری است که علاوه بر آب گیری میوه ها میتواند آب بسیار از سبزیجات و هم چنین مرکبات را نیز آماده سازی کند که این چندجانبه بودن دستگاه و هم چنین کارآمد بودن آن را اثبات میکند هم چنین موتور قوی این دستگاه باعث افزایش طول عمر آن نیز میشود.

 

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

هر کس که قصد ورود به حرفه ی رستوران داری را دارد باید یک سری نکات و ریزه کاری هایی را در نظر بگیرد این عامل در موفقیت فرد تاثیر بسیار فراوانی دارد.

این که شما بتوانید یک منوی هوشمندانه تهیه کنید بسیار مهم است این بدین معنا است که غذاهایی که شما در رستوران خود سرو میکنید با یکدیگر هماهنگی داشته  باشد و از طرفی کیفیت مطلوب را نیز دارا باشد.

دستگاه مرغ بریان ۶ سیخ

برخی از غذاها هستند که در بسیاری از فرهنگ ها و رستوران ها مشترک هستند . برای مثال میتوان از مرغ نام برد که روش های متنوعی که برای پخت آن وجود دارد باعث شده این خوراکی در بسیاری از رستوران ها وجود داشته باشد .

در فست فودی ها نیز این غذا طرفداران فراوانی دارد.

دستگاه مرغ بریان ۶ سیخ وسیله ای است که به این منظور طراحی شده .تنوع در تعداد سیخ های آن باعث شده که شما بر اساس فضای رستوران خود تصمیم گیری کنید . ساز و کار این دستگاه یعنی به آرامی طبخ کردن مرغ باعث شده که مرغ کاملا پخته شود و حالت خشکی به خود نگیرد.

دستگاه مرغ بریان ۴ سیخ

این که شما بتواند مرغ بریان را در منوی رستورانی خود قرار دهید در فروش شما تاثیر گذار است زیرا این غذا بسیار محبوب است .تعداد سیخ های موجود در این دستگاه متنوع است که این عامل باعث شده هر رستوران و یا تهیه غذا با توجه به فضای موجود و غذاهای منوی خود تصمیم گیری کند دستگاه مرغ بریان ۴ سیخ وسیله ای است که میتواند مرغ را بریان کند و تنها تفاوت آن ظرفیت کمتر آن است.

دستگاه مرغ بریان ۳ سیخ

تهیه ابزارآلات در هر آشپزخانه ای در کار بسیار موثر می باشد زیرا کیفیت این وسایل در کیفیت غذا نیز تاثیر بسیار زیادی می گذارد .

هم چنین فضایی که این وسایل اشغال میکند بسیار مهم است زیرا بسیاری از رستوران ها هستند که فضای چندان بزرگی ندارد بنابراین انتخاب هوشمندانه وسایل بسیار اهمیت دارد .

دستگاه مرغ بریان ۳ سیخ با فضای بسیار کمی که اشغال میکند یک وسیله ی کارآمد حساب می شود هم چنین هزینه خرید این دستگاه به مراتب کمتر است و این خود میتواند برای کسانی که میخواهند تازه به حرفه ی رستوران داری مشغول شوند گزینه ی مناسبی باشد.

دستگاه جوجه گردان ۱۲ سیخ

هر چقدر هم که بخواهیم به سلامتی خود اهمیت دهیم و غذای سالم مصرف کنیم،باز هم هر از چند گاهی هوس خوردن غذاهای فست فودی به سرمان میزند. اما در فست فودی ها هم غذاهای سالم وجود دارد که در عین داشتن طعم مطلوب آسیبی بر سلامتی ما وارد نمیکند.

مرغ و جوجه بریان جز این دسته محسوب می شود .

دستگاه جوجه گردان ۱۲ سیخ وسیله ای است که به این منظور طراحی و ساخته شده . کافی است که آشپز مرغ را حسابی طعم دار کند و در این دستگاه قرار دهد . کار با این وسیله راحت است و در عین حال غذایی محبوب را آماده سازی می کند.

فر کباب ترکی

غذای کباب ترکی همان طور که از نامش پیدا است یک غذای بسیار لذیذ برای کشور همسایه ما ترکیه است که البته در سراسر جهان و هم چنین ایران طرفداران بسیار زیادی برای خود جمع کرده است .

این غذای لذیذ که با مرغ و گوشت تهیه میشود برای آماده شدن و رسیدن به همان طعم اصلی خود نیازمند فر کباب ترکی است این دستگاه گوشت و یا مرغ را به آرامی طبخ و آماده ی خوردن میکند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

یکی از لوازم صنعتی مورد نیاز در بیشتر رستوران ها،کافی شاپ ها، هتل ها و... دستگاه های آبمیوه گیری صنعتی می باشد. این دستگاه ها به دلیل این که می توانند حجم بالایی را تحمل کرده و آب مقدار زیادی از میوه ها و مرکبات  را در سریع ترین زمان تهیه کنند برای مصارف صنعتی بسیار پرکاربرد می باشد گروه صنعتی ابتکار استیل توانسته است با برخورداری از بهترین امکانات و کادری مجرب به تولید بسیاری از آب میوه گیری های صنعتی بپردازد  در ادامه ی مطلب به معرفی برخی از این آبمیوه گیری ها از جمله دستگاه آبلیمو گیری ، دستگاه آب نارنج گیری، دستگاه آبغوره گیری و ... خواهیم پرداخت.

دستگاه آب نارنج گیری :

نارنج یکی از مرکبات پرطرفدار به شمار می آید و برای این که بتوانید آب نارنج را به مقدار زیاد و در سریع ترین زمان بگیرید می توانید از دستگاه آب نارنج گیری استفاده کنید، این دستگاه با قیمتی مناسب توسط گروه صنعتی ابتکار استیل به فروش می رسد، بخش هایی از دستگاه آب نارنج گیری که در تماس مستقیم با مرکبات قرار می گیرد از جنس آلمینیوم ساخته شده است.

دستگاه آب انار گیری :

آب انار یکی از نوشیدنی های بسیار پرطرفدار می باشد که در منوی تمامی آبمیوه فروشی ها قرار دارد ، با استفاده از این دستگاه می توانید آب انار را به صورت طبیعی و در سریع ترین زمان بگیرید و در اختیار مشتریان خود قرار دهید، این دستگاه با وزن تقریبی 90 کیلوگرم از بهترین مواد و به صورت کاملا بهداشتی با رعایت نکات ایمنی ساخته شده است.

دستگاه آبغوره گیری:

از دیگر دستگاه های صنعتی که برای گرفتن آب میوه و مرکبات از آن استفاده می شود دستگاه آبغوره گیری و دستگاه آبلیمو گیری می باشد در فصل هایی که زمان گرفتن و نگهداری آبلیمو و آبغوره می باشد نیاز به این وسیله بسیار افزایش می یابد، این وسایل که در حجم صنعتی ساخته شده اند می توانند توسط بسیاری از مشاغل خریداری شده و نیاز مشتریان را برآورده سازد ابتکار استیل توانسته است با رعایت استانداردها و اصول ایمنی به تولید انبوه این دستگاه ها بپردازد و رضایت بسیاری از خریداران را  جلب کند.

دستگاه آب گوجه گیری پرسی :

از این دستگاه برای مشاغل صنعتی و نیمه صنعتی استفاده می شود یکی از مهم ترین موارد استفاده از  دستگاه آب گوجه گیری پرسی  تهیه ی رب می باشد، با دستگاه آب گوجه گیری پرسی می توانید در عرض یک ساعت در حدود 700 تا 800 کیلوگرم گوجه را آب گیری کنید. طراحی این محصول به گونه ای است که می تواند به راحتی آب گوجه را از پوست آن تفکیک کند.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل



:: بازدید از این مطلب : 395
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

وجود یک دکور منظم و زیبا استفاده ی هوشمندانه از رنگ ها و نحوه ی درست چیدمان وسایل در سالن یک رستوران بسیار موثر است .

این که شما بتوانید از تمام فضای رستوران خود به خوبی استفاده کنید و جایی را خالی نگذارید و در عین حال مشتریان نیز احساس راحتی داشته باشند ضرورتی است که همه ی صاحبان رستوران ها باید آن را رعایت کنند.

ابزارکار آشپزخانه صنعتی

در هر رستورانی باید یک سری وسایل وجود داشته باشد تا صاحبان رستوران بتوانند راحت تر کار کنند . ابزارکار آشپزخانه صنعتی می تواند عنوان خوبی برای این وسایل باشد. شاید با خودتان فکر کنید که این تجهیزات تنها محدود به محیط آشپزخانه است اما باید این را بدانید که وسایل تزیین دکور نیز شامل این ها می شود .

شما در باید به ظاهر نیز توجه داشته باشید تزیینات غذا و سبک چیدمان وسایل بسیار پر اهمیت است .

وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه

وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه همه جا با هم مشترک نیست حتی ممکن است رستوران ها از نظر منوی غذایی با هم مشترک باشند اما در تهیه ابزارآلات با یک دیگر متفاوت باشند .

این که شما چه وسایلی را با چه کیفیتی تهیه می کنید بسته به خودتان و بودجه ی مالی شما دارد اما به شما این پیشنهاد می شود که اگر بودجه لازم را ندارید از تاسیس رستوران صرف نظر کنید منتظر بمانید تا بتوانید بهترین وسایل را با بالاترین کیفیت تهیه کنید.

انواع خمیر گیر صنعتی

حرفه ی رستوران داری تنها به سرو غذا محدود نمی شود . کافی شاپ ها و فضاهایی که تنها در آن جا کیک و شیرینی سرو می شود از محبوبیت بالایی برخوردار هستند که آن ها نیز مانند یک رستوران ، نیاز به یک سری ابزارآلات دارند . یکی از مهم ترین این وسایل انواع خمیر گیر صنعتی است که در حجم های مختلف برای درست کردن انواع خمیر با ظرفیت های مختلف طراحی شده.

با تهیه این دستگاه شما به راحتی می توانید انواع خمیر کیک و نان را تهیه کنید .

منبع: راه اندازی آشپزخانه صنعتی



:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

رعایت نظافت و بهداشت فردی  در هر شغلی امری بسیار مهم است اما اهمیت این امر در حرفه ی آشپزی  و رستوران داری  به مراتب بیشتر خواهد بود .

این که شما با تجهیزات مناسب آشپزی کنید و محیط رستوران خود را همیشه پاکیزه نگه دارید باعث می شود که مشتریان بیشتری داشته باشید و خودتان نیز از خیالتان راحت خواهد بود زیرا وظیفه ی خود را به درستی انجام داده اید.

ملزومات افتتاح آشپزخانه

بعد از این که برای آشپزخانه ی خود یک منو تهیه کردید باید به سراغ خرید ملزومات افتتاح آشپزخانه  بروید . یک لیست تهیه کنید این کار باعث می شود که شما بتوانید با نظم تمام وسایل را تهیه کنید و چیزی را از قلم نیندازید .

برای مثال در منوی یک رستوران سنتی وسایل را به بخش های مختلفی چون اجاق گاز ، کباب پز،انواع بشقاب و... تقسیم کنید تاخوب بر چیزهایی که قصد دارید تهیه کنید تسلط داشته باشید.

لوازم راه اندازی فست فود صنعتی

غذاهای فست فودی به خوبی توانستند در میان مردم محبوب شوند و این محوبیت نه تنها از بین نمی رود بلکه روز به روز افزایش نیز پیدا می کند . اگر قصد افتتاح یک فست فودی دارید بهتر است اول به سراغ  خرید لوازم راه اندازی فست فود صنعتی بروید این وسایل شامل تمام چیزهایی می شود که شما به آن احتیاج دارید برای مثال مواد غذایی ، وسایل برای دکور رستوران ، تجهیزات آشپزخانه و ...

تهیه مواد اولیه مرغوب در غذاهای فست فودی بسیار اهمیت دارد به یاد داشته باشید که هیچ گاه برای کم کردن قیمت غذا نباید به سراغ مواد بی کیفیت بروید و با این کار سلامت مشتریان را هدف قرار دهید.

تجهیزات کارآمدی یک آشپزخانه صنعتی

اگر بخواهیم برای تجهیزات کارآمدی یک آشپزخانه صنعتی یک تعریف ارائه دهیم میتوانیم بگوییم تمامی وسایلی که  وجودشان دریک آشپزخانه صنعتی ضروری است و باعث آسان تر شدن کارها می شود .

فرقی ندارد که منوی رستوران شما چیست این تجهیزات برای هر نوع غذایی وجود دارد . پس شما باید بخشی از بودجه ی خود را برای خرید این وسایل اختصاص دهید.

منبع : راه اندازی آشپزخانه صنعتی



:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

پختن  غذاهای محلی ایرانی به همان روش اصیل می تواند بسیار محبوب باشد. این کار رستوران شما را از یکنواختی خارج می کند . هم چنین شما می توانید به سمت غذاهای دیگر کشور نیز بروید . به یاد داشته باشید شما باید این غذاها را به همان روشی که باید طبخ کنید.

تجهیزات حرفه ای آشپزخانه صنعتی

این که فضای آشپزخانه ی شما به چه اندازه باشد در خرید تجهیزات حرفه ای آشپزخانه صنعتی تاثیر گذار است هر چه قدر آشپزخانه ی شما بزرگ تر باشد شما راحت تر میتوانید ابزارآلات مختلف را تهیه کنید و هم چنین تسلط بیشتری بر روی تهیه کردن غذا خواهید داشت . تنوع بالای تجهیزات رستورانی نیز باعث شده که شما حق انتخاب داشته باشید و با توجه به موقعیت خود یک تصمیم هوشمندانه بگیرید.

ملزومات افتتاح آشپزخانه

 به غیر از از وسایلی که در محیط داخلی آشپزخانه وجود دارد شما به یک سری تجهیزات نیازمند هستید که البته اهمیت این وسایل نیز بسیار بالا است زیرا مشتری دائما با آن در تماس است این وسایل که شامل میزو صندلی و ظروف می باشد هم میتوان در دسته ی ملزومات افتتاح آشپزخانه گنجاند .

زیبا بودن و هم چنین با کیفیت بودن وسایل نیز جزو نکات حائز اهمیت است . وسایلی که در دکور یک رستوران استفاده می شود هم بسیار مهم است زیرا به فضای رستوران شما یک نظم و آراستگی می بخشد.

لوازم طبخ و گرم کردن غذا

وجود وسایلی که بتوان با آن غذا را پخت و دائم آن را گرم و تازه نگه داشت بسیار مهم است . وجود لوازم طبخ و گرم کردن غذا در هر رستورانی ضروری است فرقی نمیکند که این رستوران داخل یک فروشگاه باشد و یا هتل بالاخره شما به آن نیاز خواهید داشت زیرا نمیتوان به طور دائم حجم بالایی از غذا را گرم کرد این کار غیر ممکن خواهد بود هم چنین کیفیت غذا را نیز پایین می آورد.

منبع: راه اندازی آشپزخانه صنعتی



:: بازدید از این مطلب : 430
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

داشتن خلاقیت و ایده های جدید در هر کاری باعث متمایز بودن و در نتیجه موفق بودن شما در آن حرفه خواهد شد .

این خلاقیت را میتوانید در منوی رستوران ، نام رستوران و حتی در دکور رستوران خود به کار بگیرید .به یاد داشته باشید که ایده ی شما تکراری نباشد و از کارهایی که ممکن است باعث آزار دیدن مشتریان شود بپرهیزید.

وسایل اولیه تاسیس آشپزخانه صنعتی

عمده سختی کار در راه اندازی یک آشپزخانه همان اول راه است این سختی بیشتر از وسایل اولیه تاسیس آشپز خانه صنعتی می آید این که شما بتوانید پول خود را هوشمندانه خرج کنید امری دشوار است اما با گرفتن مشورت از کسانی که در این حرفه موفق اند این کار نیز برای شما آسان خواهد بود.

تجهیزات پخت و پز رستوران

می توان گفت در یک آشپزخانه صنعتی مهم ترین چیز تجهیزات پخت و پز رستوران است . این وسایل است که به شما کمک می کند تا بتوانید آشپزی کنید .

علاوه برانواع فر و اجاق گاز میتوان قابلمه ها و یا انواع ماهیتابه ها را نیز عضوی از این خانواده دانست . استاندارد نبودن این تجهیزات  در کیفیت غذای شما تاثیر منفی خواهد گذاشت . پس در خرید این وسایل خساست به خرج ندهید زیرا با تهیه وسایل مرغوب این خود شما هستید که می توانید راحت تر کار کنید.

تجهیزات راه اندازی رستوران صنعتی

بخش تزیینات و دکور یک رستوران هم جزو قسمتی است که از اهمیت بالایی برخوردار است . این قسمت را هم میتوان تجهیزات راه اندازی رستوران صنعتی نامید .

در نگاه اول این ظاهر یک رستوران است که توجه مشتری را به خود جذب میکند پس باید به آن رسیدگی کنید .

تمیز بودن میزها نیز امر بسیار مهمی است .شما باید فردی را مسئول این کار قرار دهید که به محض خروج مشتری ، میز را تمیز کند تا وقتی که مشتری جدید وارد رستوران می شود از تمیز بودن میز لذت ببرد.

منبع: راه اندازی آشپزخانه صنعتی



:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

برای راه اندازی یک رستوران لازم نیست که شما یک فضای بسیار بزرگ در اختیار داشته باشید شما میتوانید با داشتن یک فضای کوچک هم در این کار موفق شوید در واقع طعم غذای شما است که موفقیت شما را در این حرفه تعیین میکند اگر شما غذاهایی با طعم خوب وبا نظافت بالا تهیه کنید این اطمینان را داشته باشید که در کارتان موفق خواهید بود.

تجهیزات ضروری رستوران

فرقی نمیکند که رستوران و یا تهیه غذای شما در چه ابعادی باشد در هر حال شما برای طبخ غذا به یک سری تجهیزات ضروری رستوران نیازمند هستید.

این که شما تا چه اندازه می خواهید برای این امر هزینه کنید به خودتان بستگی دارد اما این را در نظر داشته باشید که هر چقدر از وسایل با کیفیت بالاتری استفاده کنید خودتان در کار راحت تر خواهید بود.

انواع وسایل آشپزخانه صنعتی

در هر آشپزخانه ای فرقی نمی کند که یک آشپزخانه صنعتی باشد و یا یک آشپزخانه معمولی شما به عنوان یک آشپز به انواع وسایل آشپزخانه صنعتی نیازمند هستید . آشپزی بدون وجود تجهیزات ممکن امکان پذیر نیست .

در آشپزخانه های سنتی وجود کباب پز و یا فر دیزی ضروری است و در فست فودی وجود گریل ضروری است پس از این امر میتوان نتیجه گرفت که خرید وسایل موجود در آشپزخانه به غذایی که شما قصد دارید طبخ کنید بستگی دارد.

خرید تجهیزات تالار پذیرایی

یک تالار پذیرایی نیز مانند هر شغل دیگری نیاز به یک سری تجهیزات دارد .خرید تجهیزات تالار پذیرایی نیاز به داشتن سلیقه و خلاقیت دارد زیرا برگزاری مراسم عروسی و یا جشن در این مکان باعث شده که شما بیشتر به ظاهر اهمیت دهید .

داشتن سلیقه و نظم درهر کاری حائز اهمیت است اینکه شما از وسایلی استفاده کنید که ظاهر کار شما را زیباتر کند بسیار مهم است زیرا ناخودآگاه در ذهن مشتری این فکر ایجاد می شود که شما به عنوان یک رستوران دار برای آن ها ارزش و اهمیت قائل شده اید.

منبع:راه اندازی آشپزخانه صنعتی



:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

در هر شغل و حرفه ای وجود یک سری از وسایل این امکان را به شما می دهد که بتوانید راحت تر و سریع تر عمل کنید در حرفه ی آشپزی وجود وسایل گوناگون به شما این امکان را می دهد که کیفیت کار خود را بالا ببرید و رستوران خود را به یک فضای شیک و درجه یک تبدیل کنید .

وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه

در شغل رستوران داری و در کل در هنر آشپزی هیچ کس نمی تواند مرز تعیین کند این امر در وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه نیز صدق می کند . شما به طوری کلی نمیتوانید بگویید که در یک رستوران صنعتی به چه وسایلی نیازمند هستید .تجهیزات تنها به محیط آشپزخانه محدود نمی شود بلکه سالن رستوران نیز به یک سری تجهیزات نیازمند است که اهمیت آن کمتر از اهمیت وسایل داخل آشپزخانه نیست.

تهیه تجهیزات حرفه ای رستوران

می توان وسایل مورد نیاز برای آشپزخانه ی صنعتی را به بخش های کوچک تری تقسیم کرد با این کار تهیه این وسایل نیز ساده تر خواهد بود یک سری از امکانات وجود دارند که وجودشان ضروری است یعنی شما برای آشپزی کردن به آن نیاز دارید و دسته دیگر وسایلی است که میتوان آن را وسایل حرفه ای نامید. تهیه تجهیزات حرفه ای رستوران علاوه بر بالا بردن سرعت عمل شما در میزان شیک بودن رستوران نیز تاثیر گذار است برای مثال می توان از ترولی و یا دستگاه کباب زن استفاده کرد.

مایحتاج آشپزخانه صنعتی

تهیه وسایل کار برای تاسیس یک رستوران امری ضروری است یعنی شما برای اولین گام باید اقدام به تهیه مایحتاج آشپزخانه صنعتی کنید . به یاد داشته باشی که این مایحتاج شامل مواد غذایی نیز می شود پس اگر شما بودجه ی لازم را نداشتید به جای رجوع به مواد غذایی بی کیفیت سعی کنید از تجهیزات دست دوم خریداری کنید برای مثال اجاق گاز و دیگر وسایل البته به کیفیت دستگاه نیز باید توجه داشته باشید . بنابراین هیچ گاه از مواد غذایی بی کیفیت در کار خود استفاده نکنید .

منبع: راه اندازی آشپزخانه صنعتی

 



:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

شاید بارها نام آشپزخانه ی صنعتی را شنیده باشید باید بدانید آشپزخانه های صنعتی در واقع با آشپزخانه های معمولی تفاوت های زیادی دارد وقتی صحبت از آشپزخانه ی خانگی می شود اندازه ی تجهیزات و لوازم مورد نیاز بسیار کوچک بوده چرا که هدف تهیه ی غذا برای تعداد کمی از افراد خانواده خواهد بود ولی زمانی که از آشپزخانه های صنعتی صحبت می شود باید بدانید نیاز بعد از فراهم کردن فضایی نسبتا بزرگ نیاز به خریداری لوازم و تجهیزاتی دارید که بتوانید با آن ها غذا را برای تعداد بسیار بالا تهیه کنید. ما در این مطلب قصد داریم شما را تجهیزات کارآمدی یک آشپزخانه صنعتی آشنا کنیم اگر قصد راه اندازی آشپزخانه ی صنعتی را دارید کافی است تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

ویژگی های آشپزخانه صنعتی

به طور کلی برای تاسیس یک آشپزخانه ی صنعتی باید تمهیدات لازم جهت بهینه کردن فضای آشپزخانه برای خرید لوازم صنعتی در نظر گرفته شود، تا بتوان غذایی با کیفیت را برای مشتریان آماده کرد. از جمله ویژگی های مهم یک آشپزخانه ی صنعتی در نظر گرفتن وسایل مورد نیاز، طراحی آشپزخانه و نحوه ی چیدمان وسایل می باشد. اگر بخواهیم خصوصیات یک آشپزخانه ی صنعتی خوب را بیان کنیم می توان به استفاده از ابزار آلات مدرن، آشپزهای حرفه ای و فضایی مناسب برای تهیه و طبخ غذا اشاره کرد.

ابزارکار آشپزخانه صنعتی

همان طور که اشاره شد برای تاسیس یک آشپزخانه ی صنعتی باید ابتدا ابزار کاربردی رستوران صنعتی را خریداری کرد برخی از این ابزار عبارت است از: اجاق گازهای بزرگ و صنعتی، انواع فرهای صنعتی، هود صنعتی، گریل های صنعتی، ماشین های ظرفشویی بزرگ و صنعتی و... که می تواند افراد را برای راه اندازی یک کسب و کار موفق کمک کند. سعی کنید در هنگام خرید به کیفیت این ابزار دقت کنید تا در مقابل هزینه ای که پرداخت می کنید بتوانید ابزارهای با کیفیت دریافت کنید.

منبع : راه اندازی آشپزخانه صنعتی



:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 اسفند 1398 | نظرات ()